Asumaan Helsinkiin

(1/4) > >>

hannuv:
Ajattelinpa laittaa tänne "kysy vaikka mitä" -palstalle tällaisen kysymyksen otsikon mukaisesta aiheesta. Siis sattuisiko joku tietämään/omistamaan yksiön tms. Helsingistä, joka olisi heti tai mahdollisimman pian vapaa (ja toki vuokra mielellään kohtuullinen)    - sieltä jostain suomalais-venäläisen koulun nurkilta jos saa toivoa    Nimittäin tyttö lähti Hesaan lukioon ja etsii kovasti asuntoa, toki Hoasilla on paperit vetämässä ja vähän muuallakin, mutta meinaa olla hakijoita muitakin... Ihan vaan ajattelin kun täältä saa jos minkälaisiin kysymyksiin vastauksia tai ainakin vinkkejä.

mk04:
Aallon ylioppilaskunnan AYY:n sivuilla on yleisiä vinkkejä opiskelija-asunnon hakemisssa Helsingissä. Täällä on hintataso niin karmea ja kysyntä kova, että HOAS:n solu voi olla ainoa vaihtoehto. Yleensä niitä järjestyy kohtuullisen nopeasti kauempaa tuleville kunhan ei nirsoile alueen kanssa. Sisäisillä vaihdoilla voi sitten yrittää lähemmäs tai paremmalle alueelle, kun on kerran päässyt HOAS:in sisälle.

http://ayy.fi/asuminen/

maikhell:
Moi!

Kannattaa myös katsoa asuntoja muualtakin pk-seudulta kuin Helsingistä, kuten esim. Vantaa..hintataso halvempi ja julkinen liikenne kuitenkin niin kattavaa, että kouluun meno ei varmasti ongelma ja kulkemaan täällä oppii nopeasti. Ja tosiaan kuten Mikko totesi, niin aluetta ei kannata hirveästi ensimmäisen kodin kohdalla katsoa..kuhan pääsee vain kiinni johonkin asuntoon.

Tsemppiä etsintään ja kouluun!

Tässä muutama linkki:

www.vvo.fi
www.vav.fi

HannaR:
Kaverille on tulossa vuokralle yksiö Hyvinkäältä kun edelliset häipyy...  Onhan siinä matkaa, mut jos kiinnostaa, laita viestiä...

hannuv:
Kiitos hyvistä ja asiallisista vastauksista. Mutta kävikin niin hyvin tuossa männä viikolla, että tyttö sai yksiön Maunulasta. Eli tältä osin asia kunnossa. Jospa vielä viihtyy siinä, koulumatka ainakin tosi kohtuullinen.

Navigation

Up one level

Next page