Aerosoft Airbus A318/A319

<< < (17/159) > >>

OH-TDI:
Quote

Vähän rasittavaa, kun joutuu katsomaan kartasta noi ils id:t ja taajuudet 
Lisäksi onko tuohon pressuren vilkkumiseen jotain kikkaa, kun on laittanu autopilotin päälle? Autorudder sentään siinä patchissa tuli,
pitää katsoa jos ensi vuonna ostais rudderipedalit.
Ja lisäksi nopeutta ei voi säätä ilman, että laskee gearin.


Kyllä se mulla laittaa ne taajuudet automaattisesti sinne, mutta mitä haittaa siinä kartasta katsomisessa on? Jokatapauksessa tarkastat varmaan DH/MDA:n sieltä kartasta? Pressuren (ilmanpaine?) vilkkuminen? Siirtokorkeuden yläpuolella? Normal! Silloin vedät siitä nupista ja tulee Std paine siihen. Ja nopeuttakin voi säätää ilman telineen alasottoa.

-Henkka

Lauri FIN918:
Jos asetat määränpään kentään sen lähestymistavan(ILS, VOR etc.), niin menee automaattisesti rad nav sivulle ELLET ole laittanu MANUAALISESTI jotain sinne aiemmin. Eli jos olet laittanut tyyliin HEL VOR:n nousussa, niin posita se CLR:iä käyttäen RAD NAV sivulta kun et enää tarvitse sitä.

Nopeutta voi säätää painamalla oiekeata hiirennappulaa spd selector nupissa . Sitten vaan rullaat toivomaasi nopeuteen.

Lauri FIN918:
Versio 1.02 on julkaistu. Löydätte sen order history sivulta. Uninstallatkaa vanha extended uninstall.exen avulla ennen kuin asennatte 1.2  .

westmi:
Jihaa, 794,2MB uusi installeri kooltaan. Tekee gutaa ladata näitä päivityksiä 3G:llä. Toivottavasti ei tule montaa täyttä installeria.

1.02:n lisäksi Aerosoftin sivuilta löytyy 1.02b hotfixi ja lisäksi hotfixille vielä fix... http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/61743-version-102b-released/

Lauri FIN918:
Musta tää on hyvä asia että näitä tulee. Ei tarvitse odottaa sitä sp1:stä, jotta suurimmat bugit korjataan.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page