FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
16.01.19, 14:32

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  IVAO ongelmia
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] 2 3 4 Reply Print
Author Topic: IVAO ongelmia  (Read 45808 times)
Milkki
Former member
IVAO ongelmia
« on: 05.06.13, 18:17 »

Pahoittelut alkuun jos jostain nyt aihe tähän löytyi. Etsinyt tietoa ja ratkaisuja 1,5h eikä nyt mitään irti saatu. Pari ongelmaa, joihin tarvitsen apua.  Cry

Ongelma 1:   Eli ilmeisesti jos haluaa ivaossa lennellä, pitää kirjautua sisään:  http://fi.forum.ivao.aero/index.php   Tuonne en pysty kirjautumaan tunnuksillani, koska sanoo että: ''Password security has recently been upgraded. Please enter your password again.''  Mää syötin sen salasanan, ja haluut et syötän salasanan?  No, syötän salasanan, ja sama teksti tulee esille. Kaikki ivaoon rekisteröitymisen yhteydessä saadut salasanat ja käyttäjät kokeiltu. Ei mitään.

Ongelma 2:   Ilmeisesti tuon teamspeakin pitäisi avautua kun ivaon avaa. Mulla ei aukea. Voisiko johtua siitä etten pääse kirjautumaan?

Extra kysymys:  Tarvitaanko lentäjälle muita ohjelmia kuin teamspeak 2 ja IvAp ?


Pahoittelut mahdollisesta turhautumisesta. Smiley
Milkki
Former member
Re: IVAO ongelmia
« Reply #1 on: 05.06.13, 18:24 »

Ps. Älkää kiitos heti linkatko sitä ivaon lentäjän käsikirjaa, koska luettu läpi enkä vain tahdo saada päähäni mitään hyödyllistä. Blondi kun olen  Wink   
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1354
Date Registered: 13.08.12

Re: IVAO ongelmia
« Reply #2 on: 05.06.13, 19:10 »

Eli kun ivaoon haluaa lentämään kirjaudutaan sisään IvApin kautta. Teamspeak avautuu automaattisesti kun kirjaudut IVAOon. se näkyy tehrtäväpalkin oikealla puolella. eli sillä puolella jossa kellokin näkyy. Lentäjä tarvitsee vain IvApin ja teamspeakin että voi lentää IVAOssa. Jos jokin asia jäi epä selväksi niin kysy ihmeessä Wink

Juha Teurokoski
Offline Offline

Posts: 323
Date Registered: 29.08.09

Re: IVAO ongelmia
« Reply #3 on: 05.06.13, 19:13 »

IVAO:n on siis kaksi eri salasanaa pidempi on tuonne ivao.aero sivustolle ja se lyhyempi on tuota ivap ohjelmaa varten. Voit toki kokeilla generoida itsellesi uudet salasanat, jolloin ongelma saattaisi ratketa. Varmista nyt vielä kuitenkin oma tunnuksesi, että se on varmasti oikein.


IVAO FI-MC
Milkki
Former member
Re: IVAO ongelmia
« Reply #4 on: 05.06.13, 19:20 »

Joo nyt kirjautuminen onnistui. Ongelma oli siinä, että luulin, että tuo sama salasana ja tunnus käyvät tuonne sivustolle, minne linkin laitoin. Ilmeisesti se ei käy sinne, mutta IvApiin kävi. Joten ongelma ratkaistu, jos sellaista edes oli. Blondin sähellyksiä,  vaihteeksi.   Grin 

Saako tuota salasanaa muutettua?  Mietin että se on hieman vaikeaa muistaa tuommoinen ''ljlkjs7g8gfd''  kaltainen salasana. Vai haetteko sen sähköpostista aina, tai muualta?

Mulla btw ei aukee toi teamspeak automaattisesti  Undecided   Tai sitten en huomannut. No nyt jotenkin kuitenkin pelittää. Huomenna lentelemään Smiley

Kiitokset!   thmbup
Milkki
Former member
Re: IVAO ongelmia
« Reply #5 on: 05.06.13, 19:23 »

Hei semmonen kysymys vielä, että miten lennellessä saa tuon pienen lootan (mihin kirjauduttiin) kiinni, vai saako ollenkaan?  Shift+9 yritin, mutta siitä aukesi uusi semmoinen ja auennut ikkuna meni kiinni kun painoi uudestaan Grin
Miko Verno
Offline Offline

Posts: 3201
Date Registered: 21.11.10

Re: IVAO ongelmia
« Reply #6 on: 05.06.13, 19:25 »

Teamspeak taitaa aueta siirtyessäsi lennonjohtajan äänikanavalle? Smiley
Joonas Nukarinen
Offline Offline

Posts: 891
Date Registered: 29.10.09

Re: IVAO ongelmia
« Reply #7 on: 05.06.13, 19:26 »

ei aukee toi teamspeak automaattisesti

TeamSpeak aukeaa automaattisesti, kun olet kirjautunut IVAO-verkkoon. IvApin avaaminen itsessään ei sitä vielä avaa.

miten lennellessä saa tuon pienen lootan (mihin kirjauduttiin) kiinni, vai saako ollenkaan?

