FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
26.09.17, 14:44

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  kone väärässä kohtaa platalla
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: kone väärässä kohtaa platalla  (Read 918 times)
Markus Mäkelä
Offline Offline

Posts: 1019
Date Registered: 05.07.01

kone väärässä kohtaa platalla
« on: 05.05.13, 08:46 »

Kun lataan koneen esim. Frankfurtin portille A40, niin kone on ylittänyt pysähdysmerkin, eli liian lähellä seinää. Johtuuko koneen mallista (A320-200 Project Airbus v2.1) vai johtuuko Aerosoftin kentän afd tiedostosta?
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: kone väärässä kohtaa platalla
« Reply #1 on: 05.05.13, 08:53 »

AFCADista johtunee. Voit slewata (paina Y) konetta taaksepäin oikealle etäisyydelle.
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5233
Date Registered: 14.12.05

Re: kone väärässä kohtaa platalla
« Reply #2 on: 05.05.13, 15:33 »

Kun lataan koneen esim. Frankfurtin portille A40, niin kone on ylittänyt pysähdysmerkin, eli liian lähellä seinää. Johtuuko koneen mallista (A320-200 Project Airbus v2.1) vai johtuuko Aerosoftin kentän afd tiedostosta?

Afcad-ongelmaltahan tuo vaikuttaa, mutta on outoa jos payware-kentän afcad ei täsmää kentän kanssa. Onko se varmasti juuri sille kentälle tarkoitettu?


"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

Re: kone väärässä kohtaa platalla
« Reply #3 on: 05.05.13, 15:51 »

Itselläni kone "käynnistää" moottorit ja muut järjestelmät simun latauduttua ja kone liikku hieman viivan yli...
Pystytkö seuraavalla kerralla simun latauduttua katsomaan, liikkuuko kone muutaman sekunnin ajan latauksen jälkeen?

LAPL(S)
Markus Mäkelä
Offline Offline

Posts: 1019
Date Registered: 05.07.01

Re: kone väärässä kohtaa platalla
« Reply #4 on: 07.05.13, 13:48 »

Jep, katon seuraavalla kerralla. Kiitti vastauksista.
Jouka Ahponen
Online Online

Posts: 900
Date Registered: 03.07.09

Re: kone väärässä kohtaa platalla
« Reply #5 on: 07.05.13, 14:33 »

Afcad-ongelmaltahan tuo vaikuttaa, mutta on outoa jos payware-kentän afcad ei täsmää kentän kanssa. Onko se varmasti juuri sille kentälle tarkoitettu?



Todennäköisesti sen kentän Afcad täsmää taydellisesti vain yhden konetyypin kanssa. Kone kun ilmaantuu kentälle siten että koneen keskusta on siinä afcad koordinaateissa. Koneita kun on eri pituisia niin se nokka jää joko hieman vajaaksi tai menee yli portin ohjausjärjestelmistä.


UPL
Jere Aarnia
Offline Offline

Posts: 181
Date Registered: 07.10.06

Re: kone väärässä kohtaa platalla
« Reply #6 on: 08.05.13, 10:44 »

pientä push backiä niin eiköhän bromlem solved

Jaakko Koponen
Offline Offline

Posts: 542
Date Registered: 05.03.07

Re: kone väärässä kohtaa platalla
« Reply #7 on: 08.05.13, 11:18 »

Shift + p niin pakittaa ja pakitus loppuu kun painaa uudestaan shift + p.  Toimii myös ohjaamon ulkopuolelta, joten koneen saa helposti peruutettua oikeaan kohtaan. Toinen tapa on seisoa jarrujen päällä, kun kone latautuu  laugh.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1