Merkittävä maisemapäivitys Fs-2004:seen?

(1/9) > >>

Wanhis:
Muutama viikko sitten ilmestynyt  AFS World & Mosaic lupaa paljon. Niin paljon, että pitihän tuota sitten kokeilla. Kyseessä on päivitys simun defutekstuureihin ja jotain muutakin hienoa tässä taitaa tapahtua! Lopputulos on jokseenkin mykistävä sillä menipä minne tahansa niin aina on niin Hemm . . .  hyvän näköistä.

Kielitaitoisemmat saavat selittää mitä kaikkea tämä lisäosa oikein tekee. Ohessa linkki SimMarkettiin jossa lisurista saa hieman enemmän tietoa:
http://secure.simmarket.com/afs-design-world-mosaic-fs2004.phtml

Pistän tähän muutaman kuvan vähän sieltä sun täältä kun tuossa tuota lisäosaa juuri testailin.

Ruotsin tuntureilla, autogenit tapissa. Puita on välillä aivan julmetusti. Minullahan on foorumin hitain tietokone, vanha "pena-nelonen" joten ongelmia kyllä tuli jonkun verran kun täysillä asetuksilla painoin menemään. Tämä lisäosa saattaa silti toimia ihan hyvin jollakin nykyaikaisemmalla tietokoneella.



Norjan vuonoja. Huomaa tekstuurien tarkat yksityiskohdat, kuin Fsx:ssä konsanaan.Vai lieko jopa paremmatkin kuin Fsx defu? En ole varma kun ei ole tullut tuota X:ää kokeiltua.





Maarinhaminan keskustaa. Kaikki default kaupungit ja taajamat saavat tämmöisiä selkeitä ruutukaavoja, joka on mielestäni paremman näköistä kuin simun alkuperäiset.



Sama kuvakulma mutta vaihdoin yöksi. Huomaa katujen valaistus. Tämä saattaa olla taasen parannus simun alkuperäisiin sekavampiin yövaloihin.



Tämä lisäosa pitäisi ymmärtääkseni toimia kaikkien simun lisäosien kanssa? Ainakin Esan photarit näyttivät toimivan ihan normaalisti
enkä ainakaan noin äkkiseltään testattuna nähnyt niissä mitään muutoksia. Defu-maisemissa niitä muutoksia sitten kyllä näkyi senkin edestä.
 

kummis:
Hieno löytö jälleen Jari!

En ole näitä paljoa seurannut viime aikoina, siis kaupallisia FS-lisäosia, ilmaisia kylläkin. AFS siis maksanee noin 20 euroa?

Tämä AFS World & Mosaic näyttää erinomaiselta parannukselta FS 2004:een. Pyytäisin kuitenkin kommentteja ja vastauksia ja lisää kuvia seuraavasti tänne palstalle:

1. Miten AFS toimii kun minulla on käytössä sinun aikoinaan löytämä "Photoreal Seasonal
Vegetation Ground Texture Set"-lisäosa? Korvaako AFS PSVGTS:n tekstuurit? 

2. Miten puiden koko, jos käytössä on AFS? Käytössäni on järkevän kokoiset Finntrees-puut FS 2004:ssä, jotka eivät ole ylikorkeita kuten defu-puut ja FSX:n puut?

3. Entäs rakennukset? Säilyvätkö Finnbuildingsit kattotekstuureineen, ainakin pohjoisella pallonpuoliskolla?

4. Vaikuttaako AFS vesiin tai pilviin?

5. Säilyvätkö Finnterrainin tiet, rantaviivat ja voimalinjat paikoillaan?

6. Miten Finnmesh - toiminee ok?

7. Sanoit että photosceneryt toimivat hyvin AFS:n kanssa. Laittaisitko vielä tänne kuvia:

- Saanatunturi (alueella ei ole photosceneryä)

- kuva jossa joku osa pääkaupunkiseudun photosceneryä muuttuu AFS-maisemaksi? Miten esim. puusto väreineen menee tuolla kohdin? Tiet?

- joitain kuvia Alpeilta

- pari kuvaa Lapin maisemista Finnterrain- alueelta

- jokin suomalainen kaupunki, jossa ei ole photosceneryä, mutta paljon rakennuksia ja teitä ja ehkä vettäkin

- sitten vielä muutamia kuvia muualta maailmasta näyttävistä paikoista

Onhan AFS:ssä vuodenajat?


yES

Wanhis:
1. Tämä on samantapainen kuin PVGTS mutta on viety paljon pidemmälle. Näyttäisi jyräävän PVGTS:n tekstuurit asennusvaiheessa.

2. Noin äkkiseltään näyttäisi olevan samat puut mitkä simussa oli ennen AFS:n asennusta. Paikoitellen puita voi olla erittäin paljon. Minun mielestä tuolla esittelyssä sanotaan, että tämän mukana tulee uusi annotator. Mielenkiintoista jos näin on, ehkä sillä voisi laittaa lisää puita omille photolaatoille? Pitäisi koittaa installoida tämä erilliseen kansioon ja katsoa mitä siellä oikein tulee mukana.
P.Holopainen sanoo varmaan kohta, että niinhän pitää aina ensin tehdä!

3. En ole vielä katsonut mutta ymmärtääkseni ne suomitekstuurit voisi asentaa jäkeenpäin AFS:n päälle.

4. Vaikuttaa, niihin tulee uudet hyvän näköiset textuurit.

5. Ei toistaiseksi havaintoa.

6. Ei ole toistaiseksi havaintoa

7. Joo . . AFS:ssä on vuodenajat. Laitan lisää kuvia kun saan simun vakaaksi, tuli kaatumisongelmia! Ei oikein meinaa tämä minun tietokonevanhus pärjätä tuon AFS:n kanssa. Pärjänneekö ollenkaan, katsotaan nyt. Jos ei muu auta niin vaihdan keskusyksikön tehokkaampaan, senverran hienolta kyllä simu tämän kanssa näyttää.

Voi olla että ongelmat eivät johdu AFS:stä. Minulla on ollut näytönohjaimien kanssa ongelmaa tässä jo jonkin aikaa. Keskimmäinen monitori rupesi eilen temppuilemaan ja välillä heittää sinistä ruutua. 
Tässä ei muuten tule mukana uninstalleria, että se on sitten joko asennettu tai ei ole asennettu. Paluuta takaisin ei ole!
Tai on tietysti mutta ei ihan kädettömille.

kummis:
Kiitos kommenteista Jari. Ostan tuon AFS:n. Taitaa olla muuten minun ensimmäinen lisäosa, josta maksan rahaa!

Palaan asiaan kun saan toimimaan ja testattua!


Kuviasi odotellessa...

yES

kummis:
Miten tuolta Simmarketista oikein tilataan ja maksetaan?

yES

Navigation

Up one level

Next page