Jätän osastonjohtajan tehtävät

(1/8) > >>

Nikop:
Hyvät IVAO Finlandin jäsenet,


Elämäntilanteestani johtuvan ajanpuutteen takia minulla ei ole enää mahdollisuutta jatkaa osastonjohtajan tehtävissä. Tästä syystä jätän tehtäväni 1.1.2014 mennessä. Uuden osastonjohtajan nimittäminen ennen 1.1.2014 on IVAO Executiven vaatimuksesta edellytys osaston toiminnan jatkamiselle. Tällä hetkellä tiedossa ei ole henkilöä, joka voisi siirtyä tilalleni osastonjohtajaksi.

Pyydänkin niitä osaston jäseniä, joilla on kiinnostusta osallistua osaston ylläpitoon jatkossa, ottamaan minuun yhteyttä mahdollisimman pian.


Niko Pursiainen
Osastonjohtaja
IVAO Finland

flykarppa:
Näin se homma etenee, mutta pieni aavistus on että palaat astialle sitten kun aikaa taas on
Niitä vektoreita odotellessa Jari

Kepti:
Itse samalla päivämäräällä irtisanoudun tapahtumakoordinaattorin tehtävästä, siivilielämän viedessä kaiken aikani. Kiitos kaikille vuosista! 

Kopjaak:
"Get A Haircut" was released on 10/31/2006. It was written by WILLIAM BIRCH, DAVID JOHN AVERY.

I was a rebel from the day i left school
Grew my hair long and broke all the rules
I'd sit and listen to my records all day
With big ambitions of where i could play

My parents taught me what life was about
So i grew up the type they warned me about
They said my friends were just an unruly mob
And i should get a haircut and get a real job

Onnea ja menestystä elämässä eteenpäin. Jotenkin nuo ylläolevat laulun sanat tulivat mieleen. Simuharrastus on siinä mielessä mukava, että siihen voi aina palata kun elämäntilanne taas antaa myöten. 
Eli kun ostatte/rakennatte sen omakotiunelmanne, varmistakaa harrastustilojen riittävyys tulevaa cockpit projektia varten.


jiitee:
Lindénin ohjastamana laitetaan tännekkin. Täällä siis yksi vapaaehtoinen auttamaan divisionaa oman osaamisen ja vapaa-ajan puitteissa. Itsellä ei juurikaan tietoa IVAO Suomen positioista, mutta tehtäviä saa ehdottaa yksityisviestillä tai juho-topias(at)hotmail.com

Juho

Navigation

Up one level

Next page