FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
06.04.20, 05:53

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  P3D asennus ongelma
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: P3D asennus ongelma  (Read 2378 times)
Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

P3D asennus ongelma
« on: 26.11.13, 12:54 »

P3D:tä asentaessa tulee n. 95-98% ilmoitus: “Prepar3D® was unable to load some program files and will now exit."
Uudelleen asennus ja rekisterin tyhjennys (CCleaner) on tehty jo kaksi kertaa, mutta ei auttanut. Olisko kellään ideoita?

LAPL(S)
Lauri FIN918
Former member
Re: P3D asennus ongelma
« Reply #1 on: 26.11.13, 12:57 »

I receive an error stating that, “Prepar3D® was unable to load some program files and will now exit. Please reinstall Prepar3D to restore or repair the program installation.” What is causing this and how can I fix it?

This error can be caused by a handful of issues. First, it is suggested you attempt to start Prepar3D using the executable (Prepar3D.exe) from the installation directory, rather than a shortcut. If that works, it means your shortcut is not linked correctly and you should manually create a new shortcut pointing to the Prepar3D.exe. If that does not work, make sure your computer is fully updated and that you have the most recent DirectX redistributables, Visual C++ redistributables, and .NET 4.0 libraries installed.

Finally, you should reinstall Prepar3D, but first uninstall it and then manually delete the following folders:

C:\Program Files (x86)\Lockheed Martin\Prepar3D (or the modified install location)
C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D
C:\Users\*USERNAME*\AppData\Local\Lockheed Martin\Prepar3D
C:\Users\*USERNAME*\AppData\Roaming\Lockheed Martin\Prepar3D
C:\Users\*USERNAME*\Documents\Prepar3D Files
After those folders are removed, you can reinstall Prepar3D and everything should work as expected.

Note: Before installing any add-ons or third party content, confirm Prepar3D works from the clean install.
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1267
Date Registered: 08.09.07

Re: P3D asennus ongelma
« Reply #2 on: 26.11.13, 12:59 »

P3D:tä asentaessa tulee n. 95-98% ilmoitus: “Prepar3D® was unable to load some program files and will now exit."
Uudelleen asennus ja rekisterin tyhjennys (CCleaner) on tehty jo kaksi kertaa, mutta ei auttanut. Olisko kellään ideoita?
Joo eli tuo Laurin teksti on valmistajan sivuilta kopsattu,, et sitte ite viittiny tarkistaa ensin..

jari


Lauri FIN918
Former member
Re: P3D asennus ongelma
« Reply #3 on: 26.11.13, 13:04 »

Joo eli tuo Laurin teksti on valmistajan sivuilta kopsattu,, et sitte ite viittiny tarkistaa ensin..

jari



Se google on ihmeellisen vastenmielinen selvästi joskus joillekkin.
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1267
Date Registered: 08.09.07

Re: P3D asennus ongelma
« Reply #4 on: 26.11.13, 13:15 »

No ei kuukkelia vissiin tarvi jos menee ostetun tuotteen omille sivuille  Roll Eyes

jari

Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

Re: P3D asennus ongelma
« Reply #5 on: 26.11.13, 13:16 »

On tehty jo ensimmäisen uudelleen asennuksen aikana. Avsim on kahlattu läpi myös. (En mä nyt ihan kädetön ja jalaton ole...)
Kokeilen vielä palautus pistettä.

LAPL(S)
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1267
Date Registered: 08.09.07

Re: P3D asennus ongelma
« Reply #6 on: 26.11.13, 13:31 »

On tehty jo ensimmäisen uudelleen asennuksen aikana. Avsim on kahlattu läpi myös. (En mä nyt ihan kädetön ja jalaton ole...)
Kokeilen vielä palautus pistettä.
http://www.prepar3d.com/frequently-asked-questions/

jari

Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

Re: P3D asennus ongelma
« Reply #7 on: 26.11.13, 13:35 »

Niin? "On tehty jo ensimmäisen uudelleen asennuksen aikana." Tällä meinasin juuri tuota ohjetta joka löytyy ko. sivulta.
Tottakai olen katsonut tuon kohdan frequently asked questions. Myös "run as adminstrator" on kokeiltu.

