FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.01.19, 19:18

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  IVAO ongelmia
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 2 [3] 4 Reply Print
Author Topic: IVAO ongelmia  (Read 46545 times)
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4244
Date Registered: 19.06.07

Re: IVAO ongelmia
« Reply #40 on: 10.07.14, 14:00 »

Olisikohan satunnaista nikottelua servereissä tms. On tapahtunut vastaavaa viimeksi eilen. Näitä on silloin tällöin. Ei taida tuohon olla muita vaihtoehtoja kuin odottaa josko ongelma menisi ohi, IVAP:in uudelleenasennus ei välttämättä auta.
« Last Edit: 10.07.14, 14:52 by Mikael Leinonen »
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1354
Date Registered: 13.08.12

Re: IVAO ongelmia
« Reply #41 on: 10.07.14, 19:27 »

Voi jarkko toi sun ongelma johtua sun netistäkin.

Jimi Henrik Viitanen
Offline Offline

Posts: 25
Date Registered: 13.10.12

Re: IVAO ongelmia
« Reply #42 on: 10.07.14, 19:47 »

Voi jarkko toi sun ongelma johtua sun netistäkin.

En usko että johtuu netistä, koska itsellä teki ihan samaa barcelonasta stokikseen lennessä. Toki loppu kun pääsi pinnoille..
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4595
Date Registered: 13.04.09

Re: IVAO ongelmia
« Reply #43 on: 10.07.14, 20:21 »

Voi jarkko toi sun ongelma johtua sun netistäkin.

Kyllä se johtuu enemmänkin servereistä, kun jokunen viikko sitten itsellä heitti pois vähän väliä.

Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 568
Date Registered: 26.12.12

Re: IVAO ongelmia
« Reply #44 on: 06.08.14, 08:37 »

Miksiköhän IvAp sylkee minut ulos verkosta noin 45 sekunnin jälkeen vain ja ainostaan silloin, kun lennän Suomessa?  Huh Ulkomaiden lennoilla samaa ongelmaa ei esiinny.

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Jarkko Puustinen
Offline Offline

Posts: 118
Date Registered: 11.03.12

WWW
Re: IVAO ongelmia
« Reply #45 on: 06.08.14, 15:37 »

Nopea varmistus. Oletko lähettänyt lentosuunnitelman ennen, kun kone liikkuu?

Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 568
Date Registered: 26.12.12

Re: IVAO ongelmia
« Reply #46 on: 06.08.14, 15:51 »

Nopea varmistus. Oletko lähettänyt lentosuunnitelman ennen, kun kone liikkuu?
Kyllä, niin olen aina tehnyt.

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Lauri FIN918
Former member
Re: IVAO ongelmia
« Reply #47 on: 07.08.14, 07:29 »

Pikkasen enemmän tietoa, niin voisi helpottaa arvailua.

Eli jos vaikka ottasit seuraavalla lennolla kuvan lentosuunnitelmasta. Kerro, missä kohtaa tapahtuu. Kopioi mahdollinen disconnectaus syy.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4595
Date Registered: 13.04.09

Re: IVAO ongelmia
« Reply #48 on: 07.08.14, 12:49 »

On tainut porot nakertaa valokuidun poikki  laugh

Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 568
Date Registered: 26.12.12

Re: IVAO ongelmia
« Reply #49 on: 13.08.14, 18:57 »

Ongelmani vain jatkuu, aivan sama missä koitan lentää tai milloin niin IvAp disconnectaa 40-45s kirjautumisen jälkeen. Edes IvApin uudelleenasennus ei auttanut. Mitä voin tehdä?

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Lauri FIN918
Former member
Re: IVAO ongelmia
« Reply #50 on: 13.08.14, 19:00 »

Ongelmani vain jatkuu, aivan sama missä koitan lentää tai milloin niin IvAp disconnectaa 40-45s kirjautumisen jälkeen. Edes IvApin uudelleenasennus ei auttanut. Mitä voin tehdä?

IVAO:n foorumeille mee kirjottaa. Epäilen, että sieltä olisit saanut jo vastauksen Smiley.
Santeri Saikkonen
Offline Offline

Posts: 2137
Date Registered: 08.02.10

Re: IVAO ongelmia
« Reply #51 on: 13.08.14, 19:36 »

vatsim.net

 Ei muuten softat (varsinkaan uusi vpilot) bugaile!  Cool

Nähty: POR HEL DXB MIA JFK FRA LHR CDG HRG ORD OUL ARN RIX TMP CPH PBI AMS GDN DFW KEV NRT BUD MXP FCO TXL MUC RVN PVG TLV AYT GOT KUO BKK KIX BRU AGP
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4595
Date Registered: 13.04.09

Re: IVAO ongelmia
« Reply #52 on: 14.08.14, 06:22 »

vatsim.net

 Ei muuten softat (varsinkaan uusi vpilot) bugaile!  Cool

Huom, vatsim ei ole vaihtoehto  Wink

Jaakko Koponen
Offline Offline

Posts: 546
Date Registered: 05.03.07

Re: IVAO ongelmia
« Reply #53 on: 14.08.14, 08:30 »

Huom, vatsim ei ole vaihtoehto  Wink

 thmbdn

Miksi ei? Perusteluja olisi hyvä kuulla eikä vain mielipiteitä.

Eiköhän nyt kannattaisi jättää taas tämä verkkojen välinen nokittelu pois. Kummassakin on varmaan hyvät ja huonot puolensa.
Jarmo Torvikoski
Offline Offline

Posts: 328
Date Registered: 31.07.08

Re: IVAO ongelmia
« Reply #54 on: 14.08.14, 16:49 »

Kummatkin ovat ihan laadukkaita vaihtoehtoja. Itse tykkään ivaossa Webeyestä ja vatsimissa on parasta vpilot.  Smiley

Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 568
Date Registered: 26.12.12

Re: IVAO ongelmia
« Reply #55 on: 15.10.15, 08:19 »

IvAp nikottelee jälleen. Kun yritän aukasta IvAp externalin, ilmaantuu tällainen viesti:



"No DLL to be loaded specified, specify the DLL to be loaded as the 1st command line argument."

Ja kun painaa ok, IvAp sulkeutuu. Mikä mahtaa olla vikana?

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Lauri FIN918
Former member
Re: IVAO ongelmia
« Reply #56 on: 15.10.15, 10:25 »

Alla olevaan linkkiin viestiä, niin saat vastauksen pika puoliin Smiley.

http://xn.forum.ivao.aero/index.php?board=322.0
Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 568
Date Registered: 26.12.12

Re: IVAO ongelmia
« Reply #57 on: 16.10.15, 09:52 »

Ongelma korjaantui IvApin uudelleenasennuksella.  Smiley

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 16 GB DDR3 1333 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | Seagate FireCuda 2TB ST2000DX002| Win 10
 
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4081
Date Registered: 18.12.01

Re: IVAO ongelmia
« Reply #58 on: 24.01.16, 07:21 »

Miksi IVAO:ssa pakkasella sataa aina vettä? IVAO:n säät käytössä, muttei koskaan lunta Undecided Voiko asialle tehdä jotain hankkimatta kaupallista säälisäosaa?

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1354
Date Registered: 13.08.12

Re: IVAO ongelmia
« Reply #59 on: 17.03.16, 16:25 »

Miksi IvAp:n pushback toiminto tekee sellaista että jos esim haluan kääntyä niin sitten se jossain vaiheessa pysäyttää kääntymisen jolloin pushback pitää pysäyttää ja aloittaa uudelleen?

Pages: 1 2 [3] 4 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1