8-suuntainen hattukytkin

(1/2) > >>

kayttaja_tunnus:
Onko rakentajilla tietoa, mistä löytyisi joystickeistä tuttu hat switch? Leo Bodnarin verkkokaupassa on, loppuunmyytynä. Löytyiskö kuitenkin mistään lähempää? Mikä tuon suomenkielinen vastine edes on?

timppap:
Tuolla on jotain sinnepäin ..
http://www.partco.biz/verkkokauppa/product_info.php?cPath=2065_1046_2141&products_id=9823

masawee:
Just purin yhden joikkarin ja ei siellä sisällä ollut kuin 4 kytkintä ja niiden kompinaatiosta tulee ulos tuo 8 eri asentoa tikun päässä ns, hattu kytkimestä.
Väliasennot ilmoitetaan kahden suunnan yhdistelmästä esm,ylös+oikealle niin väliilmansuunta ylös+oikealle yhteensä=väli.
Muuten vain ylös = ylös ja oikealle=oikea.
vai onko noita muitakin malleja. Thump joystikkejä sitten onkin miljuuna erillisinä ja ovatten analogisilla potikoilla, Deal extremestä kattelin arduino ja joystick sanoilla.

Kaskelin:
Digitaaliset 8-asentoiset hattukytkimet rakennetaan neljästä erillisestä kytkimestä jotka yhdistetään yhdeksi kytkimeksi sopivalla mekaaniikalla. Edellisestä johtuen niitä ei pahemmin ole tarjolla. Etsi sopiva tikku käytettynä ja toivo että hattukykimen mekaniikka on helposti siirrettävissä (= kytkimet ja hattu kiinnittyvät piirilevyyn eivätkä tikun muovimekaniikkaan).

Analogisen tikun muuntaminen digitaaliseksi ei myöskään ole kovin suuri projekti mikäli juotin pysyy kädessä. Tarvitset muutamia vastuksia ja komparaattorinelikko IC-piirin. Voin piirtää sinulle kytkiksen jos et löydä digitaalista hattukytkintä...

Kaskelin:
Tuossa on Elfa Distrelecillä poistomyynissä hattukytkimiä edullisesti https://www.elfaelektroniikka.fi/elfa3~fi_fi/elfa/init.do?item=35-665-44&toc=20449. Varastosaldo näyttää olevan vain 7 kpl. Suuntakytkimessä on bonuksena viides nappi jota voi käyttää kuittaukseen. Kytkimen hattu pitää tietysti löytää jostain...

Navigation

Up one level

Next page