FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
20.10.17, 19:49

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FSInn ongelmaa
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FSInn ongelmaa  (Read 997 times)
Henri Lapinniemi
Offline Offline

Posts: 645
Date Registered: 15.01.03

FSInn ongelmaa
« on: 19.12.13, 16:21 »

Meinasin aktioivoitua Vatsimin puolella ja SB ei enään kiinnosta, joten asensin FSInn 1.3:sen ja jälleen sen kanssa on erinäisiä ongelmia. Suurin ongelma nyt tällä hetkellä on se, että "Load Servers" -nappula puuttuu kokonaan valikosta. Ennen asennusta poistin vanhan CoPilot:n ja FSInn:n ja tein kaiken aivan ohjeiden mukaan (mielestäni  Grin)... Onko muuten normaalia, että Set --> General --> Basic -valikossa FSInn-versionro on 1.2007.508? Muistan että tähän FSInn:n toimivuuteen ja hankaluuteen aloin enemmän lentää IVAO:ssa...

FSX ja Windows 7 64 bit
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: FSInn ongelmaa
« Reply #1 on: 19.12.13, 16:58 »

Katso tuolta löytyykö apuja versioasioihin--
http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=43&t=20466

jari

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Jaakko Koponen
Offline Offline

Posts: 542
Date Registered: 05.03.07

Re: FSInn ongelmaa
« Reply #2 on: 19.12.13, 18:08 »

Tuohon 'load server' ongelmaan löytyy korjaussarja Vatsimin foorumilta. Omalla kohdallani se ei kuitenkaan toiminut, mutta serverin osoitteen voi syöttää myös manuaalisesti.
Henri Lapinniemi
Offline Offline

Posts: 645
Date Registered: 15.01.03

Re: FSInn ongelmaa
« Reply #3 on: 19.12.13, 19:36 »

Katso tuolta löytyykö apuja versioasioihin--
http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=43&t=20466

jari

Olen mennyt tämän Jarin linkittämän ohjeen mukaan ja lukenut koko päivän foorumeita, ilman tulosta. Mikä versionumero teillä lukee siellä FSInn:ssä, vaikka olette päivittänyt sen versioon 1.3?
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 909
Date Registered: 03.07.09

Re: FSInn ongelmaa
« Reply #4 on: 19.12.13, 20:12 »

On normaalia että lukee. Voit koittaa käynnistää fsinnin suoraan käynnistä valikosta. Toinen vaihtoehto on heittää suoraan serverin ip osoite siihen kenttään.

http://faq.apollo3.com/ljames/fsinn/vatsim/data/testservers.pl


UPL
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: FSInn ongelmaa
« Reply #5 on: 19.12.13, 20:13 »

Eli Network kohdassa Vatsim ei ol load servers nappulaa??

jari

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Henri Lapinniemi
Offline Offline

Posts: 645
Date Registered: 15.01.03

Re: FSInn ongelmaa
« Reply #6 on: 20.12.13, 04:41 »

Eli Network kohdassa Vatsim ei ol load servers nappulaa??

jari

Ei ole ja täytyy tässä kokeilla syöttää manuaalisesti, heti kun saavillinen kahvia alkaa tehoamaan.  Wink
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: FSInn ongelmaa
« Reply #7 on: 20.12.13, 17:25 »


Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Henri Lapinniemi
Offline Offline

Posts: 645
Date Registered: 15.01.03

Re: FSInn ongelmaa
« Reply #8 on: 21.12.13, 08:10 »


Ei ollut tuostakaan apua, mutta pääsen yhdistämään verkkoon, kun syötän ip:n manuaalisesti. Asensin molemmat ohjelmat myös läppärilleni, joka toimii lentelyssä kaikkien muiden apuohjelmien pyörittämisessä, siitä kyseinen nappi löytyi ilman mitään kommervenkkejä.. Siinä läppärissä käyttis on Vista. No, nyt pääsen ainakin käyttämään FSInniä, mikä taitaa olla pääasia!  thmbup
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1