Aerosoft Airbus A318/A319

<< < (137/159) > >>

Pe7e:
Quote

Ja ladattavissa! http://forum.aerosoft.com/index.php?/files/category/44-aerosoft-airbus-a320a321-liveries/

ER:t seuraa jahka Aerosoft vastaa muutamaan kysymykseen .

Mahtavaa, hatunnosto Laurille!

pho201:
Minulla ei nyt ole hattua, mutta nosta sen sijaan  .

Pekka

pho201:
Quote

Ja ladattavissa! http://forum.aerosoft.com/index.php?/files/category/44-aerosoft-airbus-a320a321-liveries/
...


Lauri, Aerosoftin Livery Manager tunnistaa vain zip-paketit. Sinulla ne on pakattu 7z-muotoon, joita se ei tunnista (manageri lienee asetettu käyttämään vain kansiosta löytyviä zip/unzip-ohjelmia). Kyllä minä osaan asentaa ne manuaalisestikin. Tosin siinä on enemmän vaivaa. Voi ne myös kääntää jollain purkajalla zip-muotoon. Lienee kuitenkin aiheellista laittaa ne sinne Aerosoftin sivuille zip-muodossa.

Pekka

Edit: Eipäs se onnistunutkaan. Ei taida hyväksyä alikansiomuotoisia livery-paketteja. Tosin ohjelma ilmoitti asentaneensa ne, mutta tekstuurikansioita ei ollut syntynyt. Vielä ihmeellisempää on se, että kun yritin asentaa toista noista uudelleen, ohjelma kieltäytyi ja ilmoitti että sellainen livery on jo asennettu!?

Niiden pitäisi varmaan olla muodossa, jossa zip-paketissa on vain yksi tekstuurikansio päätteineen ja sitten se readme.txt-tiedosto, jossa kerrotaan mitä kirjoitetaan aircraft.cfg-tiedostoon. Ainakin noin se oli, kun otin kokeeksi eräästä oletus-liverystä backupin.

Lauri FIN918:
Manager tunnistaa joo .zip, mutta taas sitten jokainen livery tarvitsee oman notepad tiedoston ja pakatun kansion. Loppupeleissä siinä ei kestäisi juurikaan vähempää aikaa asentaa kaikki 16 väritystä erikseen kuin asentaa manuaalisesti. Nyt pitää vain copy pastea 2 kertaa ja sitten lisätä se rimpsut aircraft.cfg:hen.

pho201:
Niin se on helppoa meille, jotka osaamme. Ajattelin vain niitä onnettomia, jotka eivät ymmärrä simun rakenteen ja aircraft.cfg-tiedoston päälle mitään.  Lataavat nuo ja yrittävät asentaa niitä Managerilla. Ihmettelevät sitten miksi ei toimi, vaikka manageri (melko onneton softa) ei anna edes virheilmoitusta.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page