Virtual Finnair ura

(1/33) > >>

Harri_Laitinen:
Moro,

Ajattelin kysäistä vaan, että oletteko ottaneet kuvia tai jotain Virtual Finnairin uran aikana jostain hienosta tapahtumasta. Itellä tietysti liittyminen VFään oli jo mahtavaa ja tässä pieniä otoksia pienen urani ajalta.

PPL suoritettu kiitettävästi läviteCPL suoritettu kiitettävästi läviteKoulutus Suoritettu!Konetyyppinä ATR 72Sitten on jotain meilejä, mistä suunpielet on monta kertaa noussut, niinkuin näin  .

Mutta tossa noita hienoinmpia tapahtumia...eka lento oli kanssa ihan mahti, josta ei kyllä valitettavasti ole kuvaa.  

Ja vielä semmoinen, että lennättekö kaikki kuukautenne lentolistalla olevat lennot?

Itsellä on kaikki tähän asti lennetty. Ja lentojahan oli/on Huhtikuussa 2003 18 lentoa. On yksi ulkomaan lento ja muut lennot tuttuja kotimaisia reittejä pitkin.

ollik:
En ole kyllä valitettavasti ottanut kuvia lainkaan,muutamia maileja on kyllä säästetty, kuten "Sinut on alustavasti hyväksytty Virtual Finnairin jäseneksi."
Kaikkia lentoja en kyllä jaksa aina lentää kun ei toi atrain oikeen jaksa innostaa..

MasterBaziz:
Quote


Ja vielä semmoinen, että lennättekö kaikki kuukautenne lentolistalla olevat lennot?Kyllä lennän aina kaikki lennot, ja joskus pari ylimääräistä. Tosin usein pitää kysyä Salomonilta lupa lentää viimenen legi toisen kuukauden puolella, koska aika yksinkertaisesti loppuu kesken.

Kuvia ei ole, mitä nyt itse atraimesta, mutta mailit on kaikki 'Tärkeät viestit' kansiossa.

Harri_Laitinen:
Joo, mullakin on kaikki mailit tallessa tuolla sähköpostissa. Esim, kun olin suorittanut PPLän, niin tässä koulutusohjelmassa ei tää lähetys onnistunut ja sain meilitse tietää tuloksen. PPL lentovideokin on vielä tuolla jossain kansiossa.  

Staok:
Meinas mullakin tulla juomat ulos nenästä kun näin PPL teoriakokeen tuloksen

Navigation

Up one level

Next page