Airport Cluster Finland 4th Annual Seminar & Exhibition 18.9.2013

(1/1)

ilmapallo:
Airport Cluster Finland 4th Annual Seminar & Exhibition 18.9.2013

Päivämäärä: 18.09.2013
Kellonaika: 09:30
Tapahtumapaikka: Hilton Helsinki Airport
Osoite: Lentäjänkuja 1, 01530 Vantaa, Finland

Vantaan Innovaatioinstituutin klusteriohjelma Airport Cluster Finland järjestää tänä vuonna jo neljännen vuosiseminaarinsa 18.syyskuuta Hilton Helsinki Airport –hotellissa. Tämä Suomessa ainutlaatuinen tapahtuma kokoaa yhteen lentokenttäalan asiantuntijoita, päätöksentekijöitä, palveluntarjoajia ja muita alasta kiinnostuneita eri puolilta maailmaa.

Seminaarin näyttelytilassa on mahdollisuus tutustua Airport Cluster Finland-toimintaan ja jäsenyrityksiin, sekä verkostoitua alan huippuosaajien kanssa. Näytteilleasettajaksi ovat tervetulleita myös klusterin ulkopuoliset lentokenttäalalla toimivat yritykset.

Tänä vuonna tapahtuman teemana on lentoyhtiöiden ja lentoasemien väliset suhteet - "Airlines vs Airports". Lentoyhtiöiden ja -asemien välinen yhteistyö on edellytys sujuvalle lentoliikenteelle ja seminaarissa käsitellään aihetta molempien toimijoiden näkökulmasta ja perehdytään mm. vastuun jakautumiseen osapuolten kesken. Puhujina on jälleen kerran alan huippuja sekä lentoyhtiöistä, että lentoasemilta antamassa omia näkökulmiaan aiheeseen.

Seminaarin avaa Vantaan kaupunginjohtaja Kari Nenonen.

Tapahtuman sivut osoitteessa www.acfseminar.fi

Hinta: 500€ (15.8. asti)

Navigation

Up one level