FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
17.12.17, 10:12

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kuvakaappaukset (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Amsterdam - Mykonos - Santorini // HV463
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] Reply Print
Author Topic: Amsterdam - Mykonos - Santorini // HV463  (Read 2843 times)
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Amsterdam - Mykonos - Santorini // HV463
« Reply #20 on: 08.04.13, 13:42 »

No,

Tulipa kokeiltua tuota Samulin mainitsemaa temppua, ja se muutaman vian löysikin. Korjasin ne, mutta en kyllä huomannut frameissa muutosta.

Kokeilin sitten myös huvikseni ottaa simun oman fps limitterin pois, kun se on erinäisten twiikkausten jäljiltä ollut päällä, ja portilla D51 (terminaali D on mulla ollut se paikka missä tökkii) sain korotusta 18-22fps -> 24-27fps. Pitänee muutama lento testata yleistä simun sulavuutta, tekstuurien latautumista jne ilman tuota rajotinta, mutta ainakaan pikaisella koelentelyllä en eroa huonompaan huomannut.

* Kaikki ylläoleva siis konffilla NGX + AMS, esim Aerosoftin Bussin kanssa ei ole mitään ongelmia.

Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6120
Date Registered: 27.10.01

Re: Amsterdam - Mykonos - Santorini // HV463
« Reply #21 on: 08.04.13, 14:27 »

No,

Tulipa kokeiltua tuota Samulin mainitsemaa temppua, ja se muutaman vian löysikin. Korjasin ne, mutta en kyllä huomannut frameissa muutosta.

Kokeilin sitten myös huvikseni ottaa simun oman fps limitterin pois, kun se on erinäisten twiikkausten jäljiltä ollut päällä, ja portilla D51 (terminaali D on mulla ollut se paikka missä tökkii) sain korotusta 18-22fps -> 24-27fps. Pitänee muutama lento testata yleistä simun sulavuutta, tekstuurien latautumista jne ilman tuota rajotinta, mutta ainakaan pikaisella koelentelyllä en eroa huonompaan huomannut.

* Kaikki ylläoleva siis konffilla NGX + AMS, esim Aerosoftin Bussin kanssa ei ole mitään ongelmia.

Laita simusta rajoitun unlimited ja rajoita fps ulkoisella softalla, esim nvidiainspectorilla.
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Amsterdam - Mykonos - Santorini // HV463
« Reply #22 on: 09.04.13, 08:29 »

Laita simusta rajoitun unlimited ja rajoita fps ulkoisella softalla, esim nvidiainspectorilla.

Laitoinkin melkein heti tuon toisen poiston jälkeen tuon Nvidian rajoittimen päälle, mutta en siis huomannut ongelmia ilman mitään rajoitintakaan, vaikka näissä Kostan ohjeissa monesti kehoitetaan pitämään jotain päällä  Smiley

Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6120
Date Registered: 27.10.01

Re: Amsterdam - Mykonos - Santorini // HV463
« Reply #23 on: 09.04.13, 15:25 »

Laitoinkin melkein heti tuon toisen poiston jälkeen tuon Nvidian rajoittimen päälle, mutta en siis huomannut ongelmia ilman mitään rajoitintakaan, vaikka näissä Kostan ohjeissa monesti kehoitetaan pitämään jotain päällä  Smiley

Jos on riittävästi potkua niin ei ole tarvetta rajoittimille mutta muuten (lähes kaikissa koneissa) jos fps hyppii esim 20-80-35-42-16-65 niin se aiheuttaa stutteria eli pätkimistä.  Kun taas rajoitat sen 30:een, se pysyy aika hyvin sinä ja pientä 25-30 heittoa saattaa olla, mikäli simu on liian raskas mutta stutter on tiessään.
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Amsterdam - Mykonos - Santorini // HV463
« Reply #24 on: 09.04.13, 15:40 »

jos fps hyppii esim 20-80-35-42-16-65 niin se aiheuttaa stutteria eli pätkimistä.  Kun taas rajoitat sen 30:een, se pysyy aika hyvin sinä ja pientä 25-30 heittoa saattaa olla, mikäli simu on liian raskas mutta stutter on tiessään.

Tiedän, ja sillä mä erikseen tossa aiemmin mainitsinkin ettei ihmeempiä ongelmia tullutkaan, vaikkei rajoitinta ollutkaan.  Wink

Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Amsterdam - Mykonos - Santorini // HV463
« Reply #25 on: 09.04.13, 17:55 »

Nuo nimenomaiset FMC näytössä olevat ISA DEV luvut, antoiko masina ite vai laskitko jostain? (eli muutitko koneen antamia arvoja?)

jari

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Amsterdam - Mykonos - Santorini // HV463
« Reply #26 on: 09.04.13, 18:41 »

Nuo nimenomaiset FMC näytössä olevat ISA DEV luvut, antoiko masina ite vai laskitko jostain? (eli muutitko koneen antamia arvoja?)

jari

Tarkoitat perf init sivua? Tein ensin tuosta reitistä fsbuildilla sääohjelman ymmärtävän muodon, jonka importattuani sisään AS2012 antoi keskiarvotuulet ja nuo lämpötilat kun siihen lataa reitin. DES forecastiin en muuttanu kuin tuulet ja siirtokorkeuden.

Pages: 1 [2] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1