FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
11.12.17, 21:04

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Aerosoft Airbus A318/A319
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 40 Reply Print
Author Topic: Aerosoft Airbus A318/A319  (Read 93787 times)
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #540 on: 24.09.14, 18:23 »

Toimiiko? Joku tuli sanomaan, ettei toimi. Sinänsä hämmentävää, sillä Henrillä (joka testasi minulle. Suur kiitos hänelle!) tomi ihan normaalisti.


FSLabs Support Team
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3971
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #541 on: 24.09.14, 18:34 »

Hyvin toimii  Grin
[ attachment removed / expired ]
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #542 on: 24.09.14, 18:36 »

Hyvin toimii  Grin

Jees hyvä hyvä Smiley.


FSLabs Support Team
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #543 on: 24.09.14, 18:43 »

Latailen varmaan viimeisen version tonne Aerosoft:n download -osioon.


FSLabs Support Team
Henri Juhantila
Offline Offline

Posts: 1637
Date Registered: 18.08.09

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #544 on: 24.09.14, 18:55 »

Ja tosiaan jos jotain vikaa löytyy, jota en ole aiemmin maininnut, niin sanokaa ihmeessä. Aiemmin mainitut viat ovat edelleen tässä versiossa. V1.0 valmistunee huomenna ennen klo 15.

Sivuvakaajan johtoreunasta tuo metallinen värinen systeemi pois vielä. Finnairilla valkoinen johtoreuna: http://www.airliners.net/photo/Oneworld-(Finnair)/Airbus-A319-112/2310537/L/&sid=e5ffe2f4223e733c899b5d897cef2734

Ja sitten, jos tuota Dirt-layeria saisi vähän haaleammaksi, ettei ihan niin pa*kainen ole.

-Henkka

Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #545 on: 24.09.14, 19:01 »

Joo mä katoinkin, ettei toi taida kuulua asiaan. Jahka saan huomenna Photosohpin yksin käyntiin ilman muita, niin voin toteuttaa nuo pyynnöt. Voin periaatteessa laittaa 3 eri versiota dirt-osiolle.


FSLabs Support Team
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14294
Date Registered: 21.07.04

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #546 on: 24.09.14, 19:32 »

Laita myös ihan puhdas kone, tuntuu että noi on niin vimosen päälle vahattuja ja puunattuja... Grin
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #547 on: 24.09.14, 20:09 »

Laita myös ihan puhdas kone, tuntuu että noi on niin vimosen päälle vahattuja ja puunattuja... Grin

 laugh Tarkotin nimenomaan [puhdas], [vähän likainen] ja [törkeän likainen].

Sanokaa, jos tykkäätte. Sillä voin tehdä loppu laivaston A319:lle ja sittemmin myös A320 ja A321 +A321ER.

Lauri


FSLabs Support Team
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14294
Date Registered: 21.07.04

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #548 on: 24.09.14, 22:29 »

Noniin, nyt pääsi "koeistumaan" tämän...

[ attachment removed / expired ]

Siivestä pomppasi heti silmille jotain kummaa...  Grin Jos nyt pilkkua viilataan, niin taitaa tuo siiven rekkari olla turhan vaalealla sinisellä. Ota vaikka tuosta perän logosta tuo tumman sininen väri ja laita sillä?
[ attachment removed / expired ]

Toinen juttu, ei niinkään painttiin liittyen vaan itse koneeseen taas. Jotenkin kummasti tuo "view point"? on todella kaukana, tässäkin näkyy pala tornia kuvassa, vaikka kone on putkella 21... Zoomi jotenkin älyttömän kaukana, mistä joutuu sitten zoomailemaan sisään erottaakseen koneen kuvasta. Onkohan tuohon jotain ratkaisua?
[ attachment removed / expired ]

Ja todellakin, koko laivastoa vaan kehiin jos aikaa ja innostusta riittää. thmbup
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3971
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #549 on: 25.09.14, 00:01 »

Noniin, nyt pääsi "koeistumaan" tämän...

Toinen juttu, ei niinkään painttiin liittyen vaan itse koneeseen taas. Jotenkin kummasti tuo "view point"? on todella kaukana, tässäkin näkyy pala tornia kuvassa, vaikka kone on putkella 21... Zoomi jotenkin älyttömän kaukana, mistä joutuu sitten zoomailemaan sisään erottaakseen koneen kuvasta. Onkohan tuohon jotain ratkaisua?

