Fotosceneryt över Stockholm...

(1/1)

butthead:
...är ju riktigt bra. Bara man inte flyger för lågt, för då blir det för platt. Upptäckte dock att rwy i FSX ESSB inte stämmer överrens med flygfotot över bromma.
Kan man ta bort delar av ESSB från FSX så man kan landa på fotosceneryt istället? Och gärna så man kan använda taxiways från fotosceneryt också.

Dock vill man ju att ILS funkar.

Swesim:
Skaffa AFX elle AFCAD och justera .bgl-filen till ESSB, om den anpassas så att banan samt taxibanorna stämmer överrens med fotosceneriet så bör det blir bra. Dock så hamnar nog byggnaderna fel...

stu7708:
Lite sent svar på detta ämne, men jag har just hittat hit till FSNordic.

På utvecklarens hemsida finns korrigerade AFCAD-filer för flygplatserna i området.

http://www.asttech.co.uk/products/scenery/photo-real_stockholm/index.htm

Bläddra ner till rubriken Airport and Facilities Data så finns där en liten Zip-fil att ladda ner..

Enligt vad jag kan läsa mig till innehåller den korrigeringar så att ESSB, ESSE, ESKB samt ESCN korrgieras till informationen i den AIP som var gällande 2013-02-17.

Det innebär ju i och för sig att ESKB och ESCN inte längre existerar som scenery i FSX, det enda som finns kvar är positionen för flygplatsen...

Tack och lov så är det en .bgl-fil per flygplats så man kan ju själv välja om man vill ta bort dem eller inte...

Har själv inte köpt denna produkt ännu, men kommer antagligen att göra det längre fram i sommar. Så jag är inte 100% säker på att Bromma blir korrekt, men det kan vara värt att testa.

Mvh
Mikael Stockfors

EDIT: Om korrigeringen ovan inte funkar kan det ju även vara värt att testa den gratis-version av Bromma som finns på RB Design.
http://www.rbdesign.se/scenery2.html

Den har ju dryga 5 år på nacken, men om jag minns rätt är den helt OK..

Navigation

Up one level