Taas niitä kemikaaliruiskutuksia..

<< < (5/7) > >>

svirkkul:
Quote

Jep, ja Bilderbergit ja Illuminatit.


Al-Qaida ja NSA

PeteL:
Fingerporikin on joulutunnelmissa 

http://www.hs.fi/fingerpori/s1305764884403

freelaw:
Yhdysvalloissa on levitetty sulamatonta lunta kemikaalivanojen aavulla!

http://beforeitsnews.com/alternative/2014/01/reports-of-fake-plastic-snow-falling-in-the-usa-2886758.html

timopartanen:
Tässä joku yksinäinen Robin Hood / Teräsmies / Batman / Superhessu tai kuka-tahansa supersankari pukeutuneena lentoyhtiön kapteenin univormuun uhkaa koko maailmaan pesiytynyttä salaliittoa ja käyttämällä kemikaalivanojen antiainetta syö omalla koneellaan noita rikollisten salaliittolaisten vanoja. Näin koneen vain varjona tuota kemikaalivanaa vasten ja en kerennyt katsomaan Fligt Radarilta koneen yksilöintitietoja joten en siten voi paljastaa tämän supersankarin identitettiä salaliitolle. Tämän kuvan otin kännyllä omasa pihasta Espoossa, ja nostan tällä julkistuksella hattua noille urhoollisille salaliittoa vastaan taisteleville supersankareille!!!

Timovanttmi:
Quote

Tässä joku yksinäinen Robin Hood / Teräsmies / Batman / Superhessu tai kuka-tahansa supersankari pukeutuneena lentoyhtiön kapteenin univormuun uhkaa koko maailmaan pesiytynyttä salaliittoa ....


Jaahas, yritin tarkistaa Flightradarista vaan ei auttanut asiaan. Tällä hetkellä kökötän näytön edessä kattila päässä. Kuvaasi tutkimalla näyttäisi jättövana suuntautuvan Kyöpelinvuoren suuntaan. Tuolta ylhäätä saattaa Murmanskin tulipallon lisäksi tipahdella niskaan siis kissoja, kahvipannuja, rumia vanhoja akkoja sekä moottorivikaisia varsiluutia.

Tuollainen oli tienposken tolpassa tänään päivällä kun pojan kanssa ajeltiin kentältä kotia. Ilmeisesti oli ajanut hinauslankaan kun oli niin lähellä Kymin kenttää - lankasotku, jota selvittiin oli kuulema pahin 50 vuoteen  .

Navigation

Up one level

Next page

Previous page