FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
20.09.17, 03:56

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  IVAO ongelmia
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] 3 4 Reply Print
Author Topic: IVAO ongelmia  (Read 16642 times)
Joonas Nukarinen
Offline Offline

Posts: 891
Date Registered: 29.10.09

Re: IVAO ongelmia
« Reply #20 on: 05.09.13, 14:15 »

Ilmeisesti jonkin sortin hyökkäys päällä. IvAe, Webeye ja yhdistäminen ovat aivan takussa.

http://forum.ivao.aero/index.php?topic=228912.0
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14278
Date Registered: 21.07.04

Re: IVAO ongelmia
« Reply #21 on: 05.09.13, 18:40 »

Taas pelittää. thmbup
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4428
Date Registered: 13.04.09

Re: IVAO ongelmia
« Reply #22 on: 02.11.13, 11:15 »

Ja nyt meni ainakin itsellä webeye tyhjäksi, tiedä miten muilla sitte näkyy.

E: Nyt taas pelittää.
« Last Edit: 02.11.13, 11:28 by Patrick Ojanen »
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14278
Date Registered: 21.07.04

Re: IVAO ongelmia
« Reply #23 on: 10.11.13, 17:54 »

Jaa olisikohan se aika vaihtaa verkkoa, kun tuntuu tämä IVAO olevan jatkuvasti enemmän tai vähemmän polvillaan. Angry Nyt taas jotain vtun ongelmaa, näyn kyllä webeyessa, mutta jostain syystä ei näy flight plania.
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3235
Date Registered: 06.12.10

Re: IVAO ongelmia
« Reply #24 on: 10.11.13, 18:00 »

Jaa olisikohan se aika vaihtaa verkkoa, kun tuntuu tämä IVAO olevan jatkuvasti enemmän tai vähemmän polvillaan. Angry Nyt taas jotain vtun ongelmaa, näyn kyllä webeyessa, mutta jostain syystä ei näy flight plania.

Muista että liian pitkä reitti/remarks syöttö estää plaanin lähtemisen. Erittäin asiallista lentää siellä Euroopassa ilman voice ja plaania thmbup.


FSLabs Support Team
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14278
Date Registered: 21.07.04

Re: IVAO ongelmia
« Reply #25 on: 10.11.13, 18:03 »

Muista että liian pitkä reitti/remarks syöttö estää plaanin lähtemisen. Erittäin asiallista lentää siellä Euroopassa ilman voice ja plaania thmbup.
No minkä minä sille voin jos reitti on pitkä? Jätänkö sen laittamatta? Roll Eyes

Ja enpä ole tuollaista ennen tiennyt / kuullutkaan. Remarksit kyllä huomaa jos on liian pitkä, yksinkertaisesti ne ei vaan mahdu siihen kenttään jos menee yli sallitun. Reitin kohdalla ei kyllä koskaan ole käynyt noin.

EDIT: no nytpä kummasti näkyy plaanikin, kun otin "turhat" stepit pois tuolta. Way to go. thmbdn Kiitokset valistuksesta anyway. Tongue
« Last Edit: 10.11.13, 18:08 by Petri Koivisto »
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3235
Date Registered: 06.12.10

Re: IVAO ongelmia
« Reply #26 on: 10.11.13, 19:09 »

No minkä minä sille voin jos reitti on pitkä? Jätänkö sen laittamatta? Roll Eyes

Ja enpä ole tuollaista ennen tiennyt / kuullutkaan. Remarksit kyllä huomaa jos on liian pitkä, yksinkertaisesti ne ei vaan mahdu siihen kenttään jos menee yli sallitun. Reitin kohdalla ei kyllä koskaan ole käynyt noin.

EDIT: no nytpä kummasti näkyy plaanikin, kun otin "turhat" stepit pois tuolta. Way to go. thmbdn Kiitokset valistuksesta anyway. Tongue

Kyllä niitä IVAO:n mansukoja saa myös lukea. Ei ne IRL pilotit vaa konetta opettele operoimaa Roll Eyes.


FSLabs Support Team
Miko Verno
Offline Offline

Posts: 3199
Date Registered: 21.11.10

Re: IVAO ongelmia
« Reply #27 on: 10.11.13, 21:36 »

Usein käy itsellekkin reitin kanssa varsinkin Atlantia ylittämässä(siis jos on random route, ei nattia pitkin ole paha) tuppaa koordinaatit olemaan niin pitkiä(esim. 54N050W) ettei ne mene sinne vaikka kuinka yrittäisi.

