FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
29.05.17, 00:14

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Aerosoft Airbus A318/A319
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 40 Reply Print
Author Topic: Aerosoft Airbus A318/A319  (Read 85555 times)
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3771
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #300 on: 07.02.13, 06:27 »

Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 561
Date Registered: 26.12.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #301 on: 10.02.13, 16:50 »

Ostin tänään tämän lisäosan,mutta nyt iski sitten sen kanssa ongelma. Framet tippu alle kympin, ennen defu bussilla kevesti 30. Mitä voin tehdä?

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX660 3 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 8.1
 
Jorma Tyyskä
Offline Offline

Posts: 564
Date Registered: 16.08.02

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #302 on: 10.02.13, 17:13 »

Ostin tänään tämän lisäosan,mutta nyt iski sitten sen kanssa ongelma. Framet tippu alle kympin, ennen defu bussilla kevesti 30. Mitä voin tehdä?

Käyppä rautakaupassa ostamassa parempia osia nätisti  tai  pudota raskaasti grafiikka-asetuksia, jos varaa...  Mulla kävi samalla tavalla.... Grin

Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 561
Date Registered: 26.12.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #303 on: 10.02.13, 17:20 »

Läppäriin on vähän huono ostella osia,pitää höllätä grafiikka. Tai ostaa uus kone.

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX660 3 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 8.1
 
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1328
Date Registered: 13.08.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #304 on: 12.02.13, 07:57 »

Käyppä rautakaupassa ostamassa parempia osia nätisti  tai  pudota raskaasti grafiikka-asetuksia, jos varaa...  Mulla kävi samalla tavalla.... Grin
Ei vitsi Jorma! Sä oot niin 5/5  Smiley

Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 561
Date Registered: 26.12.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #305 on: 12.02.13, 13:37 »

Pistin grafiikat very lowille mutta ei tapahtunu mitään. Ohjaamo pysyi ihan yhtä hienona kuin ennenkin ja framet pysy siellä alle kympissä.

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX660 3 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 8.1
 
Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #306 on: 12.02.13, 14:03 »

Pistin grafiikat very lowille mutta ei tapahtunu mitään. Ohjaamo pysyi ihan yhtä hienona kuin ennenkin ja framet pysy siellä alle kympissä.
Onko sulla FPS Limiteriä?

LAPL(S)
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 561
Date Registered: 26.12.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #307 on: 12.02.13, 14:05 »

Ei ole,auttaako se?

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX660 3 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 8.1
 
Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #308 on: 12.02.13, 14:13 »

Ei ole,auttaako se?
Autto ainakin mulla. Itselläni on FPS Limiter 0.2

LAPL(S)
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 561
Date Registered: 26.12.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #309 on: 14.02.13, 18:22 »

Mikä tulee ensimmäisessä checklistissä radio control panelin jälkeen? En saa siitä selvää enkä löydä sitä mistään.

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX660 3 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 8.1
 
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 878
Date Registered: 03.07.09

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #310 on: 14.02.13, 18:29 »

VOL6 StepbyStep manuaalista löytyy vastaus sivulta 30 osiosta 5.3. kohta 29.

Elikkäs siis ECAM RECALL. Kyse on siis Electronic centralised aircraft monitorin "palauttaminen".

Kohdassa siis tulee painaa RCL nappia joka löytyy FMGCitten välistä alimmalta riviltä Wheel napin alapuolelta.

Jouka  Smiley


UPL
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3248
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #311 on: 14.02.13, 18:31 »

Pilkun viilausta. Paina RCL nappia 3 sekuntia laugh.


FSLabs Support Team
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 561
Date Registered: 26.12.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #312 on: 14.02.13, 18:34 »

Kiitoksia.

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX660 3 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 8.1
 
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 561
Date Registered: 26.12.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #313 on: 17.02.13, 08:58 »

Kun tekee reittisuunnitelmaa ja on menossa siinä kohdassa jossa pitää painaa airways,sieltä aukeaa se sivu jossa lukee via. Kun koitan tähän kohtaan kirjoittaa reittipisteen,tulee alalaitaan AWY/WPT MISMATCH. Mitä teen väärin?

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX660 3 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 8.1
 
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3248
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #314 on: 17.02.13, 09:02 »

Kirjotat tod näk väärin. Muista kirjoittaa FPL sivulle reitin eka reittipiste. Sitten paina sitä kirjoittamaasi reittipistettä vasemmalta, jonka jälkeen mene sinne airway sivulle. Sinne pitää syöttää formaatti (esim. jos reitti on ROVIL M854 KEKOX), niin "M854" vasemmalle ja "KEKOX" oikealle.


FSLabs Support Team
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 561
Date Registered: 26.12.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #315 on: 17.02.13, 09:36 »

Kiitos,mutta mitä tuonne rad naviin pitää kirjotella?

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX660 3 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 8.1
 
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3248
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #316 on: 17.02.13, 09:38 »

Pääasiassa ei mitään. Jos haluat katsoa matkaasi johonkin vor:lle, niin kirjoita sinne sen taajuus. Esim HEL VOR on 114.2(en muista voiko Extendedissä kirjottaa HEL pelkästään siihen). Kun et enää tarvitse tätä tietoa, voit poistaa sen CLR napilla rad nav sivulta.

Airbus täyttää tarvitsemasi taajuuden (esim. lähestymistä varten) autom. rad nav sivulle Smiley.


FSLabs Support Team
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 561
Date Registered: 26.12.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #317 on: 17.02.13, 09:39 »

Hyvä,kiitos.

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX660 3 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 8.1
 
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 561
Date Registered: 26.12.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #318 on: 17.02.13, 09:47 »

Vielä tuli yks juttu,ku pitää valita se kiitorata minne lähestytään,niin siellä on sitten se via,vaihtoehtoja on GEDLO ja NO VIA. Kumman otan?

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX660 3 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 8.1
 
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 561
Date Registered: 26.12.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #319 on: 17.02.13, 14:35 »

Taxiing checklistissä on sellainen kuin TO CONFIG,miten sen saa painettua?

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX660 3 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 8.1
 
Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 40 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1