FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
11.07.20, 07:19

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 26 27 [28] 29 30 Reply Print
Author Topic: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle  (Read 204399 times)
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4662
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #540 on: 20.04.19, 23:24 »

Kertokaa vielä selkeästi, kuinka asennan Finnairin liveryt juuri päivittämääni Aerosoftin Airbus320/321:een uuteen päivitettyyn verioon 1.2.4.0. ?

Ilmeisesti ei saa suoraan ylikirjoittaa Preparissa olevaa uuden 1.2.4.0:n kansiota "Aerosoft A320 CMF Professional" Mikalta täältä aiemmin saamallani samannimisellä kansiolla (jossa on Finnairin värit), koska silloinhan uuden päivityksen kansion sisältämät lentomallit ym. muut tiedot tiedot korvaant
uvat vanhan Airbussin tiedoilla?

Kaksi muuta kansiota ovat Aerosoft A321 CMF Professionla ja Aerosoft A321 IAE Professional. Näissä sama asia?


Kopioi ainoastaan niiden vanhan version maalausten texture-kansiot mitkä haluat asentaa uuteen versioon ja vanhasta aircraft.cfg:stä em. maalaukset sisältävät osiot (flightsim.XX) siihen uuteen aircraft.cfg:hen.
Joissakin tapauksissa pitää päivittää myös texture-kansion sisällä oleva texture.cfg jos tekstuurit eivät näy oikein. 

Mitään muuta ei pidä korvata vanhoilla tiedostoilla ellei tarkalleen tiedä mitä tekee.
« Last Edit: 21.04.19, 00:44 by Mikael Leinonen »
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4900
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #541 on: 21.04.19, 06:55 »

Kiitos Mikaelille ja muille hyvistä ohjeista. Nyt on Airbussit sekä päivitetty että lisätty ohjeiden mukaan Finnairin maalaukset. Smiley

Ohessa kuva ohjaamosta, josta pari kysymystä. Olen säätänyt ensinnä mittasuhteet mielestäni oikeiksi, jotta koko tarvittava paneeli näkyy kapteenin paikalta. Laitan samat säädöt kaikkiin Finnairin Airbusseihin ja tallennan lennot. Kuvan tapaus on "oletuslento". Myös trimmin olen säätänyt ennen tallennusta ja Helsingin VOR-taajuuden. Tilaksi olen valinnut TAKE-OFF STATE:n.

Kun avaan oletuslennon, toisinaan moottorit vasta käynnistyvät ja joskus moottorit ovat jo käynnissä eli kone lenoonlähtövalmis, tuntuu oudolta. Miksi näin?

Miten saan kahvikupin ja lehden pois kipparin pöydältä? Ne tulevat esiin aina välillä ja sitten taas häipyvät. Ei kuulu asiaan, kun ollaan lähdössä.

Mikä on tuo vino vihreä viiva, joka näkyy laippojen kohdalla moottorien tehomittareiden alapuolella? Siis se joka vasemmalta oikealle ensin nousee ja sitten laskee tuolla näytöllä? Vanhassa Airbusssissa tuota ei ollut. Kuuluuko asiaan?

Vielä Finnairin kuulutukset. Asennetaanko ne samoin kuin aiempaan Airbussiin?




« Last Edit: 21.04.19, 07:27 by Esa Sairio »

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN10/3 x SSD/ Sony 55" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4712
Date Registered: 13.04.09

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #542 on: 21.04.19, 08:19 »

Mikä on tuo vino vihreä viiva, joka näkyy laippojen kohdalla moottorien tehomittareiden alapuolella? Siis se joka vasemmalta oikealle ensin nousee ja sitten laskee tuolla näytöllä? Vanhassa Airbusssissa tuota ei ollut. Kuuluuko asiaan?

Se viiva on bugi, ei kuulu bussiin.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4900
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #543 on: 21.04.19, 11:58 »

Välillä tuo viivbugi ilmestyy, välillä ei, kun lataa lentotilanteen.

Saisinko vastauksia vielä muihinkin Airbus-kysymyksiini, kiitos! Smiley

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN10/3 x SSD/ Sony 55" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4900
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #544 on: 21.04.19, 12:12 »

Kahvikupin ja sanomalehden saa pois painamalla shift+H.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN10/3 x SSD/ Sony 55" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 507
Date Registered: 22.02.16

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #545 on: 21.04.19, 12:36 »

Millähän ihmeen nuhapumpulla on kuvattu tuo järkyttävä diashow.

Hirveintä on lopulta tuo kamala diashow. Räpyttelykin jo todella typerän näköistä, mutta kokonaisuudesta tulee mielikuva että voi herranjumala mitä sieltä on tulossa, jos "mainosvideokin" on tuota tasoa. Valoja päällä siellä kuka ikinä tästä projektista onkaan vastuussa.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4597
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #546 on: 22.04.19, 15:47 »

Kun avaan oletuslennon, toisinaan moottorit vasta käynnistyvät ja joskus moottorit ovat jo käynnissä eli kone lenoonlähtövalmis, tuntuu oudolta. Miksi näin?