Tässä suunnilleen mitä itse käytän reitin lyhentämiseksi:

1) SID ja STARit pois. Jenkeissä ainakin suosittelen STARit laittamaan. IVAOssa ei tosin ole uutta jos ei niitä sinne pistä...
2) Koordinaatit lyhyempään muotoon (54N050W  -> 5450N)
3) Jos reitillä on esim ...WSR UN125 EELDE UN125 SPY... niin UN125 EELDE kohdan voi ottaa pois
4) Nopeuden muunnokset(sekä N->N että N->K. Kuitenkin N->M ja M->N ovat hyvä pitää) niistä ei oikeasti ketään taida olla kiinnostunut. Varsinkaan lennonjohdon ammatimaisuuden ja liikennemäärien takia
5) Steppiklaimbeja pois, niitä voit pyytää lennonjohtajalta. Tarvitset kuitenkin luvan vaihtaa lentopintaa
6) Joitakin DCT-kohtia pois jos on muutamasta kirjaimesta kiinni
7) Mach-luvut pois
8 ) DCT thmbup Roll Eyes

Jajoo tiedän, jokainen ym. kohdista vie enemmän tai vähemmän realistisuutta, mutta lopputulokseksi jää kaksi sanaa: "voi voi" Grin
Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: IVAO ongelmia
« Reply #28 on: 10.11.13, 22:03 »

Sidit ja starit vain kuuluvat siihen plaaniin niitä vaatimissa maissa, ihan niinkuin reittipisteet sekä väylät. Jätetään samantien puolet väylistä pois, jos ei mahdu plaani sisään. Hyvä läppä, jos ei saa edes reittiä kokonaan syötettyä verkkoon. Grin Remarkeista nyt voi vielä tinkiä jossain määrin, mutta että reitistä.... Tongue


"When we left earth it changed our world"
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3235
Date Registered: 06.12.10

Re: IVAO ongelmia
« Reply #29 on: 10.11.13, 22:13 »

Sidit ja starit vain kuuluvat siihen plaaniin niitä vaatimissa maissa, ihan niinkuin reittipisteet sekä väylät. Jätetään samantien puolet väylistä pois, jos ei mahdu plaani sisään. Hyvä läppä, jos ei saa edes reittiä kokonaan syötettyä verkkoon. Grin Remarkeista nyt voi vielä tinkiä jossain määrin, mutta että reitistä.... Tongue


Parempi vaihtoehto se hieman vaillinaisempi reitti on, kun ei plaania ollenkaa. Luulen, että isot miehet osaavat tehdä järkevän kompromissin Wink.


FSLabs Support Team
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14278
Date Registered: 21.07.04

Re: IVAO ongelmia
« Reply #30 on: 10.11.13, 22:44 »

mutta että reitistä.... Tongue
Jep, todella typerää, ettei reittiä edes saa koko pituudessaan tuonne. Remarksit toki karsin, jätin EET:t kokonaan pois. Reitistäkin otin nimenomaan nuo nopeusyksiköiden muutokset pois, stepit jätin ja se riitti tällä kertaa.

Ihmettelen vaan, että miten muka reitistä pitäisi "karsia" joitain kohtia pois. Sama se on käytännössä kuin ei laittaisi reittiä ollenkaan. Ja ei tämä LGW-MLE edes ole pisimmästä päästä vielä... Roll Eyes
Teemu Kokkonen
Offline Offline

Posts: 1688
Date Registered: 25.10.08

Re: IVAO ongelmia
« Reply #31 on: 11.11.13, 00:19 »

Jep, todella typerää, ettei reittiä edes saa koko pituudessaan tuonne. Remarksit toki karsin, jätin EET:t kokonaan pois. Reitistäkin otin nimenomaan nuo nopeusyksiköiden muutokset pois, stepit jätin ja se riitti tällä kertaa.

