EFHF FSX:lle

(1/2) > >>

artur:
Moikka,

Mistä mahtaa saada ladattavaksi EFHF maisemat FSX:lle, löydin vain FS9:lle ja aikaisemmille.

jounipyh:
http://jpv.kapsi.fi/flightsim/category/scenery-projects/efhf/

artur:
Kiitos linkistä, harmi että herra varje ei laittanut README tiedostoon asennusohjeita. Minne nuo pitää kopsata? Addon Scenery hakemistoon vai minne? Laitoin ne fsx juureessa oleviin kansioihin sekä addon scenery hakemistoon eikä mitään muutosta näkynyt.

jormaw:
Moikka!

Lataa tiedostokirjastosta FS9:lle tehty Helsinki-Malmi v.2.1
ja kopioi tämän patchin tiedostot sinne ja salli ylikirjoittaminen. Tämän jälkeen asenna EFHF kansio Addon Scenery kansion sisään ja lisää EFHF simun scenery libraryyn.

T. Jorma

apple:
Nyt kun olen päässyt FSX-pimppaamisen makuun, ajattelin asentaa Malmin. No, ongelmiahan siitä syntyi. Tein kun ohjeissa neuvottiin. Latasin Scenen, asensin FSX-patchin ja siirsin AddonScenery-kansioon. FSX:ssa yritin lisätä kansion libraryyn, mutta tuossa EFHF-kansiossa ei ole tiedostoja, joita ohjelma tunnistaisi. Kikkailin vähän, ja asensin tiedostot suoraan AddonScenery-roottiin. Malmin rakennus näkyy nyt, mutta on hiton buginen. Tekstuurit latailee hitaasti, rullaustiet on miten sattuu, sekä autogen on isolta alueelta kokonaan pois. Poistin asennetut tiedostot ja defu-maisema toimii. Katselin EFHF readme:a; siellä sanottiin, että Malmin kenttää tarvitsee joitain toisia tiedostoja toimiakseen. Suora lainaus:
Quote

Finnclass
2.2 or higher, FinnTerrain 1.8 or higher, FISD Library 1.5 or higher and Helsinki Photoscenery 1.0 or higher
Nuo ovat kuitenkin FS9:lle tehty. Voisiko joku selittää mitä hittoa teen väärin?

Navigation

Up one level

Next page