Control + F9.
Milkki
Former member
Re: IVAO ongelmia
« Reply #8 on: 05.06.13, 19:36 »

Teamspeak taitaa aueta siirtyessäsi lennonjohtajan äänikanavalle? Smiley

Aivan, tuolloin se aukeaa Smiley

Ja kun sanoin shift+9 tarkoitin control+9. Voisi olla, että tässä koneessa on jotain vialla, kun avasi uuden ikkunan vanhan sulkemisen sijaan. Ei olisi ensimmäinen kerta Cheesy

Vielä viimeinen: Miten tämän kanssa toimitaan:  CONFIRM ATIS INFO (FOXTROT) on initial contact
Teemu Kokkonen
Offline Offline

Posts: 1689
Date Registered: 25.10.08

Re: IVAO ongelmia
« Reply #9 on: 05.06.13, 19:58 »

Aivan, tuolloin se aukeaa Smiley

Ja kun sanoin shift+9 tarkoitin control+9. Voisi olla, että tässä koneessa on jotain vialla, kun avasi uuden ikkunan vanhan sulkemisen sijaan. Ei olisi ensimmäinen kerta Cheesy

Vielä viimeinen: Miten tämän kanssa toimitaan:  CONFIRM ATIS INFO (FOXTROT) on initial contact

Kerrotaan johtajalle että tiedoitus FOXTROT on kuunneltu. (Voi olla mikä tahansa muukin nato-aakkonen)

Intel i7-6700K MSI GTX1070 16 GB DDR4
Milkki
Former member
Re: IVAO ongelmia
« Reply #10 on: 05.06.13, 20:03 »

Kiitti Smiley
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4594
Date Registered: 13.04.09

Re: IVAO ongelmia
« Reply #11 on: 06.06.13, 07:36 »

Tähän Teamspeak keskusteluun sen verran, että ei itsellänikään aina aukea edes lennonjohtajan kanavalle mennessä. Välillä pitää manuaalisesti avata TS ja mennä kanavalle.  Smiley

Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1354
Date Registered: 13.08.12

Re: IVAO ongelmia
« Reply #12 on: 09.06.13, 08:38 »

Laitan tämän tänne nyt kun ei uutta ketjua viitsi tehdä. Embarrassed  Eli En pysty yhdistämään IVAOon ollenkaan. Kaikki serverit on Not reachable tilassa ja noin kuukausi sitten kaikki oli toisin. Jos yritän valita sereriä niin siihen ei tule sitä ns. "vetovalikkoa" eli kun klikkaa sitä nuolta niin siihen aukeaa lista servereistä.

[ attachment removed / expired ]


Eikö tuohon serveri kohtaan tule automaattisesti yleensä nopein serveri?Huh

Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4594
Date Registered: 13.04.09

Re: IVAO ongelmia
« Reply #13 on: 09.06.13, 10:48 »

Onkohan serverit kaatunu? Näyttääkö ivap mitä squawkkia ennen kuin yrität yhdistää?

Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1354
Date Registered: 13.08.12

Re: IVAO ongelmia
« Reply #14 on: 09.06.13, 11:56 »

Onkohan serverit kaatunu? Näyttääkö ivap mitä squawkkia ennen kuin yrität yhdistää?

IvAp näyttää vain 1200 squawkin.

Nestori Kinnunen
Offline Offline

Posts: 101
Date Registered: 07.02.10

WWW
Re: IVAO ongelmia
« Reply #15 on: 09.06.13, 11:59 »

kokeile painaa connectia ja sitte mene uudelleen tuohon ikkunaan ja katso antaako sitten servereitä.





GigaByte Aourus GTX1080 OC 8GB|Intel I7-8700K LGA1151|ASUS Z370-A Prime|8GB DDR4 3000Mhz| Windows 10 64Bit|
Miko Verno
Offline Offline

Posts: 3201
Date Registered: 21.11.10

Re: IVAO ongelmia
« Reply #16 on: 09.06.13, 12:01 »

Paina sitä tyhjää "vetovalikon" kohtaa ja siirry nuolilla alaspäin.
Lauri FIN918
Former member
Re: IVAO ongelmia
« Reply #17 on: 09.06.13, 17:04 »

OT, mut tiedoksi vain(en tiedä tiedätkö), että katanan MTL-lyhenne on "DV20".
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1354
Date Registered: 13.08.12

Re: IVAO ongelmia
« Reply #18 on: 09.06.13, 17:45 »

No niin ei ole enää tuota ongelmaa. Pitää vielä huomennakin katsoa että varmasti toimii.

Teemu Salmi
Offline Offline

Posts: 14
Date Registered: 23.12.09

Re: IVAO ongelmia
« Reply #19 on: 25.06.13, 16:15 »

Morjens,

Nyt on offlinessa tahkottu niin paljon, että päätin asentaa ivao:n vaatimat softat koneelle ja alkaa treenata verkkolentoa. Muuten kaikki sujui varsin mallikkaasti, mutta törmäsin yhteen ongelmaan, joka liittyy oman "kotiohjaamon" keskimmäiseen näyttöön. Tässä kuva tuosta kotiohjaamo hässäkästä selvyyden vuoksi:



Ongelmaksi muodostuu siis se, että kun yhdistän ivao:n verkkoon niin tuo keskimmäisen, sanotaan nyt vaikka mfd-näytön, kuva kääntyy vastapäivään ja menee osittain mustaksi. Eli sen käyttö muuttuu mahdottomaksi. Visuaali- ja pfd-näytöt toimivat normaalisti. Oudon ja hankalan tuntuinen vika. Kaikki ideat aiheeseen liittyen ovat enemmän kuin tervetulleita.

Pages: [1] 2 3 4 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1