Kuvia EFJO sceneryä varten (FSX)

(1/5) > >>

Dreamliner:
Morjens,

Viimeaikoina olen ollut yhteyksissä Sim720 (osa orbx:n tekijöistä) porukan kanssa mahdollisuuksista mallintaa FSX (P3D) sceneryä Suomeen. Etenkin Joensuun sceneryn kanssa on ollut puhetta. Nyt on päästy siihen vaiheeseen, että siellä harkitaan asiaa ja he tarvitsisivat kuvia Joensuun kentästä. Hyvälaatuisista kuvista olisi todella paljon hyötyä ja heille myöskin motivaatiota tehdä sceneryä.

Joten, jos teillä on hyvälaatuisia kuvia tai olisitte valmiita ja kykeneväisiä käymään kentällä ottamassa niitä, olisin erittäin kiitollinen. Monipuoliset kuvat terminaalirakennuksesta ja muista halleista, eri ajoneuvoista ja muista kentällä olevista objektiiveista on enemmän kuin tervetulleita.

Kuvien olisi hyvä olla otettuja pilvisellä säällä, jottei niissä esiintyisi varjoja, suoraan kohti objektia. Nämä ohjeet on myös kerrattu tällä foorumilla muutamaan kertaan, mutta tuossa nuo pääsäännöt. Erilaiset kulmat ovat myös suotavia. Toki myöskin yleiskuvaa alueesta voi lähettää.

Korkearesoluutioiset kuvat voi laittaa sähköpostiin: henry.w(miukumauku)outlook(piste)com

Kiitos jo etukäteen 

Wanhis:
Hieno aloite Henryltä ja kuulostaa hyvältä Fsx:n suomi maisemien suhteen. Kommenttien määrästä päätellen pelkään vain pahoin että suomalaisten Fsx-käyttäjien kiinnostus asiaa kohtaan on pyöreä nolla!

Kerosiini:
Itse olisin kiinnostunut auttamaan maiseman teossa, mutta homma tyssää juurikin kuvamateriaalin hankkimisiin.


Kiva kuulla, että SIM720 on ollut kiinnostunut pyynnöstäsi. Tällä hetkellä ei taida olla paljoa maisemaprojekteja käynnissä suomen osalta, paitsi Tatun Rovaniemi. Itsellä on Maarianhaminan käännösprojekti paussilla kun työt alkoivat, välillä olin viikot Lahdessa töissä vaikka asun turussa, enkä siksi ehtinyt koneella olemaan. Nyt on hyvillä mielin vapaata kesään saakka jolloin yliopiston pääsykokeet ja armeija edessä; silloin varmaan taas hiljenee omalta osaltani... 

Mutta innostunut olisin auttamaan jos vain jotenkin pystyn! 

iwn:
Googlen karttaohjelmallahan voi katsella kentät ja mannut helposti.

J Ahponen:
Tekstuurien tekoon tarvitaan yhä edelleen hyviä kuvia kentän rakennuksista, että saa mittakaavaa ja mallinnusta edes vähän sinnepäin. Mitä enemmän kuvia, sen paremmin mallinnus onnistuu. Ei sillä Googlen ilmakuvalla paljoa muuta tehdä ku kentän pohja.

Navigation

Up one level

Next page