FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.11.17, 11:03

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  IVAO ongelmia
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 2 3 [4] Reply Print
Author Topic: IVAO ongelmia  (Read 19137 times)
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: IVAO ongelmia
« Reply #60 on: 18.03.16, 05:24 »

Miksi IvAp:n pushback toiminto tekee sellaista että jos esim haluan kääntyä niin sitten se jossain vaiheessa pysäyttää kääntymisen jolloin pushback pitää pysäyttää ja aloittaa uudelleen?

Onko sulla EZDok?


FSLabs Support Team
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1341
Date Registered: 13.08.12

Re: IVAO ongelmia
« Reply #61 on: 18.03.16, 06:25 »


Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3399
Date Registered: 18.12.01

Re: IVAO ongelmia
« Reply #62 on: 09.11.16, 15:26 »

Tietääkö kukaan miksei IVAO:n IVAP -ohjelma ymmärrä lumisadetta (kaytössä siis Ivapin säät). Vaikka olisi pakkasta, ja metari kertoisi olevan lumisadetta, niin aina vaan tulee vettä? Jos sen sijaan laittaa "real weather:n" päälle simusta (FSX), niin lunta kyllä tupruttaa... Tarkemmin miettien en ole koskaan nähnyt lumisadetta Ivaossa lennellessä sen jälkeen kun siirryin FSX:ään thmbdn

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3947
Date Registered: 19.06.07

Re: IVAO ongelmia
« Reply #63 on: 10.11.16, 01:55 »

Onko sulla jotain sääohjelmaa käytössä, jos on muuttuuko sade lumeksi sitä käyttämällä? Itselläni ainakin lumi tulee ihan lumena eikä vetenä
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3399
Date Registered: 18.12.01

Re: IVAO ongelmia
« Reply #64 on: 10.11.16, 14:53 »

Onko sulla jotain sääohjelmaa käytössä, jos on muuttuuko sade lumeksi sitä käyttämällä? Itselläni ainakin lumi tulee ihan lumena eikä vetenä

Eipä ole, IVAP luo säät. Vettä tuli taas Hookoolla äsken lähtiessäni lennolle. Ajattelin siirtää sääohjelman hankkimista, kunnes olen siirtynyt P3D:hen.

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3947
Date Registered: 19.06.07

Re: IVAO ongelmia
« Reply #65 on: 10.11.16, 17:51 »

Eipä ole, IVAP luo säät. Vettä tuli taas Hookoolla äsken lähtiessäni lennolle. Ajattelin siirtää sääohjelman hankkimista, kunnes olen siirtynyt P3D:hen.

Joo, se varmaan onkin ihan järkevää varsinkin kun tuon Active Sky 2016 joutui hommaamaan erikseen kummallekkin simulle, itse jätin sen hommaamatta FSX:lle
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5262
Date Registered: 14.12.05

Re: IVAO ongelmia
« Reply #66 on: 11.11.16, 08:21 »

Joo, se varmaan onkin ihan järkevää varsinkin kun tuon Active Sky 2016 joutui hommaamaan erikseen kummallekkin simulle, itse jätin sen hommaamatta FSX:lle

Vastaus löytyisi varmaan etsimällä netistä, mutta kysynpä nopeasti kuitenkin. Ovatko Active Skyn edelliset FSX-versiot yhteensopivia P3D:n kanssa? Minulla on vanhempi versio (kuin tuo 2016) enkä missään tapauksessa osta pelkästään FSX:lle enää mitään.


"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: IVAO ongelmia
« Reply #67 on: 11.11.16, 09:07 »

Active Sky Next toimii samalla lisenssillä FSX:n ja P3D:n kanssa. AS16 tarvii erikseen lisenssit molemmille alustoille (tosin siinä on jotain alennuksia sitten, jos ostaa molemmat lisenssit).


FSLabs Support Team
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14288
Date Registered: 21.07.04

Re: IVAO ongelmia
« Reply #68 on: 20.02.17, 12:43 »

No nyt pukkas kummallista probleemaa. Lähdin äsken lentämään IVAO:ssa, mutta huomasin ettei liikennettä näy. No ekana tarkistin tietty simobjects.cfg:stä onko siellä IVAO_MTL -riviä, ei ollut. Lisäsin sen, kokeilin uudestaan = ei liikennettä.  No, sitten ajattelin päivittää MTL:n kokonaan, avasin updaterin = lista on tyhjä, kun pitäisi näkyä lähemmäs 8000(?) liveryä ja konetyyppiä jne. Laitoin silti "Full Install", mutta mitään ei tapahdu, pyörii tyhjää. Jotain se olevinaan asensi, kohteita oli "vain"1900.
 
Siltikään simussa ei näy mitään? Missä vois olla vika?

En tiedä mikä noita rivejä on poistanut tuolta simun tiedostoista, kun kävi samanlailla tuossa joku aika takaperin, että skenet hävisivät kokonaan. Olivat muka asennettuina, mutta tuolta scenery.cfg:stä tjsp, oli rivit vaan hävinnyt ja tilalla default-maisemat. Roll Eyes

Voisi pikkuhiljaa tämä IVAO:kin päivittyä ajantasalle... eikö uusi versio ole ollut työnalla ties kuinka pitkään... Roll Eyes


EDIT:  Eikö tässä pitäisi nimenomaan näkyä ne kaikki liveryt jne?

« Last Edit: 20.02.17, 13:09 by Petri Koivisto »
Antti T Komulainen
Offline Offline

Posts: 126
Date Registered: 12.01.17

Re: IVAO ongelmia
« Reply #69 on: 20.02.17, 17:20 »

Joo siinä pitäis olla pitkä lista..