Miten saan kahvikupin ja lehden pois kipparin pöydältä? Ne tulevat esiin aina välillä ja sitten taas häipyvät. Ei kuulu asiaan, kun ollaan lähdössä.

Mikä on tuo vino vihreä viiva, joka näkyy laippojen kohdalla moottorien tehomittareiden alapuolella? Siis se joka vasemmalta oikealle ensin nousee ja sitten laskee tuolla näytöllä? Vanhassa Airbusssissa tuota ei ollut. Kuuluuko asiaan?

Vielä Finnairin kuulutukset. Asennetaanko ne samoin kuin aiempaan Airbussiin?

1. Tuote on edelleen buginen, eikä valmis. Myös versiosta 1240 löytyy pahoja ongelmia...
2. Pöytä pidetään sisääntyönnettynä lähdön ja laskun ajan (shift + H on animoinnin käynnistys & pysäytys testi) Edelleen kyseessä on bugi.
3. Bugi
4. Asennetaan, ja todennäköisesti toimiikin, mutta varmuuskopioi alkuperäiset ensin talteen.


Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4900
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #547 on: 22.04.19, 16:26 »

Kiitos Mika. Asensin kuulutukset, ja ainakin osa toimii lyhyellä testilennolla.

Joo löysin itsekin tuon shift+H., mutta ei pöydän pidä tulla näkyviin aloitettaessa lentoa.

Myös bugi käynnistettäessä simua/aloitustilanne on mielestäni aika paha. Pitäisihän tämmöisen perusasian toimia. Onkohan tulossa parannusta?

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN10/3 x SSD/ Sony 55" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4597
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #548 on: 22.04.19, 16:36 »

Myös bugi käynnistettäessä simua/aloitustilanne on mielestäni aika paha. Pitäisihän tämmöisen perusasian toimia. Onkohan tulossa parannusta?

Kyllähän tuo kai joskus kuntoon tulee? Saved situations -tilanteet eivät tällä hetkellä oikein toimi. En tiedä toimiiko myöskään aircraft state valinnat siten kun pitäisi (ei toimi ainakaan 1230 versiossa). Olethan asettanut tallentamasi tilanteen "oletus tilanteeksi" 3rd MCDU:sta?

Itse en asenna vielä versiota 1240.

Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4900
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #549 on: 22.04.19, 16:40 »

Kyllähän tuo kai joskus kuntoon tulee? Saved situations -tilanteet eivät tällä hetkellä oikein toimi. En tiedä toimiiko myöskään aircraft state valinnat siten kun pitäisi (ei toimi ainakaan 1230 versiossa). Olethan asettanut tallentamasi tilanteen "oletus tilanteeksi" 3rd MCDU:sta?

Itse en asenna vielä versiota 1240.
Nyt en ymmärrä. Mikä on 3rd MCDU?

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN10/3 x SSD/ Sony 55" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4597
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #550 on: 22.04.19, 17:09 »

SHIFT + 4

Eli se ylimääräinen 2D MCDU ikkuna jolla säädetään asetuksia, ja lastataan konetta ym.

Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4597
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #551 on: 22.04.19, 17:11 »

Ja oletustilanteella tarkoitan, että koneen default stateksi on asetettu takeoff -state, jota sanoit käyttäväsi tuossa tallennetussa tilanteessasi.

Sehän valitaan siitä staten oikealta puolelta default stateksi.

Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4900
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #552 on: 22.04.19, 17:38 »

Valitsin tuolta defuksi. Palaan asiaan, mutta tänään en jaksa enää simuiiua, kun tullut tehtyä sitä tuntitolkulla ja on muutakin! Kiitos neuvoista.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN10/3 x SSD/ Sony 55" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4900
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #553 on: 22.04.19, 17:49 »

Vielä yksi asia: Voisiko Mika tai muu asiaa tunteva ja kielitaitoinen, laittaa suoraan Aerosoftille valituksen Airbussien bugeista!

Siis oletuslennon tallentaminen on mitä sattuu ja kaikki muukin, mistä täällä on valitettu ja kysytty. Kiitos! thmbup

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN10/3 x SSD/ Sony 55" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4597
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #554 on: 22.04.19, 19:57 »

Vielä yksi asia: Voisiko Mika tai muu asiaa tunteva ja kielitaitoinen, laittaa suoraan Aerosoftille valituksen Airbussien bugeista!

Siis oletuslennon tallentaminen on mitä sattuu ja kaikki muukin, mistä täällä on valitettu ja kysytty. Kiitos! thmbup

Eiköhän siellä valittajia riitä, itse olen jo aika kyllästynyt vinkumaan kun mitään ei oikein tapahdu Tongue

Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6514
Date Registered: 27.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #555 on: 22.04.19, 20:14 »

Vielä yksi asia: Voisiko Mika tai muu asiaa tunteva ja kielitaitoinen, laittaa suoraan Aerosoftille valituksen Airbussien bugeista!