Ja todellakin, koko laivastoa vaan kehiin jos aikaa ja innostusta riittää. thmbup

Tuossa on linkkiä AS:n foorumin keskusteluun aiheesta, et ole yksin  Grin
http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/85446-spot-view-problem/#entry613433
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #550 on: 25.09.14, 03:26 »

Tuo oneworld ja member of -tekstien väri on otettu IRL kuvasta ja peräsimen logo on tummennettu hieman IRL kuvasta. Mä voin tutkia asiaa Smiley.

E: Ja rekkari on samalla värillä kuin oneworld -teksti.

E2: Ja rekkarista puuttuu siiven alla väliviiva..
« Last Edit: 25.09.14, 03:32 by Lauri Sivuoja »


FSLabs Support Team
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #551 on: 25.09.14, 09:54 »

FS2Crew:n ostaneet voivat käydä lataamassa version 2.0 , joka nyt sitten sukee A318/A319 versiota Smiley.


FSLabs Support Team
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #552 on: 25.09.14, 10:36 »

Terveisiä photoshopista Cool...

[ attachment removed / expired ]


FSLabs Support Team
Joonas Nukarinen
Offline Offline

Posts: 891
Date Registered: 29.10.09

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #553 on: 25.09.14, 10:52 »

Petrin kuvista osui silmään myös rekkari koneen peräosassa, näyttää liian ohuelta tekstiltä ja aavistuksen liian lähellä EU-lippua. Mutta silti hienoa työtä, varmasti rupean ajamaan tuota asap  Cool

Laurin paintti


"In real life"
« Last Edit: 25.09.14, 10:56 by Joonas Nukarinen »
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14294
Date Registered: 21.07.04

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #554 on: 25.09.14, 10:52 »

Terveisiä photoshopista Cool
thmbup

En tiedä teinkö väärin tuon "evaluate" -jutun, mutta paluulennolla PFPX tarjosi ARN-HEL välille vain 2500kg menovettä... joten pysyn defaulteissa...  Grin

EDIT: Tässä vielä parit tuolta pikaiselta Tukholman reissulta.

[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]


Hyvältä näyttää ja vielä kunhan saat ne pikkuviilaukset tehtyä ja pestyä koneen niin thmbup Grin
« Last Edit: 25.09.14, 11:00 by Petri Koivisto »
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #555 on: 25.09.14, 11:14 »

Kone on tällä hetkellä pesussa laugh.

Ja olen samaa mieltä Joonas. Tähän asti mennyt koko homma muiden antamien kuvien perusteella. Kohta saan itsekkin heitettyä simun auki ja katselemaan tuotosta Smiley.


FSLabs Support Team
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #556 on: 25.09.14, 11:21 »

thmbup

En tiedä teinkö väärin tuon "evaluate" -jutun, mutta paluulennolla PFPX tarjosi ARN-HEL välille vain 2500kg menovettä... joten pysyn defaulteissa...  Grin



Evaluate laskee sen bensankulumisen pohjalta omiin laskuihinsa ns. "referenssi" -lukeman ja yrittää suhteuttaa sitten arvot oikein. Ja en tiedä sitten onko minulla ollut huonoa tuuria 3 eri lennolla, mutta EGKK-EHAM legiltä 200kg 1. ga:n jälkeen, niin en uskalla enää lentää default arvoilla laugh.


FSLabs Support Team
Jonne Pitkänen
Offline Offline

Posts: 188
Date Registered: 02.11.12

WWW
Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #557 on: 25.09.14, 11:40 »

Minkäs lainen tuo bussi on mallinnokseltaan? Toimiiko kuten oikea? Parempi kuin vanha?

Lauri on kyllä vääntänyt ainakin hienon paintin.  thmbup

"Live your dream, don't dream your live"
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #558 on: 25.09.14, 11:48 »

Minkäs lainen tuo bussi on mallinnokseltaan? Toimiiko kuten oikea? Parempi kuin vanha?

Lauri on kyllä vääntänyt ainakin hienon paintin.  thmbup

Ehdottomasti on parempi kuin aiempi. Edelleen jotain pientä häikkää voi olla, mutta pesee vanhan kuin AXE aikoinaan Wilcon. thmbup


FSLabs Support Team
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #559 on: 25.09.14, 12:13 »

Piru. Ei ihan vielä, mutta kohta! Cheesy



[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]

(Jostain syystä AS ei laita SELCAL -koodeja itse mukaan paintteihinsa?
[ attachment removed / expired ]


FSLabs Support Team
Pages: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 40 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1