FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
18.08.17, 08:49

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Aerosoft Airbus A318/A319
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 40 Reply Print
Author Topic: Aerosoft Airbus A318/A319  (Read 87966 times)
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5231
Date Registered: 14.12.05

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #680 on: 16.11.14, 14:15 »


Lauri, Aerosoftin Livery Manager tunnistaa vain zip-paketit. Sinulla ne on pakattu 7z-muotoon, joita se ei tunnista (manageri lienee asetettu käyttämään vain kansiosta löytyviä zip/unzip-ohjelmia). Kyllä minä osaan asentaa ne manuaalisestikin. Tosin siinä on enemmän vaivaa. Voi ne myös kääntää jollain purkajalla zip-muotoon. Lienee kuitenkin aiheellista laittaa ne sinne Aerosoftin sivuille zip-muodossa.

Pekka

Edit: Eipäs se onnistunutkaan. Ei taida hyväksyä alikansiomuotoisia livery-paketteja. Tosin ohjelma ilmoitti asentaneensa ne, mutta tekstuurikansioita ei ollut syntynyt. Vielä ihmeellisempää on se, että kun yritin asentaa toista noista uudelleen, ohjelma kieltäytyi ja ilmoitti että sellainen livery on jo asennettu!?

Niiden pitäisi varmaan olla muodossa, jossa zip-paketissa on vain yksi tekstuurikansio päätteineen ja sitten se readme.txt-tiedosto, jossa kerrotaan mitä kirjoitetaan aircraft.cfg-tiedostoon. Ainakin noin se oli, kun otin kokeeksi eräästä oletus-liverystä backupin.
« Last Edit: 16.11.14, 14:45 by Pekka Holopainen »

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3235
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #681 on: 16.11.14, 14:47 »

Manager tunnistaa joo .zip, mutta taas sitten jokainen livery tarvitsee oman notepad tiedoston ja pakatun kansion. Loppupeleissä siinä ei kestäisi juurikaan vähempää aikaa asentaa kaikki 16 väritystä erikseen kuin asentaa manuaalisesti. Nyt pitää vain copy pastea 2 kertaa ja sitten lisätä se rimpsut aircraft.cfg:hen.


FSLabs Support Team
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5231
Date Registered: 14.12.05

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #682 on: 16.11.14, 14:56 »

Niin se on helppoa meille, jotka osaamme. Ajattelin vain niitä onnettomia, jotka eivät ymmärrä simun rakenteen ja aircraft.cfg-tiedoston päälle mitään.  Lataavat nuo ja yrittävät asentaa niitä Managerilla. Ihmettelevät sitten miksi ei toimi, vaikka manageri (melko onneton softa) ei anna edes virheilmoitusta.

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3235
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #683 on: 16.11.14, 17:02 »

Nooh todennäköisesti he sitten googlaavat nopeasti tai kysyvät, jos haluavat päästä käyttämään noita värejä Smiley.


FSLabs Support Team
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3853
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #684 on: 16.11.14, 17:36 »

Nooh todennäköisesti he sitten googlaavat nopeasti tai kysyvät, jos haluavat päästä käyttämään noita värejä Smiley.

Noh, helppoa tuo asennus ol kun vain teki niin kuin Lauri neuvoi, tosin kuten Pekka sanoi niin joillakin voi mennä sormi suuhun jos on tottunut pulaamaan tuolla managerilla eikä cfg:n muokkaaminen ole tuttua.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3853
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #685 on: 16.11.14, 18:33 »

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3853
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #686 on: 17.11.14, 03:48 »

Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3235
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #687 on: 18.11.14, 16:21 »

Laitoin vielä ton A319 sarjan yhteen pakettiin. Pahoittelut niille, jotka joutuivat lataamaan kaikki erikseen. Luin kyllä "compability" listan läpi silloin, mutten löytänyt 7z:taa Cheesy.

http://forum.aerosoft.com/index.php?/files/file/3010-finnair-a319-cfm-complete-fleet/


