FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
09.12.19, 17:43

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30 Reply Print
Author Topic: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle  (Read 198338 times)
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4524
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #520 on: 18.12.18, 18:45 »

Cologne-Bonn Professional on päivitetty V1.04. Päivitys on niin iso ettei päivitys onnistu aerosoft updaterin kautta vaan koko paketti on ladattava uudelleen.
https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/141854-aerosoft-cologne-bonn-professional-updated-to-1040/
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4524
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #521 on: 21.12.18, 04:48 »

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4524
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #522 on: 15.01.19, 20:02 »

CRJ:n Service Pack 1A on julkaistu, löytyy updaterin kautta

https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/142703-crj-service-pack-1a-released/

Version 1.2.3.0 / Rev 367
- [Fixed] Pushbutton clickspots in P3D v4 VC models
- [Fixed] Differential Pressure going off limits when lower altitude is selected
- [Changed] Some changes with Nearest Lists (airports, VORs, NDBs, etc.) updating to avoid CTD on range change
- [Fixed] VNAV issue which cause "above" constraints to be handled as "at" constraints in descent phase
- [Fixed] MFD ADV page ignored L/R setting and only allowed paging for on-side MFD
- [Fixed] No more Nav-to-Nav transfer if a non-LOC approach is selected
- [Fixed] Enabled STAR and transition selection
- [Added] Arrivals page now allows to select runways without an approach procedure (VFR)
- [Fixed] High cabin altitude fluctuation at low flight altitudes
- [Fixed] A condition where a waypoint entered on FPLN page 1 would disappear
- [Fixed] A lonely "DIRECT" indication on FPLN page 1
- [Fixed] The "Cabin Secure" callout is now triggered by closing the main door
- [Fixed] Armed vertical mode is now disarmed when ALT is pressed (GS remains armed)
- [Fixed] Entering waypoint as first waypoint of the flightplan on FPLN page 1 is now possible
- [Fixed] Total distance calculation (FPLN page 1) is now available all the time after departure and arrival have been entered
- [Added] Active airway is shown on FPLN page 2 and following
- [Fixed] Warning/Caution now comes up when engine is starting with any door open
- [Fixed] FCP ALT light doesn't go off anymore when selected altitude is changed
- [Fixed] Dubrovnik (LDDU) Rwy 12 MOKU4C SID turn second (INTC) now turns into the right direction
- [Fixed] Moved HGS radio altitude indicator further down to not block FPV symbol anymore
- [Fixed] TOC calculation for climb with combination of BELOW and ABOVE constraints (LGAV 03R/VARI1J)
- [Fixed] Improved change from (INTC) to DME Arc/Radius to fix legs (LGSM RW27/URNI1C)
- [Fixed] Improved switching to next waypoint at end of DME Arc
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4524
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #523 on: 22.02.19, 06:30 »

Maastricht-Aachen päivitys saatavilla
https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/142349-maastricht-aachen-v2-released-do-read-comments/

Cologne-Bonn professional myöskin päivitetty, päivityksen saa updaterin kautta
 
Niklas Kivinen
Offline Offline

Posts: 1736
Date Registered: 12.10.06

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #524 on: 28.03.19, 16:32 »


Niklas.K -Finland Kanta-Häme
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4524
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #525 on: 04.04.19, 19:12 »

Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4732
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #526 on: 18.04.19, 15:43 »

Tuollaista tarjoaa:

Aerosoft Airbus Professional add-ons - v1.2.4.0 Updates

Onko syytä päivittää? Mika Virolainen kehotti kysymään täältä ensin neuvoa.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4408
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #527 on: 18.04.19, 19:46 »

Voithan aina kokeilla, koska tämä ei ole experimental -päivitys. Itse en asenna, ennenkun tulee riittävästi palautetta. Olisi muutenkin asennettava kaikki uudelleen Windowsista lähtien, kunhan LM saa Prepariin tuon fixin tehtyä (Framerate issue).

Näin pääsee lähtemään "puhtaalta pöydältä" ja .xml -tyyliin jos onnistun.

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Kari Reinisalo
Offline Offline

Posts: 296
Date Registered: 03.10.16

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #528 on: 18.04.19, 22:44 »

Voithan aina kokeilla, koska tämä ei ole experimental -päivitys. Itse en asenna, ennenkun tulee riittävästi palautetta. Olisi muutenkin asennettava kaikki uudelleen Windowsista lähtien, kunhan LM saa Prepariin tuon fixin tehtyä (Framerate issue).

Näin pääsee lähtemään "puhtaalta pöydältä" ja .xml -tyyliin jos onnistun.

No eipä ole kiirusta päivittää P3D:tä kuin AS:n bussejakaan.

Mika näitkö sen AS:n A330 wing flex videon?

