FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
10.12.19, 23:42

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 27 28 [29] 30 Reply Print
Author Topic: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle  (Read 198386 times)
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 491
Date Registered: 22.02.16

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #560 on: 23.04.19, 12:17 »

Pointtina kuitenkin on se ettei ennen FSLabsin bussia ole kukaan onnistunut saamaan ns. PMDG tasoista bussia ulos.

Fslabs julkaisullaan käytännössä tappoi Aerosoftin edellisen bussin ja Aerosoft huomasi etteivät pysty kilpailemaan Fslabsin tuotteen kanssa ainakaan laadussa niin yritetään mennä "halpamallilla". Senkin kanssa on ongelmia ja ilmeisesti hermot kiristyneet äärimilleen erilaisena kiukutteluna heidän omilla forumeilla omille asiakkailleen (saa nähdä vastaavatko edes Esalle ja jos niin mitä).

Olen ostanut Aerosoftin julkaisemia lentokenttiä ja ne on mielestäni keskimäärin ihan hyviä, mutta jotakin negatiivista tuon Aerosoftin ympärille on, kun sitä sivusta seuraa.

A330 (mikäli se ikinä tulee ulos) joutuu varmaan ostamaan, koska kyseinen kone kiinnostaa, mutta se on sitä tuskailua kuin oikein kilpailevaa tuotetta ei ole niin sen kanssa joutuu sitten elämään tai olemaan lentämättä.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4408
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #561 on: 23.04.19, 14:57 »


   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9563
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #562 on: 23.04.19, 15:28 »

Näin jälkikäteen ajateltuna, ja minun mielestäni, Aerosoftin olisi ollut järkevämpää tuoda markkinoille A330, eikä alkaa päivittämään pikkubusseja. Siis silloin kuin FsLabs ilmestyi. Ne vanhat pikkubussit toimivat ihan ok, ja veikkaan että käyttäjiä ”ei niin realistiselle” bussille on riittänyt ihan hyvin. A330 puuttuu edelleen kokonaan.

Sitä en nyt enää muista, aiheuttiko P3D v4 tämän päivityshässäkän, jolloin A320 sarja oli valmiimpi kuin A330. Ehkä näin. Nyt sitten mitä enemmän Aerosoft lisää toimintoja A320-sarjaan, niin samassa suhteessa lisääntyy kitinä puuttuvien tai bugisten toimintojen osalta. Luonnollisesti, koska kun edes vähän lähestytään FsLabsia, niin vaatimukset ovat aika kovia. Simuilijat ovat paremmin tietoisia esim. siitä, miten järjestelmät oikeasti toimivat, ja varmasti aiheuttavat kiitettävästi päänvaivaa suunnittelutiimille.


'Don't panic'
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4732
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #563 on: 23.04.19, 16:21 »

Tuo lennon tallennus pitää Aerosoftin korjata!

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4732
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #564 on: 26.04.19, 13:30 »


i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4408
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #565 on: 26.04.19, 13:45 »

Ei ole mahdollista asentaa enää ko. päivitystä.

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4732
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #566 on: 04.05.19, 10:29 »

Lentotilanteen tallennusongelma on ratkaistu osaltani aika hyvin.

Otin konemalliksi Aerosoftin Airbus 321:n OH-NEO, jossa on valmiina Finnairin vanha maalaus.Tallensin bussin vastoin täällä kritisoitua jälleen default-koneeksi Megan EFHK:lle ja olen taas onnistunut tallentamaan koneen täysin lähtövalmiissa tilassa. Lentotietokoneelle on syötetty vain kiitoratanopeudet ja Hesan VOR-taajuus. Ohjaamon mittasuhteetkin tallentuivat hyvin. Siis minulla on ohjaamo, josta kapteeni näkee kaiken tarvittavan. Tämän tein zoomeilla, paneelin ylös, alas, sivulle asetuksilla ja horisontin korkeuden asetuksilla - ja hyvä näin!
Sitten siirsin koneen Ivalon kentälle (Tatu Kantomaa) edelleen lähtövalmiustilassa kuten EFHK:llakin. Tallensin lennon. Sitten sammutin koko simun Mikan ohjeen mukaan.

