FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
20.01.19, 03:47

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  RNAV reittipisteitä Fs-2004:seen
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: RNAV reittipisteitä Fs-2004:seen  (Read 1042 times)
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3656
Date Registered: 27.03.08

RNAV reittipisteitä Fs-2004:seen
« on: 18.06.16, 08:50 »

Löysin tuommoisen mielenkiintoisen sivuston josta voi ladata Fs 2004:seen ajantasalla olevat RNAV reittipisteet. Nämä pisteet näkyvät simun default GPS:ssä ja mitä ilmeisemmin myös vaatimattomampien lisurikoneiden "Matolaatikoissa" jotka perustuvat simun defu-Gps:ään.
Kokeilin pikaisesti euroopan pisteitä muutamilla suomen, ruotsin ja norjan kentillä ja kyllä sieltä gps:stä vaan löytyivät kyseisten maiden uusien Aip-karttojen mukaiset RNAV-pisteet.
Tämähän mahdollistaa siis mielenkiintoisten lentojen tekemisen ja suunistamisen vaikkapa simun defu-Learjetillä, tämänpäivän rettikarttoja hyödyntäen. Vanhatkin reittipisteet pysyvät tallella eikä tämä lisäosa tee niihin muutoksia. Uudet pisteet asennetaan Addon Sceneryyn normaalin lisäosan tavoin ja ne on helppo sieltä myös poistaa jos niin haluaa.

Tästä sivustosta on näköjään ollut juttua joskus muinoin tuolla verkkolento-osastollakin mutta laitan nyt tähänkin kun kaikki eivät varmaan lue noita Ivao-juttuja.

http://www.aero.sors.fr/navint.html

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1