FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
17.11.17, 19:32

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kotiohjaamot / Home Cockpits (Moderators: Jari Mikkilä, Joni Öfverström, Tuomas Kuosmanen)
| | |-+  737ng varastokoppiin
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 Reply Print
Author Topic: 737ng varastokoppiin  (Read 28106 times)
Mika Jylhä
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 29.12.06

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #60 on: 10.06.14, 19:41 »

Mika Orajärvi
Offline Offline

Posts: 30
Date Registered: 10.11.13

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #61 on: 10.06.14, 19:56 »


Tosi hyvältä näyttää! Tyhmä kysymys vielä, onko toi toinen ledi painonappien yläpuolella taustavaloksi?

Laitoin itsekin tilaukseen tuolta tme:stä näyttöjä, varastot näkyi olevan aika kuivilla mutta jospa ne sieltä tulee aikanaan.
Mika Jylhä
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 29.12.06

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #62 on: 10.06.14, 20:00 »

Tyhmä kysymys vielä, onko toi toinen ledi painonappien yläpuolella taustavaloksi?

On joo, eli napissa lukee mitä se tekee ja ylempi valaisee sitä. Niille ledeille on erillinen 5VDC syöttö piirilevyillä.
Varmaan tässä tällä viikolla pakkailen noita piirilevyjä matkaan kaikille jotka niitä ovat lupautuneet ottamaan.

Osalista työnalla.

Mulla on sulle muutama näyttö, niin pääset heti linkittämään SCPASCAL:lla Smiley
Jouni Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 170
Date Registered: 14.07.07

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #63 on: 11.06.14, 06:08 »

Moro

Nyt on sitten yksi ylimääräinen digitti, kun luulin, että se pitää kikkailla siihen eteen...

Näenkös oikein että sulla on nopeusnäytössä neljä digittiä? Sehän on ihan oikein.. Siihen tulee määrätyissä tapauksissa A siihen eteen Smiley

J

Mika Jylhä
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 29.12.06

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #64 on: 11.06.14, 08:01 »

Okei, no sitten meni ihan säkällä oikein, tosin olihan mulla joku valokuva pohjalla, jonka mukaan tuon piirtelin.
Eilen kun sitä ruuvailin, niin huomasin pienen mahdollisen ongelman?

Osaatko Jouni sanoa, meneekö oikein: Ruuvasin MACH asetuksella 0.70 mach ja painoin MACH/IAS nappia, niin tuli solmuiksi 400, vaikka maksimiarvoksi on annettu 340 SCPASCAL:lla. Ilmeisesti toimii kuten oikea MCP, niitä solmuja voi kyllä pienentää, muttei suurentaa rotarystä. Sama juttu jos on MACH valittuna niin ei voi pyörittää alle .60, mutta jos 200 solmun asetuksella vaihtaa MACH:lle niin näyttöön pamahtaa .30 MACH. Tämä siis kuitenkin ilmeisesti ihan oikein?
Jouni Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 170
Date Registered: 14.07.07

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #65 on: 11.06.14, 14:18 »

Osaatko Jouni sanoa, meneekö oikein: Ruuvasin MACH asetuksella 0.70 mach ja painoin MACH/IAS nappia, niin tuli solmuiksi 400, vaikka maksimiarvoksi on annettu 340 SCPASCAL:lla. Ilmeisesti toimii kuten oikea MCP, niitä solmuja voi kyllä pienentää, muttei suurentaa rotarystä. Sama juttu jos on MACH valittuna niin ei voi pyörittää alle .60, mutta jos 200 solmun asetuksella vaihtaa MACH:lle niin näyttöön pamahtaa .30 MACH. Tämä siis kuitenkin ilmeisesti ihan oikein?

Ei pitäisi antaa limittien yli olevia lukuja mun mielestä.

Jouni

Timo Poutsalo
Offline Offline

Posts: 76
Date Registered: 17.03.09

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #66 on: 12.06.14, 11:06 »

Mika, tajusin just että tosiaan siinä sun piirilevyssä on tosiaan Simio liittimet eli ei ole mitään järkeä väkertää niitä bodnarin systeemeitä tuohon. Käytän ne siis myöhemmin. Elikkäs siis kipi kipi tilasin lisää rautaa hispapanelista ja samalla vaivalla (toimituskuluilla) sen MCP panelin joten mulle ei sit tarvitse jyrsiä niitä.
Kiitoksia 3D kopista. Aukesi hyvin  Smiley
ttp
Mika Jylhä
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 29.12.06

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #67 on: 12.06.14, 14:13 »

Elä hyvä mies tilaa sitä paneelia Hispasta, ei oo ollenkaan yhteensopiva noiden mun levyjen kanssa...
Timo Poutsalo
Offline Offline

Posts: 76
Date Registered: 17.03.09

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #68 on: 12.06.14, 20:04 »

No höh. Jotenkin puhelustamme jäi sellainen mielikuva että olisi.
Ei sitten .. Smiley
Vielä ehti perumaan kun tuon maksun kanssa tuli joku hässäkkä.
Kiitoksia oikaisusta!

