En lupaa mitään....

<< < (21/52) > >>

pho201:
Quote

...
Pitänee käydä myös kentällä vakoilemassa, en käsitä miten nuo kylttien ympärystät aurataan, kun kyltit ovat kuitenkin nurmikolla.
...


Hyvin ovat vallisi aidon näköisiä  .

Ennen wanhaan nuo kylttien ympärystät olisi kyllä lapioitu ihan käsipelissä. Nykyään en tiedä. Arvaan, että jollain käsin työnnettävällä lingolla ehkä? Tänä päivänä kun äijiä ei saa mihinkään puuhaan (esimerkiksi lehtiä haravoimaan) ellei siinä ole välissä joku (ärsyttävä-ääninen) kone.

 

mmniemi:
Quote

Pitänee käydä myös kentällä vakoilemassa, en käsitä miten nuo kylttien ympärystät aurataan, kun kyltit ovat kuitenkin nurmikolla.


Kyllä ainakin Kuopiossa se kenttä "kolataan" hankien kasvaessa hyvinkin leveästi ihan sieltä kylttien takaa asti isolla lingolla. Ainakin vissiin siinä vaiheessa, kun alkaa ne kyltit peittymään kinoksen sisään. Eikä noita reunapenkkoja voi tietty muutenkaan päästää kovin korkeiksi, ettei ota minkään vehkeen siivet kiinni...

Tässä pari nopeasti kaivettua kuvaa, joista vähän ehkä idea selviää. On varmaan parempiakin olemassa, ja voin etsiä paremmalla aikaa, jos näiden jälkeen vielä tarvetta on...mmniemi:
Tossa vielä pari verrokkia parin päivän ja yhden lumipyryn erotuksella...mmniemi:
Tommonenkin auraustapa löytyi. Kyseessä tollainen viistosti kiitotielle tuleva rullaustie. Ilmeisesti kyltin ei ole tarkoitus näkyä toiseen suuntaan?Niin, ja sitten on paikkoja, jossa se ei ole ihan niin tarkkaa


Tatu:
Joo just. Kiitos Mikko. Noinhan se täytyy täälläkin mennä, eihän noita kylttejä saa muuten näkösälle.

Pitää vähän aurailla toiseen tyyliin.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page