OH-SIM etsi uutta kotia

(1/3) > >>

tigert:
Hei.

Meillä on dilemma. OH-SIM eli Malmin Ilmailukerhon Cessna152/172-simulaattori ei oikein enää mahdu kerholle, ja meillä ei ole myöskään porukkaa ylläpitämään kahta isoa simua. Haluamme panostaa täysillä tuohon DA40-simulaattoriin ja sen visuaaliin, joka tarvitsee sekä tilaa että tekijöitä.

Onko SIM:ille kiinnostunutta porukkaa / tahoa jatkamaan projektia? Siinä on hyvä aihio sinänsä vaikka mihin, mutta sen siirto / käyttöönotto / kehittäminen vaatii osaamista ja perehtymistä tekniikkaan. Laittakaa viestiä tähän alle tai tulkaa katsomaan Malmin Ilmailukerholle ja juttelemaan mitä homma käytännössä tarkoittaa, jos kiinnostusta löytyy.

//Tuomas

Transisto:
Jos ei muuta paikkaa löydy niin Porissa olisi tilaa ja myös osaamista laitteen ylläpitoon. Paras paikka olisi silti joku aktiivinen ilmailukerho.

vipu:
Niin,

tottahan on se fakta, että simut eivät elä ilman huoltoa. Siksi Porin suunnalla simu voisi saadaa lisää jatkoa  elämään, onhan teknikka kummankin simun osalta tuttua. Eli perustuntemus on jo kunnossa.

Voimme olla mukana, kun uutta paikkaa haetaan.

HannaR:
jätkäthän vois perustaa sellasen Länsi-Suomen simulaattorikeskuksen. Tai teillä taitaa olla jo sellanen. Pitäis ne teen uudet tilatkin tulla katsastamaan tässä joku kerta...

Juhak:
Toivottavasti OH-SIM saa arvoisensa jatkosijoituspaikan missä siitä pidetään huolta, ja lentotunteja kertyy  Tämä simulaattori on kuitenkin oikeastaan koko genren lähtökohta tässä maassa, ilman MIKin porukan pioneerityötä suomalainen kotiohjaamokulttuuri voisi olla jotain ihan muuta. Vaikka OH-SIM onkin merkittävä laitos, museoon se ei taida ihan vielä joutaa
Juha

Navigation

Up one level

Next page