737 tq modaaminen

<< < (5/5)

jounipyh:
Quote

Oon calibroinut ne vaan tuolta joystic calibration välilehdeltä, sinne jos laitan min ja max asennot niin pmdg sekoaa, eli juurikin overraidaa nuo at käskyt.
Filter on myös valittuna ollut, pitänee kokeilla tuolta tuo send to fs as normal axis kohtaa täpätä.
Ellei jollain satu olemaan ns oikotietä onneen.


Olethan poistanut FSX:n omat joystics asetukset silloin kun käyttänyt tuota fsuipc:n direct calibrationia? Ne sotkee toisiaan ahkerasti

Nakuttaja:
Edelleen saman ongelman kanssa painiessa, eli kun vedän tq throttlet fsuipcn direct calibrationina reverse 1 ja reverse 2 akseleille, reverssit toimii miten sattuu. Maassa toimii kaikki nätisti, mutta laskun jälkeen noita saa vatkata ees taas että aktivoituu jos aktivoituu, usein joudun f2 kautta vetää reverssit päälle.
Kokeilin niin että heitin saitekin throttlen rinnalle kiinni ja konffasin reverssit sen akseleille. se toimii normaalisti. Hetken mietin että voisko ton tq reverssi potikoissa olla jotain vikaa mutta ei ne ainakaan fsuipcn kalibroinnissa tunnu "piikkaavan".
Olisko tohon mitään vaihtoehtosta tapaa saada reverssit akseleille, vai pitääkö tässä nyt avata toi tq ja vaihtaa sinne kytkimet/nappulat jolla saa ainakin lähtetettyä ton f2 komennon.

Navigation

Up one level

Previous page