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4524
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #529 on: 18.04.19, 22:48 »

Tuli päivitettyä tuo bussi v1.2.4.0:een eikä äkkiseltään löydy mitään huonoa sanottavaa, tulevat sitten ajan kanssa esiin jos tulevat (koputtaa puuta)  Grin
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4732
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #530 on: 19.04.19, 06:20 »

Voithan aina kokeilla, koska tämä ei ole experimental -päivitys. Itse en asenna, ennenkun tulee riittävästi palautetta. Olisi muutenkin asennettava kaikki uudelleen Windowsista lähtien, kunhan LM saa Prepariin tuon fixin tehtyä (Framerate issue).

Näin pääsee lähtemään "puhtaalta pöydältä" ja .xml -tyyliin jos onnistun.
Mitä eroa on experimental-päivityksellä ja nyt tyrkyllä olevalla päivityksellä?

Odotan kovasti Preparin frameratefixiä 5-päivitykseen. En kuitenkaan asenna päivitystä fixeineen ennen kuin simusivustoilla laajasti todetaan, että framet palautuvat vähinmtään entiselleen verrattuna 4-päivitykseen.

Miksi Mika Windowskin pitäisi asentaa uudelleen? Ei kai se ole normaalisti tarpeen.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4675
Date Registered: 13.04.09

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #531 on: 19.04.19, 07:19 »

Mitä eroa on experimental-päivityksellä ja nyt tyrkyllä olevalla päivityksellä?

Odotan kovasti Preparin frameratefixiä 5-päivitykseen. En kuitenkaan asenna päivitystä fixeineen ennen kuin simusivustoilla laajasti todetaan, että framet palautuvat vähinmtään entiselleen verrattuna 4-päivitykseen.

Miksi Mika Windowskin pitäisi asentaa uudelleen? Ei kai se ole normaalisti tarpeen.

No itsellä ainakin fps parani v4.5 päivityksessä ihan reilusti, ilman mitään fixiä.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4408
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #532 on: 19.04.19, 08:54 »

Mika näitkö sen AS:n A330 wing flex videon?

En nähnyt Embarrassed

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Kari Reinisalo
Offline Offline

Posts: 296
Date Registered: 03.10.16

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #533 on: 19.04.19, 09:10 »

Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4408
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #534 on: 19.04.19, 09:15 »

Mitä eroa on experimental-päivityksellä ja nyt tyrkyllä olevalla päivityksellä?

Odotan kovasti Preparin frameratefixiä 5-päivitykseen. En kuitenkaan asenna päivitystä fixeineen ennen kuin simusivustoilla laajasti todetaan, että framet palautuvat vähinmtään entiselleen verrattuna 4-päivitykseen.

Miksi Mika Windowskin pitäisi asentaa uudelleen? Ei kai se ole normaalisti tarpeen.

Experimental on lähinnä kokeilua, eli yritetään paikata jokin bugi! Yleensä tuon jälkeen ilmaantuu uusia "odottamattomia" bugeja lisää ja taas saa asentaa koko roskan uudelleen, koska päivityksiä ei noin vaan saa purettua. Tämän takia kannattaa pysytellä "toimivassa versiossa", jollei sitten jatkuvasti halua olla säätämässä (poista ja asenna uudelleen)...

Jos laitat täpän tohon "show available experimental updates for my products" voit vastaanottaa näitä "paikkauksia". Tietysti nuo ovat tarpeen niille, joilla ei mikään versio meinaa toimia.



Nyt tosin on kyse uudesta installerista, joten vanhan asennuksen joudut poistamaan ensin (ota liveryt + äänet ym. talteen) Eli tämä ei onnistu updaterilla, vaan joudut lataamaan täysin uuden asennuspaketin.

Tuli päivitettyä tuo bussi v1.2.4.0:een eikä äkkiseltään löydy mitään huonoa sanottavaa, tulevat sitten ajan kanssa esiin jos tulevat (koputtaa puuta)  Grin

Ainakin Mikael tyytyväinen, joten eikun siitä vaan asentelemaan. HUOMAA että esim. liveryjen kanssa et voi toimia siten, että ylikirjoitat aircraft.cfg:n sillä jossa sinun liveryt on kirjattuina. Eli säästä myös liverykansioiden lisäksi kaikkien bussien aircraft.cfg (tai ennen kun poistat konepaketin ohjauspaneelista) ota siitä varmuuskopio, jotta saat käsin laitettua liveryt takaisin. Toivottavasti en kirjoittanut liian epäselvästi laugh

Ei ole tarpeen asentaa Windowsia uudelleen. Haluan vain kaiken uusiksi kerralla. On mm. ollut ongelmia .NET Frameworkin kanssa (juu on poisteltu ja taas asenneltu). Toisaalta jätän myös asentelematta kaiken maailman turhakkeet joita kuvittelin tarvitsevani. Eli keep it simple.

