Vaasan aluetta fixaamassa

<< < (5/6) > >>

Wanhis:
Quote

Jos Jari ehdit, niin laita yksinkertainen ja selkeä ohje tuosta ohjelmien käytöstä esim. radiomastojen paikkojen muuttamiseksi. Latasin tuon ekan mutten osannut käyttää sitä.

yES


Tuota ... juu ... se Model Converter-X:än käyttöohje on A-4 liuskoina noin kuusi metriä pitkä ja S-Builderin taitaa olla vielä pidempi ja ne tarvitsevat rinnalleen SDK:t mutta nehän sinulla jo on koska teet photosceneryitä. SBuilder tarvitsee vielä Fsuipin mutta sekin sinulla varmaan on. Olikohan muuta . . . ei nyt äkkiseltään tule mieleen.

Itseasiassa olen tuosta Model Convertterista opetellut vain pienen osan, joka liittyy tähän objektien siirtoon, enkä ole satavarma meneekö sekään oikeaoppisesti kaikkien sääntöjen mukaan. Mastot kyllä siirtyvät, että sikäli kyllä homma toimii mutta vähän heikolla eväillä olen matkassa jos tuosta alan tutoraalia julkisesti kirjoittamaan. Ehkä YV:llä voisin laittaa jossain vaiheessa tulemaan epävirallisempaa ohjetta.
 

ametlib:
Ehkä loivaa apua, vaikka en mistään mitään ymmärräkkään 

http://www.youtube.com/watch?v=ql14k63vkPo

Sieltä löytyy muutakin...

Wanhis:


Vuonna 2008 oli Vaasassa valtakunnalliset asuntomessut. Messujen teemana oli ekologisuus ja meren rannalla asuminen. Messualueen taloja lämmitetään merenpohjan lämmöllä! Käytännössä alue rakennetiin lähes veden päälle ja se sai osakseen myös paljon vastustusta.
Kaupunkilaisten virkistysalue "ahvensaari" käytännössä tuhottiin messujen myötä. Alueelle rakennettiin mm. keinosaari johon johtaa kävelytiet ym.

Vaasan photoscenery julkaistiin vuonna 2010. Silloisessa ilmakuvassa ei messualuetta ollut vielä mukana. Vuonna 2011 julkaistussa Vaasan ilmakuvassa messualue sitten oli mukana joten päätin päivittää (Esan luvalla) yhden scenerylaatan johon messualue sijoittuu.

Esan vaatimuksesta päivitys piti olla 100% yhteensopiva ja siihen koitin luonnollisesti pyrkiä. Laatta sisältää kaikki vuodenajat, yö-tekstuurit ja autogen rakennukset ja metsät. Ongelmana oli lähinnä laatan pieni koko 256 x 256 mikä on tietysti normaali koko photosceneryssä mutta värien ja maaston editoinnissa olisi mielummin käyttänyt isompaa kuvaa. Lopputulos lienee silti tarpeeksi hyvä, ylilentoa ajatellen.
Periaatteessa tämä pitäisi toimia myös Fsx:ssä sillä kaikki tallennusformaatit ovat samat kuin alkuperäisessä, testattu on tosin vain Fs-2004:ssa.

Päivitys-zippi sisältää 6-kpl Bmb. tiedostoa kuville sekä yhden agn. tiedoston jossa on autogenit. Asenna ne kaikki Vaasan Photosceneryn/texture mappiin. Ellet halua ylikirjoittaa alkuperäisiä niin pelasta ne alta pois johonkin varmaan paikkaan.
 

Latauslinkki:   http://www.paste.fi/file/13674228616150


kummis:
Näyttää hienolta Jari. Kokeilen simussa kunhan ehdin.

yES

Kerosiini:
Hienolta näyttää Jari ja kuvien perusteella sopii kyllä 100% Esan photoskenuun. 

Autogenitkin näyttää sopineen hyvin, itse vasta avasin annotatorin kerran ja päätin jättää sen opiskelun myöhemmäksi, sitten kun sitä täytyy käyttää. 

Edit: Hyvin toimii FSX.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page