FSLabs Support Team
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3853
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #688 on: 20.11.14, 04:00 »

ServicePack 1 A320/321:lle julkaistu http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/88501-a320a321-service-pack-1-v110/#entry633639

A318/319 SP2 tulee joskus seuraavalla viikolla.
« Last Edit: 20.11.14, 05:44 by Mikael Leinonen »
Petri Koivisto
Online Online

Posts: 14276
Date Registered: 21.07.04

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #689 on: 20.11.14, 09:42 »

Lauri onkos 321ER maaleista mitään uutta? Cool
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3235
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #690 on: 20.11.14, 09:54 »

Odottaisin olevan valmis tämän viikon aikana. Tällä hetkellä koko aika menee tuohon Joulu flaikkarin ATC poikien paapomiseen. Kaikilla oma tahto ja mikään ei tunnu kelpaavan... Mutta kyllä se siitä. Elikkä aikaisintaan perjantaina. Viimeistään sunnuntaiaamuna.


FSLabs Support Team
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3052
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #691 on: 22.11.14, 10:19 »

Tämä masiina syö ainakin minulla framet tehokkaasti pois. NGX:llä ja PMDG 777:lla framet 30-40, tämän kanssa pinnoilla 5-15. Mitähän ihmettä?

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3235
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #692 on: 22.11.14, 10:32 »

Hmm ei kyllä täällä tee tuota? Kantsii kokeilla asentaa lisuri uuestaan.


FSLabs Support Team
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3853
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #693 on: 22.11.14, 16:15 »

Täälläkin toimii hyvin, ei ongelmia  Wink Mites Lauri, jokos huomen aamulla pääsee lentelemään 321ER:llä?  Tongue
Juuso Issakainen
Offline Offline

Posts: 159
Date Registered: 02.07.12

WWW
Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #694 on: 23.11.14, 00:06 »

Tämä masiina syö ainakin minulla framet tehokkaasti pois. NGX:llä ja PMDG 777:lla framet 30-40, tämän kanssa pinnoilla 5-15. Mitähän ihmettä?
Täällä sama ongelma. Pitää huomenissa asentaa varmaan uusiks.


PPL, DV20, DA40NG
Tuomas Kuukasjärvi
Offline Offline

Posts: 2526
Date Registered: 12.02.04

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #695 on: 29.11.14, 18:02 »

Onkos kukaan kokeillut toimiiko tuo holgin tekemä sharklettibussin paintti tässä uudessa? Finskin paintti siis.

Jorma Wallenius
Offline Offline

Posts: 49
Date Registered: 25.06.07

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #696 on: 29.11.14, 18:09 »

Onkos kukaan kokeillut toimiiko tuo holgin tekemä sharklettibussin paintti tässä uudessa? Finskin paintti siis.

Toimii hyvin.

T; Jorma

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3853
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #697 on: 29.11.14, 21:07 »

Joo, hyvin toimii. Joissakin Extendedin maalauksissa täytyy rukata tuota texture.cfg:tä jotta tämä uusi versio osaa ladata tiedostot oikeista paikoista, ei ole iso homma kuitenkaan, kopioi vain uuden lisurin mukana tulleista tekstuurikansioista tuon texture.cfg:n haluamaansa maalauksen kansioon ja korvaa vanhan tiedoston uudella  Wink
« Last Edit: 30.11.14, 03:39 by Mikael Leinonen »
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3853
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #698 on: 02.12.14, 09:03 »

Maanantai meni eikä uusia ääniä vielä tullut  Undecided Nyt lupailevat niitä uuden SP2:n yhteydessä kenties.. http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/88009-work-in-progress/?p=636427
Petri Koivisto
Online Online

Posts: 14276
Date Registered: 21.07.04

Re: Aerosoft Airbus A318/A319
« Reply #699 on: 02.12.14, 22:00 »

Lauri, eteneekö ER-paintit?
Pages: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 40 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1