Ihmettelen vaan, että miten muka reitistä pitäisi "karsia" joitain kohtia pois. Sama se on käytännössä kuin ei laittaisi reittiä ollenkaan. Ja ei tämä LGW-MLE edes ole pisimmästä päästä vielä... Roll Eyes

Joo, ei ole kerta eikä ensimmäinenkään, kun Helsinki-Honkajoki välillä ei mahdu reitti ilman mitään nopeus+korkeus muunnoksia IVAPiin. Sitä paitsi on ihan syvältä toi keinotekoinen routen-kohdan merkkirajoitus samoin, kuin RMK-kohdan merkkirajoitus. IMO

Intel i7-6700K MSI GTX1070 16 GB DDR4
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3052
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: IVAO ongelmia
« Reply #32 on: 11.11.13, 06:12 »

Muistanpa taannoin, että itsellä tuli reittikentässäkin merkkimäärä vastaan matkalla Damista Sorsaporeen. Kaikki stepit ja EET-ajat poistamalla mahtui sitten just ja just. Muistaakseni tosta laitoin software puolelle palautetta aikoinaan, mutta eivät ole mitään vastanneet.

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3235
Date Registered: 06.12.10

Re: IVAO ongelmia
« Reply #33 on: 11.11.13, 09:14 »

Siitä vaa ryhmävalitusta sinne Software Development osastolle. Ei se asia täällä kuitenkaan ratkea, joten lusikka kauniiseen käteen ja vihasia kirjeitä kirjottamaan. Smiley


FSLabs Support Team
Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

Re: IVAO ongelmia
« Reply #34 on: 11.11.13, 11:45 »

Oisko muuten jossain jotain listaa maista, mitkä vaativat SID/STARit plaaniin?  Tongue

Killerhangar
Joonas Miettinen
Offline Offline

Posts: 122
Date Registered: 13.03.12

WWW
Re: IVAO ongelmia
« Reply #35 on: 19.02.14, 12:17 »

Mistä johtunee, että tuo The Eye ohjelma näyttää jokaisen lennonjohtosektorin kohdalla. "no voice, controlling via text."
Ja näin ollen taajuksia ei pääse kuuntelemaan teamspeakilla.


"Muita pystyn vielä jonkun verran kusettamaan, mutta itseäni en enää. Se on loppujen lopuksi aika hyvä olotila."
 - Vesa-Matti Loiri

www.keskenerainen.com
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4428
Date Registered: 13.04.09

Re: IVAO ongelmia
« Reply #36 on: 19.02.14, 12:18 »

Mistä johtunee, että tuo The Eye ohjelma näyttää jokaisen lennonjohtosektorin kohdalla. "no voice, controlling via text."
Ja näin ollen taajuksia ei pääse kuuntelemaan teamspeakilla.



The Eye:n tukihan on jo lopetettu joten voi olla siitä kiinni. Mutta Webeye:sta pääsee ainakin katsomaan kanavan ja sitä kautta kuuntelemaan.
Miko Verno
Offline Offline

Posts: 3199
Date Registered: 21.11.10

Re: IVAO ongelmia
« Reply #37 on: 19.02.14, 13:15 »

The Eye ei tunnista EU14/16 servereitä joissa nykyään kaikki kanavat ovat(Eu3 ei ole toiminut aikoihin?).
Joonas Miettinen
Offline Offline

Posts: 122
Date Registered: 13.03.12

WWW
Re: IVAO ongelmia
« Reply #38 on: 19.02.14, 14:06 »

Ok. Kiitos pojjat.

"Muita pystyn vielä jonkun verran kusettamaan, mutta itseäni en enää. Se on loppujen lopuksi aika hyvä olotila."
 - Vesa-Matti Loiri

www.keskenerainen.com
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 562
Date Registered: 26.12.12

Re: IVAO ongelmia
« Reply #39 on: 10.07.14, 13:42 »

En alkanu tekemään uutta ketjua, joten jatkan tähän. Mulla ei toimi ivap enään kunnolla. Noin kaksi minuuttia sisäänkirjautumisen jälkeen ivap disconnectaa. Olen kokeillut kaikilla servereillä, mutta sama toisuu jokaisella serverillä usean yrityksen jälkeen. Olen myös kokeillut lopettaa ivapin prosesseista ja käynnistää sen jälkeen sen uudelleen, mutta sama ongelma toistuu. Mikä neuvoksi?

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 10
 
Pages: 1 [2] 3 4 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1