En lupaa mitään....

<< < (5/52) > >>

Tatu:
Quote

Eikö ilmavoimien kaarihallit ole kaikki pitkälti melko samannäköisiä, voisiko esimerkiksi EFPO:n FS2004-maisemassa käytettyjä halleja ripotella oikeille paikoilleen? Kun kerran sijainnit kartoissa ja ilmakuvissa näkyvät julkisestikin.


Tuohoan se vähän onkin kummallista, kun ilmakuvista tosiaan näkee nykyään aikamoisen määrän yksityiskohtia. Katsokaa vaikka Bing Maps Bird's eye view viistokuvaa suurimmalla zoomilla... periaatteessa sen pohjalta ei tuottaisi kovin suuria vaikeuksia tehdä rakennuksia. Mietin vain, että jos puolustusvoimien linja on tämä, niin ehkäpä silloin ei mitään tarkempaa ole suotavaa tehdä.

En muista enää EFPO:n halleja, pitää vilkaista. Mutta joo, on luullakseni mahdollista toki sekin. 

ametlib:
FTX Globalin myötä Suomi alkoi kiinnostamaan myös FSX:n osalta ja on todella hienoa, että mahdolisesti julkaiset joskus tämän sceneryn.

erese:
Quote

FTX Globalin myötä Suomi alkoi kiinnostamaan myös FSX:n osalta ja on todella hienoa, että mahdolisesti julkaiset joskus tämän sceneryn.


Tälle 

Tatu:
Quote

että mahdolisesti julkaiset joskus tämän sceneryn.


Kyllä tämä tulee vielä.  

Tässä on vain ollut vähän tuskaista tuon FSX:n kanssa... upeaa on uudet materiaalit verrattuna FS2004:n, mutta esim. kiitotie valojen ja muidenkin valojen tekeminen on yhtä tuskaa.   Sain nyt tehtyä kuitenkin omanlaiseni valot, siis kiitotie ja lähestymisvalot, en ole törmännyt vastaavaan ratkaisuun missään muussa scenessä. Huono puoli se, että niitä ei voi mitenkään kontrolloida, ovat aina päällä. Vaan teki miten teki, niin aina on joku mistä pitää tinkiä. Default ALS valot ovat ihan kököt, sitä paitsi haluan valojen seuraavan maastoa, eli alamäkeen. Tämä kiitotien molemmissa päissä. Tällaisiakaan maisemia ei muuten ole paljon, yleensä lähestymisvalot ovat kuten EFHK:lla.

Pistän pari kuvaa tässä kun ehdin....  

Kerosiini:
Hienoa!  Kiva nähdä eloa maisemarintamalla kotosuomessa taas.


Jos tuota saisi omankin aloittelijan tuotoksen viimeisteltyä joskus, mutta kun pääsykokeet ja kesä painoi päälle niin ei ole ollut aikaa ja inspiraatiota.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page