No en laita sitten.....

(1/3) > >>

BOAC:
Heippa.
Puolitoista viikko sitten tein 2 tunnin (pyöre lento?) Roudflight Sveitsin yli ja haluaisin ne kuvia tässä foorummissa näytää .
Se oli tosi hieno alppilento. Mutta ennen kun minä tarvitsen ne kuvia 2-3 kerta pienentä,mä jätän mielusempi sen,koska et näe ennä paljon kuvista....

Se isä työ yritys meni hukkaan/eli ei kannattaa enää laitaa,koska aina liian paljon KB:tia. No jätän sitten !


Chris

kiikaroija:
Yritä vielä ,kiitos, kyllä niistä pitäisi 800 pix ja 200kt koossa aika hyvin nähdä. Laita edes muutama kokeeksi. Vuoristokuvia on mukava katsella, ilmakuvia vuorista vielä mukavampi . Tuo kuvahan on vain noin 450pix ja 111kt eli vähän yli puolet maksimista kooltaan.

Tonny0909:
And in most of photoediting softwares there is option to reduce quality of saved image to get size under 200kb without rescaling it smaller than 800 px. wide.

K8b:
Hei Chris. Minkä nimistä kuvankäsittely ohjelmaa käytät? Kuvan kokoa (kb) voi kyllä pienentää siten että kuva on 800 px leveä. Luulen että sitä Toni tarkoittaa.
Terv. Heikki

Outsider:
Eri ohjelmatkin näyttää toimivan aika eri lailla. Photoshop Elements (ainakin se wanha versio, joka minulla on) tekee pienimmän tiedoston 7-laadulla ja koko kasvaa myös huonompaan laatuun mennessä . IrfanView tuntuu tekevän kohtuu pieniä tiedostoja. Windows'in Paint on ihan kuraa!

Mikä mahtaisi olla tässä suhteessa paras, tai edes hyvä, ohjelma, sellainen jolla saa pienen tiedoston laadun liikaa kärsimättä? Sehän on JPEG:in ominaisuus, että standardi määrittelee lähinnä syntaksin ja jokainen saa tehdä niin hyvän tai huonon pakkauksen kuin osaa tai haluaa.

p.s. Olen ymmärtänyt, ettei Crish osaa englantia yhtään suomea paremmin

Navigation

Up one level

Next page