FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
21.10.17, 06:55

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  IVAOSSA ei näy muita koneita..
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: IVAOSSA ei näy muita koneita..  (Read 839 times)
Jimi Henrik Viitanen
Offline Offline

Posts: 24
Date Registered: 13.10.12

IVAOSSA ei näy muita koneita..
« on: 06.11.13, 20:45 »

Iltaa foorumin väki.

Itse törmäsin muutama päivä sitten sellaiseen ongelmaan että muut koneet eivät näy ivaon verkossa lennettäessä. Vielä muutama päivä toimi aivan kuten pitääkin mutta nyt en näe mitään liikennettä, kentätkin ovat tyhjiä.. Ivapin configissä ''Refresh interval ovat 60 Hz, ja visibility range 15 nm. Mitään traffic limittiä ei ole käytössä. Onko teillä kyseistä ongelmaa vai mistäköhän lienee johtuu  Shocked
Juuso Issakainen
Offline Offline

Posts: 159
Date Registered: 02.07.12

WWW
Re: IVAOSSA ei näy muita koneita..
« Reply #1 on: 06.11.13, 21:38 »

Onko varjot pois päältä simun asetuksista, itselläni johtu siitä?
Juuso


PPL, DV20, DA40NG
Markku P Pitkänen
Offline Offline

Posts: 328
Date Registered: 03.11.12

Re: IVAOSSA ei näy muita koneita..
« Reply #2 on: 07.11.13, 14:57 »

löytyykö cfg:stä tälläinen rivi:SimObjectPaths.6=SimObjects\IVAO_MTL?
Jos ei niin tämän jälkeen pitäisi toimi jos varjot on viellä pois Smiley


Markku

Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: IVAOSSA ei näy muita koneita..
« Reply #3 on: 07.11.13, 19:12 »

Melkein ensimmäisenä vaihtoehtona kannattaa suorittaa IVAP configuration / online traffic valikosta Reindex MTL

Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4436
Date Registered: 13.04.09

Re: IVAOSSA ei näy muita koneita..
« Reply #4 on: 07.11.13, 19:26 »

Ja jos lennät fs9:llä niin koita ajaa tuo MTL unhide ohjelma niin jos tulisi näkyviin.
Jimi Henrik Viitanen
Offline Offline

Posts: 24
Date Registered: 13.10.12

Re: IVAOSSA ei näy muita koneita..
« Reply #5 on: 07.11.13, 19:44 »

Noniin koneet tulivat näkyviin! Syynä voin itse pitää tuota että CFG:stä oli lähtenyt tuo 'SimObjectPaths.6=SimObjects\IVAO_MTL' koska tuli noitten asetuksien kanssa säädettyä muutama päivä mutta nyt toimii! Ja fsx:llä täällä lennellään.

Kiitokset
-Jimi
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1