Ultrien syyspäivä Menkijärvellä

(1/5) > >>

Wanhis:


Tuolla kuvankaappausten toivomuslistalla toivottiin kuvia ja juttua Fs-9:sin ultrista. Päätin laittaa jotain. Kokosin tuonne Menkijärvelle tämmöisen syystapahtuman missä on mukana joitakin minulta löytyviä ultria.
 

FireFox odottelee lähtöä. Taustalla Europa,  se on ai-kone eikä ole lennettävä.Quad City Challenger, oikein hauska ultra yksi suosikeistani. Siinä on hupaisan kapea ohjaamo, hieno virtual cokpit ikkunaheijastuksineen.
Taustan kone on maksullinen payware Dyn Aero MCR-01. Tehokas nykyaikainen ultra jonka suorituskyky on hämmentävän hyvä.Kurkistus MCR:än ohjaamoon . . .Oskari Syynimaan mallintama Evektor EV97 Eurostar kestää vertailun tässä kovassa sarjassa. Tässä hieman poikkeavassa maalauksessa.Aeroprakt A-22 Foxbat. Epäilemättä yksi parhaita freeware-ultria Fs-2004:seen.Rans Courier odottelee taivaalle pääsyä. Vanha freewarekone jolla tuli aikoinaan lennettyä paljonkin.Ai-Katana lähtee taivaalle. Oikein hieno Ai-ultra jota kyllä suosittelen jokaiselle.Lähtövuorossa Fire-Fox, taustalla rullailee Rans-Courier.Challenger lähtee heti Fire Foxin perään. Taustalla parkissa staattisia purjekoneita, ym rekvisiittaa.Foxbat on saanut ilmaa siipiensä alle ja kohoaa taivaalle. 

 

Tässäpä näitä ultria noin niinkuin aluksi. Näitähän kyllä riittää ja ehkä näiden esittelystä  voisi tehdä vielä osa kakkosenkin, puhumattakaan sitten tarkemmasta esittelystä. Sikäli kun jotakuta kiinnostaa, niin lennätin kuvasarjan koneita ai-plaaneilla. niillä voi aivan hyvin lennättää mitä tahansa simun lentokonetta, sikäli kun tietokoneessa vääntöä riittää.
Koneet tekevät pienen lenkin kentän lähistöllä ja palaavat sitten takaisin parkkiin. Osa koneista voi olla  vain parkissa lähtemättä mihinkään.

jaksu98:
Katanahan ei ole ultra, vaan ihan normi pienkone

AxuMies99:
Quote

Katanahan ei ole ultra, vaan ihan normi pienkone


Mut eikös se ole siinä rajalla kuitenkin. Mutta huomaa että jos on ultrapäivä niin voi sinne joku tulle isommalla koneella tulla katteleeen.

masawee:
Kiitos jarille,hienoja kuvia, ja tietoa ultrista mitä on free ja pay warena,kun noita ei vielä tunne nimiltä ja tiedä kaikkia.kiinnostaa kovasti ja halua on tietää ja nähdä lisääkin,jos joskis sais latailtua jostain noita kokeiluun.
Nyt itse lennellyt vain cessna175,piper82,carenado 85 nini simulla opetellut rutiineja,  kun ja reaalissa  hieman päässyt ohjaamaankin oikeesti 
vielä puuttu kirjallisia senverran ettei saanut enempää viimereissulla lenneltyä itse

jaksu98:
Quote

Mut eikös se ole siinä rajalla kuitenkin. Mutta huomaa että jos on ultrapäivä niin voi sinne joku tulle isommalla koneella tulla katteleeen.


No en tiedä tarkalleen, mutta olen siinäkäsityksessä ettei katanaa voi edes rekisteröidä U-rekisteriin suomessa + Jari nimenomaan nimesi katanan ultrana tuossa

Navigation

Up one level

Next page