Ei varmaan tuo 'show only missing MTL' täppä vaikuta?
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14288
Date Registered: 21.07.04

Re: IVAO ongelmia
« Reply #70 on: 20.02.17, 18:22 »

Ei varmaan tuo 'show only missing MTL' täppä vaikuta?
Eip.
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: IVAO ongelmia
« Reply #71 on: 20.02.17, 19:41 »

Eip.

Nopein tapa (2min) on varmaan poistaa ja asentaa ivap uudestaan. Googlesta tais löytyä joku ohje asian korjaamiseen, mutta vaati aika paljon säätöä.


FSLabs Support Team
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14288
Date Registered: 21.07.04

Re: IVAO ongelmia
« Reply #72 on: 20.02.17, 19:46 »

Nopein tapa (2min) on varmaan poistaa ja asentaa ivap uudestaan.
Ainiin, unohtui mainita että kokeilin tuotakin, ei vaikuttanut.

EDIT: Nojoo, vasta kun pääsin tuolla toisessa ketjussa joku aika takaperin sanomasta ettei ole simu koskaan seonnut, niin nyt kyllä on. Grin Ei varsinaisesti liity enää tähän IVAOn perseilyyn, mutta taas oli tuo scenery.cfg nollautunut kokonaan, eli kaikki asennetut maisemat hävinnyt. Backupista sai onneksi takaisin. IVAOsta sen verran, että asensin koko paskan uudestaan, ei mitään vaikutusta muuten kuin että nyt ei löydy enää servereitäkään (paitsi training). Ja taas oli simobjects.cfg:stä kadonnut se IVAO_MTL entry. Roll Eyes No, kai se on vedettävä koko simu taas puhtaalta pöydältä uusiksi. Onneksi kohta pääsee asentelemaan jo V4:ää... Tongue
« Last Edit: 21.02.17, 07:06 by Petri Koivisto »
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4443
Date Registered: 13.04.09

Re: IVAO ongelmia
« Reply #73 on: 24.02.17, 09:32 »

Onkos muilla semmosta ongelmaa että P3D v3:ssa ei näy IVAO liikenne? On ajettu show mtl, external ivap ja asetuksista on laitettu että koneita näkyy rajaton määrä tiettyyn etäisyyteen asti. Mutta ei näy yhtäkään konetta  Huh
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14288
Date Registered: 21.07.04

Re: IVAO ongelmia
« Reply #74 on: 24.02.17, 10:12 »

Onkos muilla semmosta ongelmaa että P3D v3:ssa ei näy IVAO liikenne? On ajettu show mtl, external ivap ja asetuksista on laitettu että koneita näkyy rajaton määrä tiettyyn etäisyyteen asti. Mutta ei näy yhtäkään konetta  Huh
Ensinnäkin, eihän tuo "show mtl" sitä tarkoita, vaan sitä, että ne MTL-modelit näkyy sulla simun konevalikossa? Onhan sulla se IVAO_MTL -rivi siellä simobjects.cfg:ssä?
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4443
Date Registered: 13.04.09

Re: IVAO ongelmia
« Reply #75 on: 24.02.17, 10:19 »

Ensinnäkin, eihän tuo "show mtl" sitä tarkoita, vaan sitä, että ne MTL-modelit näkyy sulla simun konevalikossa? Onhan sulla se IVAO_MTL -rivi siellä simobjects.cfg:ssä?

Noniin vika selvisi, ei näkynyt. Ilmeisesti ei ole väliä mihin väliin laittaa?
Antti T Komulainen
Offline Offline

Posts: 126
Date Registered: 12.01.17

Re: IVAO ongelmia
« Reply #76 on: 25.02.17, 10:34 »

Itsellä on P3Dv3.4 ja MTL toimiin sain ekalla yrittämällä.

Quote
[Entry.0]
PATH=C:\ProgramData\12bPilot\SODE\SimObjects
TITLE=SODE Common SimObjects
ACTIVE=true
REQUIRED=true
[Entry.1]
PATH=C:\Program Files (x86)\12bPilot\SODE\data\SimObjects
TITLE=SODE Main SimObjects
ACTIVE=true
REQUIRED=true
[Entry.2]
PATH=SimObjects\Airplanes
TITLE=Default Airplanes
ACTIVE=true
REQUIRED=true
[Entry.3]
PATH=SimObjects\Avatars
TITLE=Default Avatars
ACTIVE=true
REQUIRED=true
[Entry.4]
PATH=SimObjects\Rotorcraft
TITLE=Default Rotorcraft
ACTIVE=true
REQUIRED=true
[Entry.5]
PATH=SimObjects\GroundVehicles
TITLE=Default Ground Vehicles
ACTIVE=true
REQUIRED=true
[Entry.6]
PATH=SimObjects\Boats
TITLE=Default Boats
ACTIVE=true
REQUIRED=true
[Entry.7]
PATH=SimObjects\Animals
TITLE=Default Animals
ACTIVE=true
REQUIRED=true
[Entry.8]
PATH=SimObjects\Misc
TITLE=Default Misc
ACTIVE=true
REQUIRED=true
[Entry.9]
PATH=SimObjects\Submersible
TITLE=Default Submersible
ACTIVE=true
REQUIRED=true
[Entry.10]
PATH=SimObjects\Weapons
TITLE=Default Weapons
ACTIVE=true
REQUIRED=true
[Entry.11]
PATH=SimObjects\Countermeasures
TITLE=Default Countermeasures
ACTIVE=true
REQUIRED=true
[Entry.12]
PATH=SimObjects\IVAO_MTL
ACTIVE=true
REQUIRED=true

[Entry.13]
PATH=Aerosoft\Mega Airport Zurich V2.0\simobjects
Laitoin viimeiseksi, mutta ilmeisesti ei väliä jos tuohon perään on jo tullut uutta.
Pages: 1 2 3 [4] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1