Ivalo-Saariselkä previews

(1/2) > >>

kummis:
Laitanpa minäkin "pitkästä aikaa" lusikkani tähän photoscenerysoppaan. On tosi kivaa että muutkin ovat alkaneet tehdä photosceneryjä Suomen eri alueilta. Työsarkaa kyllä riittää, koska MML:n ortokuvia on saatavissa lähes kaikkialta Suomesta ja ilmaiseksi.

Ivalo-Saariselkä-photoscenerystä tulee suuri: Siinä on tehtävää tasan 1200 autogenruutua. Onneksi iso osa alueesta on puutonta tai lähes puutonta, korkeahkoa tunturiseutua eikä talojakaan ole kauheasti. Rakennuksia löytyy lähinnä Ivalosta ja Saariselän retkeilykeskuksesta.

Tässä Ivaloa ilmasta käsin. Ivalojoki on ihan mahtava ja FISDIN kenttäkin isuu kuvaan mukavasti. Autogenit puuttuvat toistaiseksi.


Edessä Kiilopää, taaempana Kaunispää ja horisontissa siintää Ivalo. Autogenit puuttuvat.Kommentit tervetulleita!

yES

Kerosiini:
Hienolta näyttää  Kiva kun saadaan vihdoin lapin lomakohteiden ympäristöä parannettua, luo kyllä mukavasti tunnelmaa kun lentää vaikkapa Englantilaisia sinne ja alle jää photoscenu lähestymisessä

Taattua Esa laatua

Wanhis:
Täytyy sanoa, että Esa kyllä tarjoilee "makeaa mahan täydeltä" suomen simuyhteisölle! 
Mikäs siinä, kyllähän herkut tuntuvat porukoille maistuvan. 1200 autogen ruutua! Huh, heijaa . . siinä voi jo sanoa olevansa
autogen asettelun ykkösmies ehkäpä ihan maailmanlaajuisestikin. Olisi mielenkiintoista nähdä, että kuinka nopeasti tuo homma sinulta käytännössä sujuu. Veikkaanpa, että rutiini on jo sitä luokkaa ettei silmä ehtisi enään tajuta mitä tapahtuu.

ilkkapo:
Ai saakeli kun näyttää hyvältä! Pitäisiköhän jo pelkästään tämän maiseman vuoksi kaivaa joystick kaapista ja tehdä vähän maisemalentoja sceneryn valmistuttua!?

kummis:
Lisää kuvia Ivalo-Saariselästä. Autogenit ovat nyt valmiina, niitä tuli noin 830 ruutua, kun maisema rajattiin sopivaksi.


Rumakurun suuntaan. Taustalla ihan oikealla häämöttää toisen Nattasen huippu.


Sama todellisuudessa, sama paikka noin suunnilleen


Ivaloa ilmasta. Joki on hieno!


Saariselän retkeilykeksus


Kommentteja?

yES

Navigation

Up one level

Next page