LAPL(S)
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1267
Date Registered: 08.09.07

Re: P3D asennus ongelma
« Reply #8 on: 26.11.13, 13:46 »

P3D:tä asentaessa tulee n. 95-98% ilmoitus: “Prepar3D® was unable to load some program files and will now exit."
Uudelleen asennus ja rekisterin tyhjennys (CCleaner) on tehty jo kaksi kertaa, mutta ei auttanut. Olisko kellään ideoita?
Tästäkö pitäisi meitin tietää mitä oot kaiken kaikkiaan tehnyt, tämä ei kerro mitään.

jari

Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

Re: P3D asennus ongelma
« Reply #9 on: 26.11.13, 13:52 »

Tästäkö pitäisi meitin tietää mitä oot kaiken kaikkiaan tehnyt, tämä ei kerro mitään.

jari
Kun Lauri kopioi tuon tekstin P3D sivuilta, vastasin: On tehty jo ensimmäisen uudelleen asennuksen aikana.
Viestistä oli kuitenkin jäänyt pois tuo laurin viesti, mikä ilmeisesti sekoitti tilannetta.

Listataam nyt sitten kaikki mitä olen tehnyt:
- 2x uudelleen asennus
- Rekisterin pyyhkiminen
- FAQ on käyty läpi
- Googlesta on etsitty
- Avsim ja muutama muu foorumi on myös selattu

EDIT:
-Kansiot poistettu
-Adminstratorina avaaminen
-DirectX, Visual C++ ja NET 4.0 on ajantasalla
« Last Edit: 26.11.13, 14:01 by Kirmo Liukko »

LAPL(S)
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1267
Date Registered: 08.09.07

Re: P3D asennus ongelma
« Reply #10 on: 26.11.13, 13:58 »

oletko siis tehnyt nuo kaikki temput mitä tuossa Laten viestissä sanotaan??

jari

Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

Re: P3D asennus ongelma
« Reply #11 on: 26.11.13, 13:59 »

oletko siis tehnyt nuo kaikki temput mitä tuossa Laten viestissä sanotaan??

jari
Juu, kansiot poistettu, adminstratorina avaamista kokeiltu ja niin edespäin...
EDIT: Palautuspisteen käyttäminen ei näköjään toimi, kun mahdollisia palautus pisteitä ei riitä aikaan, kun asensin P3D:n ensimmäisen kerran.
« Last Edit: 26.11.13, 14:04 by Kirmo Liukko »

LAPL(S)
jjjarvi
Former member
Re: P3D asennus ongelma
« Reply #12 on: 26.11.13, 14:39 »

Hienoa, Kimmo on ensimmäinen pioneeri täällä joka uskalsi uunituoreen kakkosversion ladata ja asentaa. Eikös tämä ole jo tuttua huttua ACES studion lentosimujen eli MSFS jäljiltä? Aivan uusien versioiden kanssa on valtava nippu aluksi ongelmia, jotka ajan kanssa ratkeavat pikku hiljaa. Mutta jonkunhan on oltava se ensimmäinen jolle ongelma ilmaantuu ja tänne ketju perustetaan.

Ja nyt puhutaan kokonaan melkein uudesta simusta joka on rakennettu FSX SP2:n pohjalta ja päivitetty kakkosversioon jolloin eroavaisuudet FSX on vielä isommat. Ja suoraan siirrytty DX9:stä DX11. Arvaahan sen että ongelmia on odotettavissa.

Itse tunnustan olevani se joka tulee aina resiinalla perässä. Ostin FSX:n vasta 2008 helmikuussa kun oli ollut markkinoilla jo 15 kuukautta ja pahimmat lastentaudit havaittu ja korjattu ja SP:t julkaistu. Tuon 15 kuukauden käytin tutustumalla netissä olevaan runsaaseen tarjontaan  twiikkauksesta, säätämisestä ja ongelmanratkaisuista. Ja testasin demon kanssa tarjolla olevia ilmaisia lisurikoneita ja paneeleja.  Huomasin että tuo 15 kuukauden kärsivällisyys palkittiin, oman FSX simuni asennus ja säätäminen kävi helpommin kuin niillä jotka ostivat uunituoreen tuotteen ja sitten taistelivat ongelmien kanssa.

