Artemis. Paras simulaattori ikinä.

(1/1)

tommih:
Moi,
Tässä pelailtiin kavereiden kanssa vähän Artemista. Aivan loistava härveli. 
Jos ei aihe ole tuttu, lisää tietoa, mistä on kysymys:

http://www.artemis.eochu.com
http://www.youtube.com/results?search_query=artemis&oq=artemis

Parasta hauskaa kavereiden kanssa.Toimii kaikilla härveleillä Windows PC:stä iPadiin, niinkuin kuvasta näkyy

tommih:
Eipä ole hirveesti aiheuttanut kiinnostusta tämä nörtti-simu 
No eipä siinä, parantelin vähän asennustani aiheesta (nerd alert)

Artemiksen peluuta DMX kontrolloiduilla valoilla
http://www.youtube.com/watch?v=2RYY7rMxBfI&hd=1

Kodaamani Efekti builderi Artemikselle:
http://www.youtube.com/watch?v=q5BWalzqx1s&hd=1

Ajatus on jollain aika välillä saada lavasteet kasattua ja nöröttää oikeen kunnolla, saas nähä miten käy

t. Tommi

Wanhis:
Mielenkiintoinen tuo Efekti builderi ja varmasti tuohon simulaattoriin se sopii erittäin hyvin. Liekö mitään vastaavaavia valojuttuja  koskaan kokeiltu Flight-Simulaattorissa? Aikoinaan Amigan aikakaudella pelasin jotain tuommoista samantyylistä avaruus-seikkailupeliä. En muista nyt sen nimeä mutta se oli kyllä koukuttava ja paljon aikaa vievä.
Voisin kuvitella, että nykyiset vastaavat pelit ovat kehittyneet huimasti ja olisivat vielä koukuttavampia joten siksipä juuri koitan olla niihin tutustumatta. Flight-Simulator saa luvan riittää. Virtuaalinen matkailu maan pinnalla vie jo niin paljon aikaa ettei kapasiteetti riitä avaruuden tutkimiseen. Onkos tuossa muuten tarkoitus sotia vai tehdä kauppaa vai mikä on pelin idea?

tommih:
Quote

Onkos tuossa muuten tarkoitus sotia vai tehdä kauppaa vai mikä on pelin idea?

Suurin idea tuossa pelissä on pelata yhdessä 5-6 henkilön kanssa niin, että porukka muodostaa Bridge-crewn. On hauska pelata kavereiden (tai tuntemattomien) kanssa kun jokaisella on oma osa-alue hoidettavana. Itse peli on sekoitus strategiaa, räiskintää ja ihan perus tehtävien suoritusta "palkintojen" toivossa (lisää ernegiaa, etc.). Vähän ku pelais Flight Simulatoria ja aina pitäis olla kabiinihenkilöstöä myöten kaikki pelaamassa 

Noi valothan periaateessa toimisi ihan hauskasti myös flight simulatorissa, jos joku vaan koodais DMX tai Art-Net plugarin siihen. DMX:n kauttahan on toteutettu myös videokatseluun Ambilight tyylisiä juttuja, saattais toimia FS:ssä myös sillain.
Ois myös hauska nähdä kuinka tuulet tapissaan onnistuu laskeutuminen risalla koneella kun 3 stroboa välkyttää naamariin!

Navigation

Up one level