Käynnistin simun uudelleen ja bussi on jälleen lähtövalmiina EFHK:lla (default) kuten pitääkin.Sitten siirsin koneen Rovaniemelle (Tatu Kantomaa) edelleen lähtövalmiustila säilyi. Tallensin lennon. Sitten sammutin simun.
Käynnistin simun uudelleen ja siirsin koneen vielä Kittilään (P3D4:n vakio), Tampereelle (P3D4:n vakio), Madeiralle (Aerosoft) ja vielä Innsbruckiin (lähes vakio) niin että joka tallennuksen jälkeen sammutin simun ja sitten käynnistin uudelleen. Lähtövalmiit tilanteet tallentuivat kaikki ja ainoastaan laippa-asetuksen tai trimmin joutui säätämään muutamalla kentällä ennen tallennusta.

Nyt pystyn siirtymään suoraan EFHK:lta oletustilanteesta vaikka Madeiralle lähtövalmiiseen tilanteeseen sielläkin.

Homma siis toimii ja muutoksina aiemmin kirjoittamaani valitusvirteen on se, että palautin Aerosoftin bussin versioon 1230, käytän vain tuota OH-NEO konetyyppiä vanhalla maalauksella.

Sain mitä halusin! thmbup

PS. Aerosoft vastasi hyvin kohteliaasri minulle ja ehdotti myös Airbussin uudelleen asentamista, joskaan ei puhunut että toimivin versio on 1230.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Niklas Kivinen
Offline Offline

Posts: 1736
Date Registered: 12.10.06

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #567 on: 09.05.19, 16:40 »

  Kauan odotettu An-2 päivitys 1.1.0 nyt saatavilla / julkaistu

  https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/145153-an-2-updated-to-version-110/

Niklas.K -Finland Kanta-Häme
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4408
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #568 on: 14.05.19, 12:49 »

Aerosoft Airbus Pro

1.2.4.0 -käyttäjille tarjolla 1.2.4.1 experimental päivitys.

https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/145227-1241-experimental-now-available/

Lainaus: Aerosoft

This update is now available via the updater. It assumes that the full 1.2.4.0 is installed.

This update mainly focusses on the full support of GSX2, we are now the third aircraft to have full support for this fantastic add-on.

 

1.2.4.1 Experimental
    Bug Fix: Issue with doors states fixed
    Bug Fix: Incorrect deletion of the DISCON after selecting an approach
    Bug Fix: inHG Altimeter dot added
    Bug Fix: Issues with multiple VORs with same code fixed
    Bug Fix: Prevention of giganormous logfiles 
   
    Improvement: Finishing GSX2 interaction
    Improvement: Demo of VC objects removed
    Improvement: Possible fix for printer issues
    Improvement: Some tweaks to PFD

    Improvement: Some open issues in syncing Connected Flight Deck solved

« Last Edit: 14.05.19, 14:05 by Mika Virolainen »

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4525
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #569 on: 14.05.19, 17:53 »

Jaahas, täytyypä koklata thmbup Kiitos!
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4525
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #570 on: 12.06.19, 15:48 »

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4525
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #571 on: 19.06.19, 12:44 »

« Last Edit: 19.06.19, 20:23 by Mikael Leinonen »
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4525
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #572 on: 31.07.19, 17:52 »

Aerosoft Airbus Professional on saanut päivityksen v1.2.5.0

Päivitys ei onnistu updaterilla vaan on ladattava koko asennuspaketti.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4525
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #573 on: 17.08.19, 02:07 »

Niklas Kivinen
Offline Offline

Posts: 1736
Date Registered: 12.10.06

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #574 on: 07.10.19, 15:15 »


Niklas.K -Finland Kanta-Häme
Niklas Kivinen
Offline Offline

Posts: 1736
Date Registered: 12.10.06

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #575 on: 09.10.19, 18:36 »


Niklas.K -Finland Kanta-Häme
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4525
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #576 on: 14.10.19, 22:49 »

« Last Edit: 14.10.19, 23:57 by Mikael Leinonen »
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4525
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #577 on: 20.10.19, 19:50 »

Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4732
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #578 on: 25.10.19, 15:03 »

Mitä päivityksiä Aerosoftin Airbussiin kannattaisi asentaa? Toivon asiallisia vastauksia ja vastausta etenkin Mika Virolaiselta.

Minulla on pari vuotta sitten hankituu Airbus320/321 ilman mitään päivityksiä, paitsi Finnairin värit ja suomalaiset matkustamokuulutukset.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4408
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #579 on: 25.10.19, 15:08 »

Mikä bussiversio on käytössä nyt? Ilmeisesti Preparista sinulla on versio 4.4?

E: Siis ilman päivityksiä on ollut bussi. Lataamalla ei saa kuin uuden version, ja jos minulta kysyt? niin en asentaisi mitään!

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Pages: 1 ... 27 28 [29] 30 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1