FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
14.12.17, 19:03

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Aerosoft Airbus A318/A319
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 40 Reply Print
Author Topic: Aerosoft Airbus A318/A319  (Read 94066 times)
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #320 on: 17.02.13, 14:41 »

Taxiing checklistissä on sellainen kuin TO CONFIG,miten sen saa painettua?
Lower ECAM:in alapuolella on läjä nappeja, josta to conf nappi löytyy.
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 566
Date Registered: 26.12.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #321 on: 17.02.13, 14:42 »

Lower ECAM:in alapuolella on läjä nappeja, josta to conf nappi löytyy.
Löysin sen,mutta kun painan sitä niin ei tapahdu mitään.

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #322 on: 17.02.13, 14:45 »

Löysin sen,mutta kun painan sitä niin ei tapahdu mitään.
Ai upper ECAM:ilta ei lähde to config:in perästä pois "test" teksti. Ja sullekkin suosittelen manuaalien lukua. Ongelmia voi foorumilla kysyä, mutta ei asioita, jotka löytäisit itse viidessä minuutissa, jos vain viitsisit.
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 566
Date Registered: 26.12.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #323 on: 17.02.13, 14:46 »

Mie olen lukenu manuaalia,ei sieltä löydy tätä kohtaa. Kauanko sitä nappia pitää painaa että se test lähtee pois?

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #324 on: 17.02.13, 14:52 »

Mie olen lukenu manuaalia,ei sieltä löydy tätä kohtaa. Kauanko sitä nappia pitää painaa että se test lähtee pois?
Aika hauskaa. Mä löysin n. 5 minuutissa. Vol4-systems EN.pdf tiedostosta löytyy sivulta 42.
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 566
Date Registered: 26.12.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #325 on: 17.02.13, 14:52 »

Oho,väärä manuaali...  Embarrassed

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3055
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #326 on: 17.02.13, 14:55 »

Kannattaa perehtyä vaikka siihen step-by-step -manuaaliin.

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 566
Date Registered: 26.12.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #327 on: 17.02.13, 14:55 »

Mie olen painanu sitä vi*un nappia varmaan sata kertaa ja mitään ei tapahu.

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #328 on: 17.02.13, 14:57 »

Mie olen painanu sitä vi*un nappia varmaan sata kertaa ja mitään ei tapahu.
Vian täytynee siis olla koneessa.  Roll Eyes RTFM, jos se ei toimi, olet tehnyt jotain väärin, ja sitä ei kukaan muu tule sulle kertomaan, vaan sun pitää ite lukea, miten tämä v*tun nappi toimii milloinkin. Ziiiisus!
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 917
Date Registered: 03.07.09

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #329 on: 17.02.13, 15:23 »

Ootko tarkistanu et sulla on seuraavat asiat tehty.

Autobrake - MAX
Matkustamon merkkivalor - ON/AUTO
Ground Spoilers - Armed
Laipat - Takeoff asennossa

To config nappula herjaa, jos jokin noista ei täyty -> kone ei ole valmis lentoonlähtöön. Jos kaikki on kunnossa niin nappulaapainalamma pitäisi viestin

T.O CONFIG.... TEST muuttua pelkäksi T.O CONFIG -viestiksi.


UPL
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #330 on: 17.02.13, 15:28 »


T.O CONFIG.... TEST muuttua pelkäksi T.O CONFIG -viestiksi.

Pilkunviilaus. Se muuttuu T.O CONFIG NORM:iksi, ECAM:illa.
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 917
Date Registered: 03.07.09

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #331 on: 17.02.13, 15:31 »

Nojoo, ei tuu bussia niin paljoa lennettyä et kaikkia tekstejä muistais ulkoa päästä.  Grin


UPL
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 566
Date Registered: 26.12.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #332 on: 17.02.13, 15:54 »

Ground spoilerit oli jääny armaamatta,nyt toimii,kiitos!  thmbup

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3055
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #333 on: 17.02.13, 16:01 »

Johan se kone itse ilmoittaa, mitä on jääny tekemättä. Silmä käteen ja aivot mukaan narikasta, ennen ku tullaan tänne kiroilemaan ja raivoamaan, kun ei joku toimi.

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 566
Date Registered: 26.12.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #334 on: 17.02.13, 16:29 »

Pyydän anteeksi huonoa käytöstäni, ärsytti vain kauheasti ku mikään ei onnistunu,muutenkin päivä menny huonosti. Ja muistan käyttää aivoja ens kerralla.  Smiley

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1342
Date Registered: 13.08.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #335 on: 17.02.13, 17:06 »

Mites en saa tota netti MCDU:ta toimimaan Huh. Saan kyllä sen auki, mutta mitään ei tapahdu kun painan nappeja. Tai se näyttö päivittyy, mutta ei vaihdu.

Netti? Onko siinä semmonenkin? Mitäs sillä yehdään?Huh

Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #336 on: 17.02.13, 17:28 »

Netti? Onko siinä semmonenkin? Mitäs sillä yehdään?Huh
Luetaan iltasanomia!  Roll Eyes
Mikko Westerlund
Offline Offline

Posts: 912
Date Registered: 18.09.01

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #337 on: 17.02.13, 17:34 »

Netti? Onko siinä semmonenkin? Mitäs sillä yehdään?Huh

Vol1-InFSX EN.pdf sivu 13: "So by using a simple webserver that runs inside FSX (don’t worry it hardly uses any resources) you are able to connect any device that has a web browser to the Airbus X EXTENDED and use the MCDU on that devise."

Asus P8Z68 Deluxe, Intel i7 2600K 3,4Ghz, 16Gb 1600MHz, GeForce GTX 960 4Gb, 21" BenQ, Win7@SSD, FSX, P3DV2, P3DV3, PDV4@SSD
Mikael Leinonen
Online Online

Posts: 3974
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #338 on: 19.02.13, 16:56 »

Mikael Leinonen
Online Online

Posts: 3974
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #339 on: 10.03.13, 05:18 »

« Last Edit: 10.03.13, 05:34 by Mikael Leinonen »
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 40 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1