Bannattu IP?

(1/2) > >>

hynkel:
Ei sattuis olemaan mahdollista saada tätä IP:tä pois blokista, flightforum ei aukea lainkaan, fsn:n sivut aukeavat aina välillä... vai onko täältä singaporesta tullut joskus jotain suurempaakin harmia?edit: Ilmeisesti blokattuna on jokin suurempi IP-avaruus, kun ei toisestakaan singaporelaisesta IP:stä pääse (puhelimen mobiilidata...)... vai onko sivustolla teknistä vikaa?

sami:
Tuo blokkilista on automaattinen, eli joku muu spammannut jossain päin maailmaa, mutta tutkin.

edit: tuota nimenomaista osoitetta ei ollut listalla, mutta lähellä sitä .. poistin

petrisi:
Moi,

Minulle tulee ~joka toisella requestilla forbidden ja joka toinen menee läpi

ja IP on ihan normaali suomi-IP

kts ao screenshot

sami:
mikä ip?

(se mistä viestin laitoit ei ole millään estolistalla)


Ja ainakin osoitteesta 192.89.123.43 on tätä ketjua yritetty latailla viime aikoina ja se on heittänyt virhettä, mutta se ei päde teihin kumpaankaan postaus-ip:en perusteella. Tosin selaimen user agentin perusteella se on sama kuin Petri ..

petrisi:
IP-osoitteeni pysyy käsittääkseni samana koko ajan.

Nyt ekalla kertaa kun painoin tähän threadiin "reply"-nappia, tuli tuo forbidden. Menin backkii, painoin reply uusiks, pääsin kirjoittamaan replyä.

Kun navigoin foorumilla, tuntuu olevan 1/3-2/3 kerroista kun tulee forbidden. Sitten joko refreshiä tai backia niin saattaa toimia tai sitten forbidden uusiksi.

update: en tiedä tekikö joku jotain mutta foorumin käytös näyttäisi ainakin tilapäisesti(?) nyt muuttuneen/korjaantuneen

Nyt ei ole viimeiseen ~30 requestiin tullut kertaakaan forbidden, ehkä minut vapautettiin bannasta

ja vielä viimeinen päivitys tähän. tuo 192.89. ip näyttäisi kyllä pätevän palveluntarjoajaani. mitään proxyjä ei ole tosin kyllä käytössä joten sikäli ihmetyttäisi jos requestit näyttäisivät tuosta osoitteesta tulevan. omalla kohdallani vika todennäköisesti oli täällä tai palveluntarjoajan päässä eikä foorumilla :\

Navigation

Up one level

Next page