Super Caravelle

(1/1)

maza77:
Tässä yksi puuttuva konetyyppi menneisyydestä. Onkohan kukaan mallintanut/maalaillut Super Caravellea? Tässä nopeasti tehty maalaus HJG:n SE-210 10R:n päälle. Tökeröhön se on mutta ajatuksena vaan, SE-210 10B3:sta ei ole vielä kunnon mallia kukaan tehnyt. OH-LSK olisi malliin paremmin sopiva tuon evän vuoksi, mutta tästä tuli nyt LSE kuintekin. Joku taitavampi saa tehdä halutessaan levitykseen. Mulla ei riitä aika eikä taidotkaan. Pitää vielä harjoitella.

eskaihla:
Super Caravelle on tulossa, tosielämän kiireet ja vanhan tietokoneen sippaaminen vain veivät projektin tauolle. Kaikki tehty työ on kyllä tallessa, pitää vain viritellä työkalut uudelleen käyttökuntoon. Malli tulee valmistuttuaan jakoon HJG:n kautta. 3D-puoli on jotakuinkin valmis, tekstuureissa on suurin työ. Benoit Gaurantilta on myös tulossa Superille oma paneeli.

-Esa

pho201:
FSX:lle vai FS9:lle? Onko siihen tulossa VC?

eskaihla:
Quote

FSX:lle vai FS9:lle? Onko siihen tulossa VC?


Alkuun samalla reseptillä kuin aiemmat Caravelle -sarja koneetkin, eli FS9 ja ei VC:tä. 3D-mallin pitäisi olla suht. hyvin FSX-yhteensopiva, paneelin osalta en osaa vielä sanoa. Ajatus VC:n lisäämisestä myöhemmin on kyllä ollut mielessä, mutta siihen liittyy vielä aika paljon avoimia kysymyksiä. Myös FSX-natiivi versio on mahdollinen, mutta sitä ennen pitää tutustua FSX:n SDK:n salaisuuksiin. En halua tässä vaiheessa vielä alkaa miettimään liikaa uusia juttuja, muuten ei tule koskaan valmista  .

-Esa

Navigation

Up one level