X-Plane 10 - Suomi-scenery 2014 (korkeusdataa lisätty 15.5.2014)

<< < (5/6) > >>

leppäkeihäs:
Quote

Prepar3d toki kehittelee asiaa mutta eivät mahda koskaan sille mitään että ovat naimisissa ylitsepääsemättömien? rajoitteiden kanssa.
64 bittiseen käyttikseen ohjelman siirtäminen kun ei oikein taida onnistua ilman sen lähes kokonaan uudelleenkirjoittamista. Siis niin että käytetään uudet käyttiksen ominaisuudet hyväksi. Tämähän on aivan väistämätön kehityskulku kaikkien ohjelmistojen kanssa jotka käyttävät suurta datamäärää toimintansa laadun takaamiseksi. Ei se 2 Gigaa käytettävää keskusmuistia  ole oikeastaan yhtään mitään verrattuna ihan pieneenkin ajatusleikkiin tulevaisuudesta, joka ei oikeasti ole kovin kaukana.
Nähtäväksi jää, mitä P3D pystyy tarjoamaan. P3D 64bit olisi varmasti monelle todellinen "game changer".

Quote

Tosin suurin osa tämänpäivän tietokoneista eivät edes voi tallentaa tuollaista datamäärää.  ... niin siis jos haluaa saada kaiken irti maisemadatasta ilman että lentomalli alkaa nykimään / kakomaan noin niinkuin muuten vaan.
Vaikka maisemapaketit alkaa olemaan jo kohtuullisen isoja, niin kyllä se alkaa nykypäivänä olla enemmän sääntö kuin poikkeus, että koneessa on kaksi teratavua tallennustilaa, ellei enemmänkin.

Jos lompakko kestää, niin kyllähän sitä on tehokasta rautaa saatavilla, eri asia on se, kuinka softat pystyy rautaa hyödyntämään. Esim. kolme geforcen titania slihin, 4x teranen SSD jne. Eri asia sitten, onko mitään järkeä.

vipu:
Meillä visuaalia pyörittää 3kpl I5- prossulla, 3tb levyllä, 8gb muistilla ja gtx660-näyttiksellä varustettuja koneita. Joten ei ihan kovia tehoja ole käytössä 

Joonas97:
Mahtaa olla jakelemista tässä sitten kun valmistuu kun tilaa näyttää hieman vievän 

timppap:
Quote

Meillä visuaalia pyörittää 3kpl I5- prossulla, 3tb levyllä, 8gb muistilla ja gtx660-näyttiksellä varustettuja koneita. Joten ei ihan kovia tehoja ole käytössä 

Öh tota joo... Arvelen että tuolla pärjäätte aika pitkälle. Ehkäpä tuota kokoonpanoa ainakaan visuaalin osalta ei tarvitse päivittää  kymmeneen vuoteen tms.
 Niin se vaan on että uutta rautaa rajalle, kyllä se siitä.

Transisto:
Visuaalin osalta tekisi mieleni kommentoida hiljattain tullutta tietoa, mutta olkoot nyt vielä. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page