FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.05.18, 08:24

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Muut aiheet
| |-+  Vapaa keskustelu
| | |-+  Tiedotteet ja kehitysideat (Moderators: Sami Puro, Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | | |-+  Mainoksista
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Mainoksista  (Read 11595 times)
Tapio Hiekkalinna
Offline Offline

Posts: 243
Date Registered: 06.10.09

Mainoksista
« on: 17.04.13, 20:20 »

 Kun asun täällä ruotsinmaalla niin koneelleni ilmestyy mainoksia sinkuista ja ompa seassa tyttöjen kuviakin. Tuntuvat olevan seuraa vailla ties mihin. Mistähän nämä sinne ilmesstyvät, ihmettelen vain, vaikka en datasta mitään ymmärräkkään. Siis olisiko aihetta ylläpidolle tutkia tai ainakin
katsoa asiaa.Käsittääkseni tämä forum on ilmailu sellainen ja nuo tytöt( on siellä joku mieskin mukana) eivät lennä millään ilmaa hyväkseen käyttävälllä laitteella. Onko tällä forumilla muita ruotsissa asuvia lukijoita ja onko tämä sama asia heidän koneillaan.
Data freikit ehkä osaavat selvittää MIKSI ja olisikohan asiaa lopettaa tämän forumin luku.

EDIT: otsikkoa muokattu /MM
« Last Edit: 17.04.13, 21:16 by Tapio Hiekkalinna »

Tapsa göötanmaalta
Joonas Mustonen
Offline Offline

Posts: 2185
Date Registered: 31.07.09

Re: Mainoksista
« Reply #1 on: 18.04.13, 04:35 »

Maalla ei taida olla väliä, vaan muistaakseni nämä mainokset määräytyy Googlettelun perusteella. Jos siis hakee paljon kameroihin liittyviä juttuja --> mainokset alkavat sisältää enemmän kamera-tarjouksia. Vasta eräällä toisella foorumilla puhuttiin samasta asiasta. Jos nämä tyttö-mainokset ja sen sellaiset ärsyttävät, tuskin kannattaa syyttää foorumin modeja asiasta, vaan asentaa ihan suoraan Adblock tai muu vastaava. Smiley

Jorma Silo
Offline Offline

Posts: 720
Date Registered: 06.02.04

Re: Mainoksista
« Reply #2 on: 18.04.13, 05:37 »

Minulle tuli tämmöinen ehdotus, kun tuossa talvella etsin kauppaa, josta saisi erilaisia viiluja pikkuerinä. Välittömästi oli otettava kuvakaappaus.

Toki olen ehdotuksessa mainittua hyödykettä eläissäni paljonkin hakenut - todella paljon ja sitkeästi, ja joskus (aivan liian harvoin)  löytänytkin - mutta en todellakaan myönnä ko. sanaa koskaan googleen kirjoittaneeni. Kun kyseistä konettakaan ei käytä kukaan muu kuin minä, niin ei google kyllä pelkästään käyttäjähistorian perusteella ehdottele.

[ attachment removed / expired ]
Ilkka Mannikainen
Offline Offline

Posts: 14183
Date Registered: 06.11.03

Re: Mainoksista
« Reply #3 on: 18.04.13, 05:39 »

Näin ihmeellinen on netin maailma.  laugh
Sami Puro
Moderator
Offline Offline

Posts: 15346
Date Registered: 03.07.01

Re: Mainoksista
« Reply #4 on: 18.04.13, 05:46 »

Googlehann noita mainoksia pääasiassa esittää (joukossa on myös muita, itse myytyjä) ja se pyrkii optimoimaan niitä sijainnin yms perusteella. Täällä epsanjassa on jotain paikallisella mongerruksella olevia bannereita..

Jos joukossa on jotain selvästi sopimattomia niin niistä voi ilmoittaa googlelle ja myös vaikka tähän (kun klikkaa banneria ja laitaa tähän sen osoitteen mihin se vie) niin voin myös itse blokata niitä domain-pohjaisesti, mutta se ei ole suositeltavaa


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1