Vaasan aluetta fixaamassa

<< < (5/6) > >>

ametlib:
Ehkä loivaa apua, vaikka en mistään mitään ymmärräkkään 

http://www.youtube.com/watch?v=ql14k63vkPo

Sieltä löytyy muutakin...

Wanhis:


Vuonna 2008 oli Vaasassa valtakunnalliset asuntomessut. Messujen teemana oli ekologisuus ja meren rannalla asuminen. Messualueen taloja lämmitetään merenpohjan lämmöllä! Käytännössä alue rakennetiin lähes veden päälle ja se sai osakseen myös paljon vastustusta.
Kaupunkilaisten virkistysalue "ahvensaari" käytännössä tuhottiin messujen myötä. Alueelle rakennettiin mm. keinosaari johon johtaa kävelytiet ym.

Vaasan photoscenery julkaistiin vuonna 2010. Silloisessa ilmakuvassa ei messualuetta ollut vielä mukana. Vuonna 2011 julkaistussa Vaasan ilmakuvassa messualue sitten oli mukana joten päätin päivittää (Esan luvalla) yhden scenerylaatan johon messualue sijoittuu.

Esan vaatimuksesta päivitys piti olla 100% yhteensopiva ja siihen koitin luonnollisesti pyrkiä. Laatta sisältää kaikki vuodenajat, yö-tekstuurit ja autogen rakennukset ja metsät. Ongelmana oli lähinnä laatan pieni koko 256 x 256 mikä on tietysti normaali koko photosceneryssä mutta värien ja maaston editoinnissa olisi mielummin käyttänyt isompaa kuvaa. Lopputulos lienee silti tarpeeksi hyvä, ylilentoa ajatellen.
Periaatteessa tämä pitäisi toimia myös Fsx:ssä sillä kaikki tallennusformaatit ovat samat kuin alkuperäisessä, testattu on tosin vain Fs-2004:ssa.

Päivitys-zippi sisältää 6-kpl Bmb. tiedostoa kuville sekä yhden agn. tiedoston jossa on autogenit. Asenna ne kaikki Vaasan Photosceneryn/texture mappiin. Ellet halua ylikirjoittaa alkuperäisiä niin pelasta ne alta pois johonkin varmaan paikkaan.
 

Latauslinkki:   http://www.paste.fi/file/13674228616150


kummis:
Näyttää hienolta Jari. Kokeilen simussa kunhan ehdin.

yES

Kerosiini:
Hienolta näyttää Jari ja kuvien perusteella sopii kyllä 100% Esan photoskenuun. 

Autogenitkin näyttää sopineen hyvin, itse vasta avasin annotatorin kerran ja päätin jättää sen opiskelun myöhemmäksi, sitten kun sitä täytyy käyttää. 

Edit: Hyvin toimii FSX.

Wanhis:
Kappas vaan, päivitys taitanee sitten toimia muillakin kuin minulla. Vähän on vielä hakusessa nämä scenery desing puuhat ja ilmassa on enemmän epävarmuutta kuin varmuutta mutta eiköhän se tästä ajan kanssa lähde . . .

Tuo Annotator se vasta lysti ohjelma onkin. Se kun päättää puoliksi itse minkälaisia autogen taloja simussa on parasta näyttää ja arpoo sinne sitten mieleisiään malleja. Talojen ja puiden asettelupuuha annotatorilla on kyllä sinänsä hauskaa mutta varsinkin itselle tutuissa kotiseudun maisemissa kyllä välillä tulee revittyä hiuksia.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page