FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
21.11.17, 10:01

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Aerosoft Airbus A318/A319
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 40 Reply Print
Author Topic: Aerosoft Airbus A318/A319  (Read 93417 times)
Miika Jäntti
Offline Offline

Posts: 12
Date Registered: 10.10.12

Aerosoft Airbus X Extended ongelmia autopilotin kanssa
« Reply #360 on: 24.05.13, 17:36 »

Hei arvoisat foorumin jäsenet, olen nyt tapellut ja etsinyt tietoa ongelmaani jo montaviikkoa. Eli ongelmani on se että kun kaikki valmistelut ja tarkistuslistat käyti käynnistyksen alkuun asti mutta se itse ongelmana on nyt se että kun FlightPlaniin tulee tietenkin aina tietty lentopinta missä lennetään. Esimerkiksi jos lentopinta on FL300 niin kuinka saan sen siitä korkeuden säätönäppäimestä laitettua? eli säädettyä sen oikean pinnan ennenkuin voin nousta! Anteeksi sekainen selitys mutta toivon että jollai olisi siihen vastaus olemassa. Kiitos etukäteen jo paljon teille.

Yst.terv. Miika
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1341
Date Registered: 13.08.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended ongelmia autopilotin kanssa
« Reply #361 on: 24.05.13, 17:41 »

Hiiren rullalla saa säädettyä kaikkia niitä väännettäviä nuppeja. Smiley


Luna

Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1341
Date Registered: 13.08.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #362 on: 24.05.13, 17:56 »

En ole varma mutta olen joskus kai kuullut että FMS:sän saisi älypuhelimeen. Onko tämä totta?

Miika Jäntti
Offline Offline

Posts: 12
Date Registered: 10.10.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended ongelmia autopilotin kanssa
« Reply #363 on: 24.05.13, 17:56 »

Hei kiitos vastauksestasi! asia on ratkennut vihdoin... olisi pitänyt tulla täältä heti kysymään! hyvää vkl kaikille!

-Miika
Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #364 on: 24.05.13, 18:04 »

En ole varma mutta olen joskus kai kuullut että FMS:sän saisi älypuhelimeen. Onko tämä totta?
Avaat AirbusX Connectin ja katsot sieltä alakulmasta osoitteen jonka syötät sitten osoitteeksi, mutta taitaa toimia vain lähiverkossa. (?)

LAPL(S)
Arttu Heinonen
Offline Offline

Posts: 643
Date Registered: 24.01.10

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #365 on: 24.05.13, 18:06 »

En pikaisella googletuksella mitään väitteesi tueksi. Mitä tarkoitat älypuhemilla? Symbian/Meego/WP/Android/iOS. Tuosta on paha lähteä arpomaan.
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1341
Date Registered: 13.08.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #366 on: 24.05.13, 18:08 »

En pikaisella googletuksella mitään väitteesi tueksi. Mitä tarkoitat älypuhemilla? Symbian/Meego/WP/Android/iOS. Tuosta on paha lähteä arpomaan.

Eli esim Iphone,Samsung galaxy puhelimet.

Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #367 on: 24.05.13, 18:11 »

En pikaisella googletuksella mitään väitteesi tueksi. Mitä tarkoitat älypuhemilla? Symbian/Meego/WP/Android/iOS. Tuosta on paha lähteä arpomaan.
Itse käytän tabletin internet selaimella ja toimii hyvin.

LAPL(S)
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1341
Date Registered: 13.08.12

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #368 on: 24.05.13, 18:11 »

Avaat AirbusX Connectin ja katsot sieltä alakulmasta osoitteen jonka syötät sitten osoitteeksi, mutta taitaa toimia vain lähiverkossa. (?)

Kiitos tiedosta =)

Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 914
Date Registered: 03.07.09

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #369 on: 27.05.13, 16:02 »

Joo-o, nyt sit meni lopuulisesti hermot tän kanssa.

-APU käynnistys aika: 5 sekunttia, erittäin realistista, eikö?
-Descend path laskelmat aivan päin härän pyllyä. Ja Välillä mennään descend pathin yllä ja välillä alla ja tietysti ne korkeudet jotka kartassa lukee MNM tai MAX ovat absoluuttisia totuuksia.
-Ja sitten tämä viimeinen mutta kaikkein ärsyttävin. Go Aroundin tapahtuessa ei Go around route aktivoidu minnekkään vaan kone lentää suoraan. Myöskään mitkään moodit ei vaihdu eikä mitään muutakaan ihmeellistä tapahdu, muuta kuin PFD:lle tulee TOGA teksti kun kaasut sinne työntää.

Ja mitä minä saan sitten lukea aerosoftin foorumeilta. Go aroundiin fixiä luvassa vasta 318/319 version tullessa ulos. Tällä hetkellä tekevät jotain päivitystä näyttöjen kirkkaussäätöihin. Voisivat ees pienen realistisuuden ottaa sielläkin, että saadaan asiat tärkeysjärjestykseen.

