FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
16.10.19, 21:46

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Captain Sim 757 ei asennu? ???
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Captain Sim 757 ei asennu? ???  (Read 1010 times)
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1354
Date Registered: 13.08.12

Captain Sim 757 ei asennu? ???
« on: 04.03.13, 15:01 »

Eli latasin ilmaisen demon captain simin sivulta ja otsikossa loput. eli se ei asennu. täs nyt on vielä kuvia koko jutusta

[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]

Ja tässä välissä ei tapahdu asennusta

[ attachment removed / expired ]

Markku P Pitkänen
Offline Offline

Posts: 334
Date Registered: 03.11.12

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #1 on: 04.03.13, 15:34 »

Eikai fsx olepäällä.

Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4668
Date Registered: 13.04.09

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #2 on: 04.03.13, 15:37 »

SP:t ladattu ja asennettu?
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1354
Date Registered: 13.08.12

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #3 on: 04.03.13, 15:38 »


Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1354
Date Registered: 13.08.12

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #4 on: 04.03.13, 15:38 »


Markku P Pitkänen
Offline Offline

Posts: 334
Date Registered: 03.11.12

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #5 on: 04.03.13, 15:46 »

Kysykö se mihin kansioon se asentaa sen ja valitsisiko oikean kansion jos se kysyi sitä.

Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1354
Date Registered: 13.08.12

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #6 on: 04.03.13, 15:55 »

Kysykö se mihin kansioon se asentaa sen ja valitsisiko oikean kansion jos se kysyi sitä.

ei kysynyt

Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #7 on: 04.03.13, 16:26 »

Oletko kokeillut asentaa muita Captain Simin demoja?
Kokeile myös putsata rekisteri ja aja asennus järjestelmänvalvojana.

LAPL(S)
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1354
Date Registered: 13.08.12

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #8 on: 04.03.13, 16:31 »

Oletko kokeillut asentaa muita Captain Simin demoja?
Kokeile myös putsata rekisteri ja aja asennus järjestelmänvalvojana.

737 asennus toimi. Miksiköhän 757 ei asennu? Ostaiskohan 777 vai odottasko PMDG:n 777?

Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4668
Date Registered: 13.04.09

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #9 on: 04.03.13, 16:33 »

737 asennus toimi. Miksiköhän 757 ei asennu? Ostaiskohan 777 vai odottasko PMDG:n 777?

Jos olet järkevä niin odotat. Jos olet rikas niin osta CS777.
Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #10 on: 04.03.13, 16:36 »

737 asennus toimi. Miksiköhän 757 ei asennu? Ostaiskohan 777 vai odottasko PMDG:n 777?
Kokeilisitko asentaa jonkun muun Captain Simin demon nyt? Selviäisi ainakin mitä kaikkia vika koskee. Ei tarvitse "loppuun asti" mutta niin että kysyisi vaikka asennus kansiota.  Undecided
Ja meinaat kai Captain Sim B777? Ei mikään mahtavasti mallinnettu kone,  thmbdn mutta paras mikä nyt löytyy. Sanoisin että kannattaa odottaa.

LAPL(S)
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1354
Date Registered: 13.08.12

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #11 on: 04.03.13, 16:37 »

Kokeilisitko asentaa jonkun muun Captain Simin demon nyt? Selviäisi ainakin mitä kaikkia vika koskee. Ei tarvitse "loppuun asti" mutta niin että kysyisi vaikka asennus kansiota.  Undecided
Ja meinaat kai Captain Sim B777? Ei mikään mahtavasti mallinnettu kone,  thmbdn mutta paras mikä nyt löytyy. Sanoisin että kannattaa odottaa.

Odotetaan sit. Smiley

Jaakko Koponen
Offline Offline

Posts: 546
Date Registered: 05.03.07

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #12 on: 04.03.13, 18:09 »

Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1354
Date Registered: 13.08.12

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #13 on: 04.03.13, 20:15 »


Ai tuo... mulla on tuo. En tiedä, mutta tuliko tuon mukana jokin paneelin lataus juttu. Että voi laittaa vaikka ready for taxi paneelin

Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4668
Date Registered: 13.04.09

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #14 on: 05.03.13, 06:17 »

Ai tuo... mulla on tuo. En tiedä, mutta tuliko tuon mukana jokin paneelin lataus juttu. Että voi laittaa vaikka ready for taxi paneelin

Jos oikein muistan niin tuossa oli jollain näppäimellä aukeava paneeli joka mahdollisti paremman näkyvyyden eteenpäin, mutta ei sen nimi muistaakseni ollu ready for taxiing paneli.
Pertti Lode
Offline Offline

Posts: 2482
Date Registered: 12.01.03

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #15 on: 05.03.13, 09:29 »

Hej AXU
näyttää kuin sinulla olisi se jo asennettuna, silloin se hyppää sen asennus kuvan yli jos yrittää toisen kerran, niin kuin näytit siellä alussa, katso sieltä simun kone valikosta Boeing nimen sisältä pitäisi ilmestyä UPS ja Americanairways mallit,
Pertti Lode
Offline Offline

Posts: 2482
Date Registered: 12.01.03

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #16 on: 05.03.13, 09:33 »

Kysykö se mihin kansioon se asentaa sen ja valitsisiko oikean kansion jos se kysyi sitä.

se valitsee itse oikean tien
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5437
Date Registered: 14.12.05

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #17 on: 05.03.13, 10:30 »

Jotkut ilmaislisäkkeet vaativat myös sen, että on kirjautunut asiakkaaksi kyseiseen saittiin. Sieltä sitten valitaan se ilmaisosa, jonka hinta on 0 €/$ ja ladataan se normaaliin tapaan. Kutsuisin näitä "sisäänvetotarjouksiksi" Grin. Sama menettely on jos tarttuu tarjoukseen "osta 3 maksa 2" sen kolmannen osalta (eli "pei tlee teik tuu" kuten eräässä thaimaalaisessa tavaratalossa näin mainostettavan laugh). Vaikka sen kolmannen hinta onkin 0, tarkistaa asennusohjelma ostoksen ennen kuin asentaa tai sitten jollain muulla todennustavalla, joka ei onnistu vain lisäosan suoraan sivuilta lataamalla. Veikkaan kuitenkin, että tuossa tuo Pertin arvaus osuu oikeaan.

Pekka
« Last Edit: 05.03.13, 10:43 by Pekka Holopainen »

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Pertti Lode
Offline Offline

Posts: 2482
Date Registered: 12.01.03

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #18 on: 05.03.13, 10:46 »

Jotkut ilmaislisäkkeet vaativat myös sen, että on kirjautunut asiakkaaksi kyseiseen saittiin. Sieltä sitten valitaan se ilmaisosa,

Pekka


Minä imuroin tuon suoraan sieltä CS esittelystä, mutta olen ollut asiakas jo monta vuotta taaksepäin jos se nyt siitä johtuu?
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5437
Date Registered: 14.12.05

Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
« Reply #19 on: 05.03.13, 10:51 »

Ei tuossa sitä asiakkuutta välttämättä vaadita. Kerroin vain, että sekin on mahdollista. Mulla on yksi sellainen kone, ja joulun alla hankin myös yhden ilmaisen tuollaisesta "take 2 pay 3" vai oliko se toisinpäin ;-? tarjouksesta. Sitä paitsi puheena olevahan taisi olla demo. Ei niitä yleensä tarvitse rekisteröidä.

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1