FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
26.06.17, 14:06

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Active Sky 2012 ongelma
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Active Sky 2012 ongelma  (Read 1293 times)
Jari Tissari
Offline Offline

Posts: 388
Date Registered: 04.05.04

Active Sky 2012 ongelma
« on: 19.11.13, 11:00 »

Tuli sitten hommattua tuo AS 2012 mutta miten ihmeessä siinä ja FSX:ssä pitää nuo asetukset olla että saa reaaliaikaisen sään simuun?
Ismo Nurmi
Offline Offline

Posts: 3390
Date Registered: 23.10.03

Re: Active Sky 2012 ongelma
« Reply #1 on: 19.11.13, 12:27 »

Tervetuloa joukkoon. Edes jonkilaisen käytettävyyden saa lukemalla kansainvälisten foorumien AS-ketjuja. Puolen vuoden käytön jälkeen en ole esimerkiksi törmännyt kertaakaan täyteen pilvikattoon.
Jari Tissari
Offline Offline

Posts: 388
Date Registered: 04.05.04

Re: Active Sky 2012 ongelma
« Reply #2 on: 19.11.13, 14:37 »

Tervetuloa joukkoon. Edes jonkilaisen käytettävyyden saa lukemalla kansainvälisten foorumien AS-ketjuja. Puolen vuoden käytön jälkeen en ole esimerkiksi törmännyt kertaakaan täyteen pilvikattoon.
No esim.tänään Vantaalla sateista ja sumuista, niin AS teki sääksi aurinkoisen, joten olisko joku ruksi asetuksissa vaikka väärin?  Tongue
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6070
Date Registered: 27.10.01

Re: Active Sky 2012 ongelma
« Reply #3 on: 19.11.13, 16:48 »

Puolen vuoden käytön jälkeen en ole esimerkiksi törmännyt kertaakaan täyteen pilvikattoon.

En muuten ASE:lla nähnyt kertaakaan tuota.
Jari Tissari
Offline Offline

Posts: 388
Date Registered: 04.05.04

Re: Active Sky 2012 ongelma
« Reply #4 on: 20.11.13, 09:00 »

En muuten ASE:lla nähnyt kertaakaan tuota.
En minäkään edellisen ASE:n aikana ja eikä kysymykseni koskenut pilviä.  Tongue
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6070
Date Registered: 27.10.01

Re: Active Sky 2012 ongelma
« Reply #5 on: 20.11.13, 13:56 »

En minäkään edellisen ASE:n aikana ja eikä kysymykseni koskenut pilviä.  Tongue

Enkä siihen vastannutkaan.. Mutta katso, että sulla on se asetus real time data eikä historical data tjsp, jonka tyylinen asetus oli ASE:ssa.
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1332
Date Registered: 13.08.12

Re: Active Sky 2012 ongelma
« Reply #6 on: 24.02.14, 09:46 »

Mulla on semmonen ongelma Tän ohjelman kanssa. Olen asentanut graphics kohdasta grafiikoita. Ongelma näyttää tältä:

Jonne Pitkänen
Online Online

Posts: 186
Date Registered: 02.11.12

WWW
Re: Active Sky 2012 ongelma
« Reply #7 on: 24.02.14, 11:14 »

Minkä tuossa pitäisi olla pielessä?


"Live your dream, don't dream your live"
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1332
Date Registered: 13.08.12

Re: Active Sky 2012 ongelma
« Reply #8 on: 24.02.14, 11:29 »

Siis noi tekstuurit bugaa sillee et ne välkkyy. Eli rullaustien viivat välkkyy. Ja rullaustien textuureita välkkyy myös kiitotiellä.

Jere Aarnia
Offline Offline

Posts: 180
Date Registered: 07.10.06

Re: Active Sky 2012 ongelma
« Reply #9 on: 24.02.14, 12:54 »

Siis noi tekstuurit bugaa sillee et ne välkkyy. Eli rullaustien viivat välkkyy. Ja rullaustien textuureita välkkyy myös kiitotiellä.

DX10 preview box pois päältä niin ei vilku viivat tai taxiway tekstuurit

Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1332
Date Registered: 13.08.12

Re: Active Sky 2012 ongelma
« Reply #10 on: 03.08.15, 12:26 »

Ei ihan kuulu ehkä tänne, mutta onko porukka huomannut, että joillakin grafiikkapaketeilla saa FSX:n kirkkautta ylöspäin? Uudelleenasennuksen jäälkeen on edelleen ollut FSX vähän synkän tuntuinen kun oli tottunut kirkkaaseen FSX:ään.

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1