FSInn ongelmaa

(1/2) > >>

Hexteri:
Meinasin aktioivoitua Vatsimin puolella ja SB ei enään kiinnosta, joten asensin FSInn 1.3:sen ja jälleen sen kanssa on erinäisiä ongelmia. Suurin ongelma nyt tällä hetkellä on se, että "Load Servers" -nappula puuttuu kokonaan valikosta. Ennen asennusta poistin vanhan CoPilot:n ja FSInn:n ja tein kaiken aivan ohjeiden mukaan (mielestäni  )... Onko muuten normaalia, että Set --> General --> Basic -valikossa FSInn-versionro on 1.2007.508? Muistan että tähän FSInn:n toimivuuteen ja hankaluuteen aloin enemmän lentää IVAO:ssa...

FSX ja Windows 7 64 bit

flykarppa:
Katso tuolta löytyykö apuja versioasioihin--
http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=43&t=20466

jari

Kopjaak:
Tuohon 'load server' ongelmaan löytyy korjaussarja Vatsimin foorumilta. Omalla kohdallani se ei kuitenkaan toiminut, mutta serverin osoitteen voi syöttää myös manuaalisesti.

Hexteri:
Quote

Katso tuolta löytyykö apuja versioasioihin--
http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=43&t=20466

jari


Olen mennyt tämän Jarin linkittämän ohjeen mukaan ja lukenut koko päivän foorumeita, ilman tulosta. Mikä versionumero teillä lukee siellä FSInn:ssä, vaikka olette päivittänyt sen versioon 1.3?

J Ahponen:
On normaalia että lukee. Voit koittaa käynnistää fsinnin suoraan käynnistä valikosta. Toinen vaihtoehto on heittää suoraan serverin ip osoite siihen kenttään.

http://faq.apollo3.com/ljames/fsinn/vatsim/data/testservers.pl

Navigation

Up one level

Next page