Taidan tehdä samat naamanliikkeet nytkin ja nostan hattua Teille kaikille pioneereille jotka olette eturintamassa tämän melkein uuden simun kokeilussa.

Jukka
RJLaine
Former member
Re: P3D asennus ongelma
« Reply #13 on: 26.11.13, 15:32 »

Se on vähän sama asia, kun veisit Ladan korjaamolle ja tiskillä sanoisit, et tarttis saada uusi ohjelma päivitys moottorin ohjainlaitteelle...jaaa anteex mille?  Wink
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4600
Date Registered: 19.06.07

Re: P3D asennus ongelma
« Reply #14 on: 26.11.13, 16:39 »

Se on vähän sama asia, kun veisit Ladan korjaamolle ja tiskillä sanoisit, et tarttis saada uusi ohjelma päivitys moottorin ohjainlaitteelle...jaaa anteex mille?  Wink

Ladamiehiä liikkeellä näköjään  Roll Eyes Hyvä tuosta P3D:stä tulee, pohjautuuhan se sentään suosituimpaan simuun eikä loppua näy  Grin
« Last Edit: 26.11.13, 16:44 by Mikael Leinonen »
RJLaine
Former member
Re: P3D asennus ongelma
« Reply #15 on: 26.11.13, 18:11 »

Ladamiehiä liikkeellä näköjään  Roll Eyes Hyvä tuosta P3D:stä tulee, pohjautuuhan se sentään suosituimpaan simuun eikä loppua näy  Grin

Juu hyvinkin lada miehiä, onhan mulla koneella FSX ja kaikenmaailman lisurit ja koneet. Onhan tota tullut monia vuosia tahkottua. Kankee alusta ja ongelmallinen, mutta jos pitää 32bit systeemiä tulevaisuutena, niin mikäpä se siinä. Koskas nämä kehittää tuon 64bit ??
« Last Edit: 26.11.13, 18:17 by Risto Laine »
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4600
Date Registered: 19.06.07

Re: P3D asennus ongelma
« Reply #16 on: 27.11.13, 02:38 »

Juu hyvinkin lada miehiä, onhan mulla koneella FSX ja kaikenmaailman lisurit ja koneet. Onhan tota tullut monia vuosia tahkottua. Kankee alusta ja ongelmallinen, mutta jos pitää 32bit systeemiä tulevaisuutena, niin mikäpä se siinä. Koskas nämä kehittää tuon 64bit ??

Kyllä se 64bit-versio tulee vielä joku kaunis päivä, vaikkakin enemmän painoarvoa pitäisi antaa hieman muillekin osa-alueille. Pelkkä ohjelman 64-bittisyys ei tarkoita sitä että koko simu muuttuu kuin taikaiskusta joksikin helmeksi  Cheesy Lockheed-Martin korjaa Microsoftin tekemiä virheitä ja lisää uusia ominaisuuksia koko ajan. Siispä odotellaan mitä tuleman pitää  thmbup
Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

Re: P3D asennus ongelma
« Reply #17 on: 28.11.13, 05:50 »

Nyt lähti asennus toimimaan!  thmbup thmbup
En tiedä mikä korjasi ongelman mutta ainakin toimii!  Grin

LAPL(S)
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5490
Date Registered: 14.12.05

Re: P3D asennus ongelma
« Reply #18 on: 29.11.13, 15:40 »

Sen 64-bittisyyden merkitys on lähinnä siinä, että muistin loppumisongelman voi silloin vähäksi aikaa unohtaa... ainakin siihen asti, kunnes ohjelmat alkavat haukata käyttömuistista riittävästi exatavuja. Grin

Siihen mennee jonkin aikaa. Vannomatta on parasta olla. Sillä muistaakseni Bill Gatesin sanottiin aikoinaan väittäneen perus-PC:n muistiavaruudesta, että sen 640 kilotavua riittää PC-ohjelmille ikuisesti. Todellisuudessa tuo lienee kuitenkin urbaania legendaa - siis tuo väite. (Perus-PC:ssä eli Intelin 8088 CPU:lla varustetussa oli vain 20-bittinen osoiteväylä, jolla pystyi maksimissaan osoittamaan 1MB:n muistia. Siitäkin osa oli varattu laiteohjaimille ym. joten ohjelmille käyttis mukaan lukien jäi vain tuo 640kB)

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1