Siis oletuslennon tallentaminen on mitä sattuu ja kaikki muukin, mistä täällä on valitettu ja kysytty. Kiitos! thmbup

Tuskin on tarpeellista. Koko Aerosoft on yksi iso bugi ja suurin osa niiden julkaisemista tuotteista tuntuu olevan puhdasta roskaa.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4900
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #556 on: 23.04.19, 05:50 »

En nyt sanoisi noin jyrkästi. Aerosoftin A320 toimii pääsääntöisesti oikein hyvin, vaikka siinä on pari bugia. Samoin minulla on Aerosoftin Madeira, joka on hyvä mallinnus lukuunottamatta mehsin tarkkuutta, joka saisi olla 5 metriä, jotta komea vuoristo mallintuisi vielä paremmin.

Sitten löytyy Helsinki-Vantaa samalta firmalta. Ei siinäkään ole valittamista. Olen hieman keventänyt EFHK:n mallinnusta, jotta framet pysyvät 4k-näytölläni kohtuullisina eli 30:een  rajoitetussa tasossa. EFHK:lta kun mm. poistaa kaikki tiedostot, jotka muodostavat varjoja kentälle esim. rakennusten viereen, jättää turhat henkilöautot pois, sekä korvaa tarkan mutta liian tumman ilmakuvan kentän alueesta pääkaupunkiseudun photosceneryn ilmakuvalla, on framerate hyvä. Toki kaupallisen lisäosan AI-liikenne on vedetty 40%:iin.

Lähetin äsken Aerosoftille englanninkielisen valituksen siitä, että TAKE-OFF STATE-tilan tallennus vakiolennoksi toimii miten sattuu. Toisinaan kone on lentovalmis, moottorit käynnissä ja toisinaan dark and cold. Katsotaan, mitä vastaavat. Toivoin heiltä hotfixiä asiaan.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN10/3 x SSD/ Sony 55" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6514
Date Registered: 27.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #557 on: 23.04.19, 06:57 »

Toki sillä on myös merkitystä, kuka on softan tehnyt. Esim EFHK:han on A-Flightin tekemä. Aerosoft on vain julkaisija. Bussin kehittäjä näyttäisi olevan Pad-Labs. Aerosoftin kaikki julkaisemat lentokoneet on tunnetusti ollut melko roskaa.
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1489
Date Registered: 11.12.11

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #558 on: 23.04.19, 07:16 »

Aerosoftin F-14 oli muistaakseni ihan ok vehjes.  Wink

Intel Xeon E5-1650 v3 @ 3,5GHz | 32 GB DDR4 | 1000 GB HDD | 480 GB SSD | GeForce RTX 2080 SUPER 8GB | Windows 10 64bit | Hotas Warthog | CH Pro Pedals | TrackIR 5
Mikko Westerlund
Offline Offline

Posts: 978
Date Registered: 18.09.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #559 on: 23.04.19, 08:50 »

Asiastahan on monta mielipidettä ja laitan minäkin lusikkani soppaan Grin

Jos busseja mietitään taaksepäin, on niiden kehittely ollut aina hankalaa. PSS toi aikoinaan A32X, A330 ja A340:set simulaattoreihin, edes jonkinlaisilla järjestelmämallinnuksilla. Niitä ei kauheasti haukuttu vaikka järjestelmät eivät kunnolla toimineetkaan ja koska vertailupohjaa ei ollut. Sitten tuli Wilco/FeelThere, joiden bussit eivät olleet kovin mairittelevia tuotoksia, vaikka niilläkin yritettiin sitkeästi lentää. Tässä välissä tulikin sitten taukoa ennen Aerosoftin ensimmäistä tuotosta. Tai taisi siinä olla joku huijausfirmakin välissä, jolta tuli buginen a320 ulos kun kehittelyrahat loppuivat kesken.

Pointtina kuitenkin on se ettei ennen FSLabsin bussia ole kukaan onnistunut saamaan ns. PMDG tasoista bussia ulos. Aerosoft on mielestäni hyvin yrittänyt vaikka ihan täydellistä eivät ole saaaneetkaan aikaan, toisaalta heidän hinnoittelunsa on ollut kohtuullista (simuversioineen) ja on vähän kuluttajan omaa syytä jos ei ole ymmärtänyt saavansa tuotetta, joka keskittyy jokapäiväisiin toimintoihin ilman ylimääräisiä härpäkkeitä kuten vauriomallinnoksia.

Ennen minäkin pyrin ostamaan valmistajilta koneet vähän kannatuksenkin vuoksi, mutta enää ei oikein ole varaa P3D-hintalisän jälkeen.

AMD Ryzen 7 3700X @ 3,6GHz | 32 GB DDR4 | P3DV4@SSD M2 | GeForce RTX 2060 SUPER 8GB | Windows 10 64bit | TrackIR 5
Pages: 1 ... 26 27 [28] 29 30 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1