Että semmosta avautumista.


UPL
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #370 on: 27.05.13, 16:08 »

Joo, turbo-Abu. Sahaa liukupolulla koko ajan, trimmi sekoilee??? Täytyypä kokeilla tuota Groundia, käsin olen tehnyt mutta en "managed"tyylillä, vai mitä se on. Mutta , mutta, jospa sitten vuonna 2018tämäkin toimisi kuin ngx..

Ja tommosta löyty:" Depends whether the APU opening flap is open or not. This takes around 15 seconds to open it up. After that, the startup itsself takes around 30 to 45 seconds, as said before.

Usually the apu gen comes online as soon as the apu is running stable. As for pnumatics as soon as the pressure is up you can open the valve. For shutdown I let the temp stablize after shutting off the air and then select off. The apu goes through a cooldown cycle all by it's self.

On the A320, the GEN is on as soon as the APU is running, but it is not connected to the aircrafts electrical system yet. On the A320, the engine and external power have a higher priority than the APU Gen, so whenever one engine is running or the External Power is selected on, it is used instead of the APU."

jari

« Last Edit: 27.05.13, 16:29 by Jari Nevasalo »

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 914
Date Registered: 03.07.09

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #371 on: 27.05.13, 16:37 »

Kävinpä testaamassa ton laippa jutun. Laitoin masterin päälle. Flap viesti tuli APU sivulle 3 sekunttia masterin jälkeen. Tämän jälkeen laitoin startin päälle. sekkari päälle ja 7 sekuntia ja APU oli kokonaan available.
« Last Edit: 27.05.13, 16:51 by Jouka Ahponen »


UPL
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #372 on: 27.05.13, 16:49 »

Kävinpä testaamassa ton laippa jutun. Laitoin masterin päälle. Flap viesti tuli APU sviulle 3 sekunttia masterin jälkeen. Tämän jälkeen laitoin startin päälle. sekkari päälle ja 7 sekuntia ja APU oli kokonaan available.

m.o.t  Smiley

jari

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3944
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #373 on: 27.05.13, 17:16 »

No AAX:n tarkoituskaan ei ole tarjota 100% mallinnusta oikeasta koneesta joten sitä taitaa olla turha odotella. Onhan noita bugeja kaikenlaisia vieläkin  Undecided
Odotellaan sitä FSLabsin bussia josko se lunastaisi lupauksensa   Tongue
« Last Edit: 27.05.13, 17:29 by Mikael Leinonen »
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3053
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #374 on: 27.05.13, 18:25 »

No AAX:n tarkoituskaan ei ole tarjota 100% mallinnusta oikeasta koneesta joten sitä taitaa olla turha odotella. Onhan noita bugeja kaikenlaisia vieläkin  Undecided
Odotellaan sitä FSLabsin bussia josko se lunastaisi lupauksensa   Tongue
Eiköhän tuo lunasta, ainakin lafkan Concorde on ihan huipputuote!

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3944
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #375 on: 27.05.13, 18:37 »

Eiköhän tuo lunasta, ainakin lafkan Concorde on ihan huipputuote!

Näin  thmbup
Tuomas Kuukasjärvi
Offline Offline

Posts: 2527
Date Registered: 12.02.04

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #376 on: 28.05.13, 09:34 »

Onkos jollain muulla ollut semmoista ongelmaa, että kun laittelee boxiin reitin yms tarvittavat ja poistaa route disconnectit, niin boksi sekoittaa reittipisteiden korkeudet aivan kokonaan.

Ennen poistoa boksi näyttää kyllä oikein halutut pinnat, mutta kun ottaa disconnectit pois niin korkeuksiksi tulee joitain satoja jalkoja ja sitten onkin koko vekotin sekaisin kuin seinäkello lennon ajan.

Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #377 on: 28.05.13, 11:31 »

Laitatko kuvaa ennen ja jälkeen poiston?


FSLabs Support Team
Tuomas Kuukasjärvi
Offline Offline

Posts: 2527
Date Registered: 12.02.04

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #378 on: 30.05.13, 17:11 »

Ei näköjään vaadi edes poistoa vaan muuttuu itekseen, kun vähän aikaa on ollut oikein. Eli tämmöseksi tuo näkkyy muuttavan.

[ attachment removed / expired ]
« Last Edit: 30.05.13, 18:42 by Tuomas Kuukasjärvi »

Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6112
Date Registered: 27.10.01

Re: Aerosoft Airbus X Extended
« Reply #379 on: 30.05.13, 18:17 »

Vastaavia tilanteita varten jatkossa ottakaa se kuva vain siitä FMS:n näytöstä lähietäisyydeltä, jotta siitä saa paremmin selvää.
Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 40 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1