Uusi projekti masa1.

(1/8) > >>

masawee:
Loin nyt sitten yleisön pyynnöstä oman kansion tälle minun ja muidenkin uusille projekteille eli oman simun tekoa ja ongelmia
Ja tässä nyt ensimmäiset kuvat,kertokaa näkyykö ne tuolla FB:ssä kansiossani ?
Kun en mikään tietokone ihminen ole niin en osannut muutakaan tehdä

linkki=---->   https://www.facebook.com/media/set/?set=a.493957254005668.1073741827.100001741923603&type=3

Ongelmana nyt 3 näyttöä pitkän fiilailun jälkeen sain toimimaan.Emolevyn geforce 7700 tms, näytönohjaimella 2kpl,geforce 8400.

Mutta kuvissa näkyy ongelmat, Eli ikkunassa auki simu, fs2004 ja ikkunoituna, Ei laajene kaikkiin tai litistyy ?
Miten luodaan Esim, Paneeli yhteen, Maisema 2 näyttöön ?(kolmaskin näyttö on maisemalle kunhan saan jotenkin senkin vielä toimimaan tietokoneessa,Kokeilen vielä eri näytönohjaimia)

Ei onnistunut kunnolla, Unloc windows ja maisema omassa ikkunassaan, Levitin muttei tule kuin osa toiselle näytölle loput ikkunasta mustaa vielä kolmannessakin näytössä ?
Ja paneeli pitäisi erikseen saada omalle näytölle missä alumiini/puu reikälevy päällä myöhemmin.

Paneeli ei liiku ikkunastaan minnekään Ainoastaan hieman ylös ja alas.

'Tällä tietotaidolla ei saanut tuon parempaa onnistumaan ja paneeli täysin onneton.(kokonsa puolesta ja litistyy)

 Jotenkin pitää saada se erikseen että mittarit on luettavissa omassaan ? kun muillakin onnistuu ?
Tässä nyt noita alkumetrien ongelmia. Myöhemmin lisää

Kytkin paketti/paneeli suht valmis, Startista puuttuu nuppi ja palautusjousi,
Tulee myöhemmin kun löydän romiksesta sopivia pellin paloja ja jousen. Lukon löysin jo avaimineen,(Tietokoneen takapaneelin lukko) ei vissiin sovi kun liikkuu vain 1/4 kierrosta, Kun pitäisi 1/2 kierrosta.

Alt/Bat kykin myös hakusessa, Useita on mutta liian pieniä keinuvipuja noin ulkonäkö syistä siis.

rahaa kulunut noin 3km bensojen edestä. Romis on ihana paikka rakentelijalle
löysin 4 näyttöä litteää, Paneeliin muovia, keinuvipuja,rotary kytkimiä,näytönohjaimia pci-e,3 askelmoottoria pieniä(kelpaa mittariksi joskus ehkä)


masawee:
Kokeilin muutamia paneeleja vaihtaa cessna 172:seen ja nyt sekos koko kone
poistin koe kansiot fs9/aircraft/cesna172 kansiosta ja laitoin alkuperäisen panel kansdion takaisin.
Nyt kumminkin aina startatessa tulee ensin tyhjä paneeli näyttöön koko ikkkunan koossa ja oikea klikkaus sulje window nini alta paljastuu normaali maisema ja alkuperräinen paneeli.
Miksi tuollainen tulee tuohon, Saahan sen pois jotenkin muutoinkin kuin vain sulje windows aina?
Ärsyttävää
toinen mikä jäänyt ja pitäisi poistaa on alkuvalikossa select flight ja sieltä tuon perus cessnan valitsen niin toisessa valikossa on vielä nuo koe1,koe2,koepaneeli3, Yms näkyvillä mutta ei default panelia ?
vain ne koneet eri väreissä.siinä valikossa.
Nuo kansiothan jo poistinkin aikaisemmin,nyt kun uutta lentoa valitsin niin näkyi että nuo ovat vielä siellä alkuvalikossa
Onko ainoa mahdoillisuus asenna kaikki uusiksi fs9+päivitys+addonit+sceneryt

Asensin aikaisemmin noita finn terrain mech,yms,tuonne niin nyt käynnistyessä valitti aina fssound.dll ja soarrec.dll ei ollenkaan yhteensopiva käytetäänkö.poistin nuo fileet tuolta fs9/modules kansiosta niin ei herjaa enää,mitähän tuokin sekoittanee nyt ?
En ainakaan huomannut vielä mitään puutteita tuon poiston jälkeen.