Mika Jylhä
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 29.12.06

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #69 on: 13.06.14, 06:35 »

Siis, heillä on paneelien valmistuspalvelu jossa voi teettää paneeliin. Nyt kun saan tuon proton kokonaan valmiiksi, niin voisi sieltä ottaa kimpassa sitten vaikka 10kpl erän niitä.
Tosin ei tuo mikään iso juttu ole noita jyrsiä tuossa autotallissa. Tietty maalaukseen menee aikaa ja sen jälkeen pitää vielä muutamat teksit jyrsiä maalista läpi. Päälle semi matta lakka?

Katotaan tuota sitten myöhemmin, kun saan napit ja VSI pyörän mallinnettua ja tehtyä niin, että toimii.
Timo Poutsalo
Offline Offline

Posts: 76
Date Registered: 17.03.09

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #70 on: 13.06.14, 09:32 »

Niinpä tietysti. Sama pää kesät talvet  Tongue

Jos joku muuten tietää mistä noita 7-segmentti näyttöjä saa tuolla 1,6 yht. katodi nastajärjestyksellä niin vinkki otetaan mielellään vastaan.
TME :llä toimitusajaksi uhkaillaan 13 viikkoa ja jonkun aikaa surffailtuani alkoi masentaa kun tuntuvat olevan kiven alla.
Mika Jylhä
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 29.12.06

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #71 on: 13.06.14, 10:02 »

Mika Orajärvi
Offline Offline

Posts: 30
Date Registered: 10.11.13

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #72 on: 13.06.14, 10:51 »

Niinpä tietysti. Sama pää kesät talvet  Tongue

Jos joku muuten tietää mistä noita 7-segmentti näyttöjä saa tuolla 1,6 yht. katodi nastajärjestyksellä niin vinkki otetaan mielellään vastaan.
TME :llä toimitusajaksi uhkaillaan 13 viikkoa ja jonkun aikaa surffailtuani alkoi masentaa kun tuntuvat olevan kiven alla.


Laitoin muutama päivä sitten tilaukseen näyttöjä TME:stä. Nyt näyttää että 4 on "delivered" ja loput odottelee. Mietin vaan että tosissaanko ne lähettää nyt DHL:llä 4 7seg näyttöä? Smiley Ilmeisesti näin.. tälle päivälle oli tulossa toimitus.. saa nähdä montako sielä on.
Mika Jylhä
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 29.12.06

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #73 on: 13.06.14, 12:10 »

On muuten järkyttävän hyvä kauppa tuo TME. Hinnat varmaan euroopan halvimmat ja toimitukset supernopeita. Vielä kun maksu hoituu vaikka PayPal tilillä suoraan.

www.tme.eu/fi/
Timo Poutsalo
Offline Offline

Posts: 76
Date Registered: 17.03.09

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #74 on: 13.06.14, 19:10 »

On muuten järkyttävän hyvä kauppa tuo TME. Hinnat varmaan euroopan halvimmat ja toimitukset supernopeita. Vielä kun maksu hoituu vaikka PayPal tilillä suoraan.

www.tme.eu/fi/

Joo, jotain hippuloita tilasin eilen ! ja tänään oli DHL pukkaamassa pakettia kotiovelle 7 euron toimitusmaksulla. Se tuli puolasta. Ei voi kuin ihmetellä! thmbup
Mika Jylhä
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 29.12.06

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #75 on: 14.06.14, 19:04 »

MCP:n nappi on nyt mallinnettu ja maanantaina tulostan sen. Sitten kopiot silikonikumi muottiin ja mustasta hartsista valmistus.
Myös Vertical Speed peukalopyörä on mallinnettu ja täytyy vielä tutkia miksi en saanut noita Kiinasta tilattuja encodereita toimimaan Simion kanssa... lieko sitten eri Gray koodi? Tosin siihen on tulossa parannusta USB Main kortin firmwaren muodossa.  thmbup
Mika Jylhä
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 29.12.06

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #76 on: 16.06.14, 09:10 »

Sehän kävi ihan nappia painamalla Smiley

Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #77 on: 16.06.14, 09:12 »

Oooooh, noita mulle  Grin


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Mika Jylhä
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 29.12.06

Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #78 on: 17.06.14, 12:15 »

Lisää osia löytyi printteristä:

Tuomas Kuosmanen
Moderator
Offline Offline

Posts: 10450
Date Registered: 18.06.02

WWW
Re: 737ng varastokoppiin
« Reply #79 on: 20.06.14, 17:47 »

Silloin kun me kokkareita rakennettiin ei ollut mitään 3D-printtereitä  Grin Cool

Mainiota jälkeä!

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1