« Last Edit: 19.04.19, 09:37 by Mika Virolainen »

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4408
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #535 on: 19.04.19, 09:25 »


Sehän yrittää räpytellä kuin lintu Grin Ei vaan, ihan kiva lisä ainakin videoiden tekijöille. Eipä noita paljon ohjaamosta tule vilkuiltua Wink

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6466
Date Registered: 27.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #536 on: 20.04.19, 13:43 »

Sehän yrittää räpytellä kuin lintu Grin Ei vaan, ihan kiva lisä ainakin videoiden tekijöille. Eipä noita paljon ohjaamosta tule vilkuiltua Wink

Kyllä taas täyty todeta, että ei herranjumala mitä paskaa. Katsoin nyt vasta tuon videon enkä yhtään ihmettele, että taas Aerosoftille nauretaan joka puolella. Onhan toi nyt ihan järjetöntä vaaputusta. Millähän ihmeen nuhapumpulla on kuvattu tuo järkyttävä diashow. Tämä video vissiin julkaistiin, jotta joku vielä kuvittelee AS330:n edistyvän. Onhan tuo nyt ollut ihan naurettavaa, kun tässä vuosia seurannut tuon kehitystä. Kyllä pitäisi pikkuhiljaa alkaa tulla jo jotain muutakin kuin videoita laskeutuvasta lokista.

Wing flex taasen on asia, mitä en oikein ymmärrä. Joillekin se tuntuu olevan ykkösprioriteetti simussa. Ilmeisesti myös mitä epärealistisemmin ja mitä enemmän siivet heiluu, kuten tässä Aerosoftin bussissa niin sitä tyytyväisempää porukka on. Eniten toki nauratti Leonardo MD80:n kohdalla kyselyt wing flexistä ja jossain päin facebookia tuli jopa vastaan kiukuttelua, kun MD80:n siivet ei heilu kunnolla  laugh
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4675
Date Registered: 13.04.09

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #537 on: 20.04.19, 14:49 »

Kyllä taas täyty todeta, että ei herranjumala mitä paskaa. Katsoin nyt vasta tuon videon enkä yhtään ihmettele, että taas Aerosoftille nauretaan joka puolella. Onhan toi nyt ihan järjetöntä vaaputusta. Millähän ihmeen nuhapumpulla on kuvattu tuo järkyttävä diashow. Tämä video vissiin julkaistiin, jotta joku vielä kuvittelee AS330:n edistyvän. Onhan tuo nyt ollut ihan naurettavaa, kun tässä vuosia seurannut tuon kehitystä. Kyllä pitäisi pikkuhiljaa alkaa tulla jo jotain muutakin kuin videoita laskeutuvasta lokista.

Wing flex taasen on asia, mitä en oikein ymmärrä. Joillekin se tuntuu olevan ykkösprioriteetti simussa. Ilmeisesti myös mitä epärealistisemmin ja mitä enemmän siivet heiluu, kuten tässä Aerosoftin bussissa niin sitä tyytyväisempää porukka on. Eniten toki nauratti Leonardo MD80:n kohdalla kyselyt wing flexistä ja jossain päin facebookia tuli jopa vastaan kiukuttelua, kun MD80:n siivet ei heilu kunnolla  laugh

Niin no toisille se winglfex on tärkeämpää kuin esimerkiksi järjestelmän toiminta. Mutta onhan tuo nyt ihan älyttömän epärealistisen näköinen wingflex ja eihän tuolla näytä edes olevan säätä sen kummemmin mikä sen aiheuttaisi  laugh
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5450
Date Registered: 14.12.05

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #538 on: 20.04.19, 15:17 »

Olen lentänyt (todellisuudessa) lentokoneilla (siis toki vain matkustajana) aina vuodesta 1954 (tosin enemmälti vasta ammattiin valmistumiseni (1974) jälkeen, kun itselläni alkoi olla varaa tehdä matkoja lentäen) enkä ole pahemmin koneen siipien tuollaista kovaa vaaputtelua havainnut. Niillä muutamilla kerroilla onkin sitten ollut rajumpi keli (tai kovempi lasku). En ole tuollaisella "lokilla" koskaan lentänyt todellisessa maailmassa (enkä simussakaan).

laugh


"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4732
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft-tuotepäivityksiä FSX/P3D:lle
« Reply #539 on: 20.04.19, 18:07 »

Kertokaa vielä selkeästi, kuinka asennan Finnairin liveryt juuri päivittämääni Aerosoftin Airbus320/321:een uuteen päivitettyyn verioon 1.2.4.0. ?

Ilmeisesti ei saa suoraan ylikirjoittaa Preparissa olevaa uuden 1.2.4.0:n kansiota "Aerosoft A320 CMF Professional" Mikalta täältä aiemmin saamallani samannimisellä kansiolla (jossa on Finnairin värit), koska silloinhan uuden päivityksen kansion sisältämät lentomallit ym. muut tiedot tiedot korvaant
uvat vanhan Airbussin tiedoilla?

Kaksi muuta kansiota ovat Aerosoft A321 CMF Professionla ja Aerosoft A321 IAE Professional. Näissä sama asia?
« Last Edit: 20.04.19, 20:02 by Esa Sairio »

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Pages: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1