Näyttää olevan hirveetä "säätämistä"tämä fs

eikö tuonkin voisi tehdä oikein/kunnolla tms, että asenna lisäosa ok.poista lisäosa,ok eikä pitäisi mennä sorkkimaan noihin kansioihin.jos vaihtaa paneelia tai lisää scenejä
Miksi noissa kaikissa ohjeissa oli paneeli,kone,lisäosa mikä tahansa niin pitää aina olla perse edellä puuhun asennus eikä oikea asenna/poista automaatti ?
aika lapsellista kun ohjelma on jo vissiin vuodesta 2004 asti ollut ja vielä ei ole kunnollista asennusta osille :O ?


tigert:
Veikkaan että tuo ikkunoiden koko-ongelma on siinä että sun näyttöjen resoluutiot (kuvan pikselikoko) on erilaiset. Eli esim. pystysuunnassa yhden korkeus on esim. 768 pikseliä ja toisen vaikkapa 1024 jne. Nyt kun "suurennat" ikkunan monelle näytölle, se ei voi täyttää pystysuunnassa kuin sen pienimmän näytön verran.

Kokeile tehdä niin että yhdessä (ja vain yhdessä) näytössä on maisema ja paneelit on muissa. Ja tietysti se maisema siinä näytössä mikä on parhaassa näytönohjaimessa kiinni, mittaripaneelit ei kauheasti tehoja tarvitse maisemaan verrattuna.

Noita paneeleita kun muokkaa niin kannattaa ottaa koko Aircraft-kansio backuppina talteen muualle, saa sitten palautettua koko setin jos jotain menee päin puuta.

Katso kanssa että jos otat esim. C172-kansiosta backupin, tuli vaan mieleen ettet epähuomiossa kopsaa sitä sinne aircraft-kansion sisään alkuperäisen viereen vaan johonkin muualle, ettei alkuperäinen ja muokattu sekoittele pakkaa keskenään.

//T

masawee:
Kiitois,
Pitää kokeilla olin juuri tuon virheen tehnyt että backupit oli samassa kansiossa aircraft
ja nyt en saa tosiaan korjattua tuota,aina käynnistäessä tulee tyhjä paneeli näyttöön päällimmäiseksi.
ja se pitää sulkea aina ensin niin näkyy tuo normaali paneeli ja maisema.

Fs panel studiolla olen noita "yritellyt" muokkailla paremmiksi. ei vain oikein onnistu mikään

Tosiaan on tuo tietokone vähän hakusessa miten tehdään ja toimitaan
Lähinnä tuo softapuoli, Rautaa rajalle kyllä onnistuu mitenpäin vain kun työskennellyt monessakin rautapuolen ammatissa.
Mikähän olisi flap paneelin oikeat mitat,pitäisi siihen nyt tehdä etupaneeli ja olisikohan kumpi parempi, eli kytkin on/off/on vai potentiometri 10asteen välein ratasvivulla ?
fsuip löytyy kyllä, Joikkari sieltä kautta caliproitu ok.ja trhottle guad.
Kunhan posti tuo tuon ch yoken(ostettu täältä jäseneltä)
Niin saa heitettyä mäkeen tuon karmean joikkarin en tykkää yhtään joy ohjauksesta.
hyödynnän kyllä tuonkin sitten eli nappeja saa usb:in kautta siitä sitten. juottaa vain johtoja paneelin kytkimistä joikkarin nappien tilalle. yksi on jo purettuna kunhan nyt sais kytkimiä ja juotoksia aikaseksi.

tigert:
Meillä on MIK:in Cessna-simulaattorissa laippakytkin semmoinen kolmiasentoinen keskelle palautuva (eli kaiketi noissa kataloogeissa tyyppiä "(on) - OFF - (on)", palautuvat asennot monesti on merkitty sulkuihin. Eli vipua alas kääntäen saa pykälän lisää laippaa ja ylöspäin taas lähtee yksi pykälä pois. Tuossa on se etu että se toimii kaikissa lentokonetyypeissä. Haittapuolena toki on se, että laippavivun asennosta ei voi päätellä laipan määrää - mikä tosin ei oikeassakaan koneessa sinänsä riitä, on niissäkin joku indikaattori siitä että vipu ja toteutunut laippa-asetus ovat samaa mieltä aiheesta. Ellei nyt sitten ole käytössä ihan täysin mekaaninen laippakahva tms.

Tuo kytkin on kolvattu niin että keskiasennossa ei tapahdu yhtään mitään, ylä- ja ala-asennoissa tulee joystickin napinpainallus. Ne on yhdistetty FS:n näppäinasetuksissa sitten "lisää laippaa" ja "vähemmän laippaa" -toimintoihin.

//Tuomas

Navigation

Up one level

Next page