display lite 2 ongelmaa, SOLVED.

(1/4) > >>

Makoy:
Asensin uuteen koneeseen tuon ohjelman ja sain sen skulaamaan jollain lailla. Ongelmaksi tuli se, että simun näppäin komennot pamauttaa näytön mustaksi. Tämä tapahtuu jos yritän saada FPS:sät näkymään ruudulla näppäinkomennolla shift + z tai jos esimerkiksi painan pistettä (jarrut). Outo juttu, onko kenelläkään muulla ollu tällaista ongelmaa? Pitääköhän kaikki näppäinkomennot olla eri koneen kautta simukoneelle? Poistaiskohan se tuon ongelman? Display lite 2 on käyttiksen kanssa samalla SSD:llä ja FS9 on toisella SSD:llä. Käyttis on siis win 7 home premium 64-bit. t-Marco

Makoy:
Jaa, nyt ei sitten suostu pelaamaan sitäkään vähää  . Noh.... kokeillaan sitten uudempaa näyttistä ja ajuria. Tulossa GTX560TI DirectCUII, toivottavasti ehtii viikonlopuksi. Vanha 9600GS menee sitten mittareille.

Makoy:
Tässä on nyt jotain outoa tuon käyttiksen/asetusten kanssa?

Esimerkki 1: Display lite 2 ei ole päällä, vaan normaali FS:sän käynnistys. Näyttö on #1, tykki #2. Simu aukeaa ikkunatilaan tykissä > kaikki ok. Vaihdan ikkunatilan full screeniksi > tykissä kuva menee epäselväksi ja näytön kuva mustaksi. Vaihto takaisin ikkunatilaan ja kaikki palautuu normaaliksi.

Esimerkki 2: Display lite 2 on päällä. Ikkuna tilassa Tykki mustana, näkyy vain Fly-elise unregistered plaa plaa teksti. Vaihto full screeniin > homma toimii mutta kuva epäselvä ja myös näytön kuva menee mustaksi. Vaihto takaisin ikkuna tilaan > simumaisema näkyy sekunnin murto-osan ja menee sitten taas mustaksi.
Onko kellään ollut jotain tämäntyyppistä ongelmaa näyttöjen kanssa? Yritän nyt hakuammuntaa mistä tämä vois johtua?

Jaa, on siis normaalia, että toinen ruutu menee mustaksi, kun simu on full screeninä. Mikähän tässä sit mättää kun tuo display lite 2 heittää mustaa ikkunatilassa. Ei siis näytä taustaa.

Makoy:
Ilimoja pitäny  Laitoin jokatapauksessa tilauksen lisenssistä menemään. Jotenkin haiskahtaa sille, että vika on vain tuon unregistered version tekstissä ja sen läpinäkyvyydessä, mikä tuossa simukuvan päällä on. Ehkä jo huomen illalla pääsen testaamaan uudelleen lisenssin kanssa, jatkan sitten tätä yksinpuhelua miten kävi.

Makoy:
Eipä auttanut 

Navigation

Up one level

Next page