Ketjujen yhdistäminen

(1/1)

ahoo:
Moro.
Tuolla taannoin ketjujen yhdistämisestä uutispuolella kun keskusteltiin, niin modet vastasivat että ensin laitettu(ts. vanhempi) viesti voittaa. Vaikuttiko asiaan se että toisen ketjun lísääjä oli mode?
Muutama lainaus:
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,107097.0.html
Quote

No, sen verran vielä tähän asiaan, että tämä viestiketjujen yhdistely ja sitä kautta tapahtuvat (tupla)viestien poistamiset jne. ovat jokapäiväisiä juttuja, joita tapahtuu parhaimmillaan useastikin päivässä. Jos kahdessa viestissä on sama asia, niin yleensä se on se myöhemmin lähetetty viesti, joka poistetaan.
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,102396.msg1347937.html#msg1347937
Quote

Kuten jo tuossa aiemmin sanoin, Ilkka oli viestinsä postannut toiseen ketjuun. Ja hän oli tehnyt sen ennen, kuin sinä postasit omasi. Sitten Ilkan viesti (ja pari vastausta siihen) irroitettiin toisesta ketjusta ja yhdistettiin sinun aloittamasi ketjun kanssa. Siinä vaiheessa Ilkan viestistä tuli tämän uuden yhdistetyn ensimmäinen viesti, koska se oli lähetetty aiemmin, kuin sinun viestisi.

Mutta kuinkas nyt:
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,107098.0.html ensimmäinen viesti 22:04
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,107097.0.html ensimmäinen viesti 22:03 lukossa, miksi?

Vaikuttaako viestien informatiivisuus asiaan?

dc10-30:
Minusta se on niin että se kumpaan kertyy enemmän vastauksia "voittaa" vaikka toinen olisikin laitettu aiemmin. Eihän ole mitään järkeä poistaa ketjua johon tullut useita vastauksia semmoisen ketjun hyväksi johon ei ole tullut yhtään vastausta.

Pade:
Eiköhän tuohon myös vaikuta sisältö oleellisesti?

sami:
Siinä vaiheessa kun tuon toisen lukitsin, oli toisessa ketjussa jo 3 sivua asiaa, simple. (kun ei noita kokoajan ehdi vahdata)

ahoo:
Asia vilpitön

Navigation

Up one level