Simunäkymä ja todellisuus - vertailukuvia

<< < (5/5)

Tatu:
Quote

Tuon kyllä jo tiesinkin. Olen kokeillut joitakin FS2004:n maisemia FSX:ssä ja nuo puut lienevät yleisin ongelma. Näkyvät vain ne "levyt" (tai myös puutekstuurit, mutta mustat levyt läpinäkyvän taustan paikalla. Joskus levyt ovat muun värisiä). Olen yrittänyt jos jotakin konstia kuvankäsittelyohjelmassa muuttaa niitä läpinäkyviksi (FSX:ssä se lienee hoidettu eri tavalla kuin FS2004:ssa), mutta en ole onnistunut. Joissakin tapauksissa puut ovat jonkun muun maisema-bgl:n sisällä. Ne ovat vielä hankalampia tapauksia, kun niitä ei saa edes poistettua, mikä on vaihtoehto 2, kun muuta ei enää keksi. Esimerkiksi jotkut MAIWin maisemat ovat tuollaisia. Olisi kiva jos joku tietäisi keinon miten saada nuo FS2004:n puut (edes erilliset) toimimaan FSX:ssä - mikäli se nyt lainkaan on mahdollista.


Ei ole oikein mahdollista. FSX objektien materiaalit ovat erilaisia ja alpha-kanava ei toimi. Materiaalia pitäisi muuttaa gmaxissa tai vastaavassa tai ehkä ModelConverterX:llä. Todennäköisesti kuitenkin tällöin menetetään vuodenaikojen vaihtelu kun puista on kyse. Se ei ole siis tekstuurista kiinni vaan tosiaan ihan muista materiaalin asetuksista.

kummis:
Ohessa pari vertailukuvaa. Kohde on La Gomeran saari Kanarialla, eivätkä nämä kuvat ole lentokoneesta.

yES

kummis:
Tuli piipahdettua Lapissa. Ohessa Ivalo.

Todellisuus


FS 2004yES

ilkkapo:
Kappas, täytyisikin päivittää tuo vanhan tornin seinässä oleva vanha Ilmailulaitoksen logo nykyiseen Finavian logoon ja poistaa seinässä oleva kello. Tosin muutenkin EFIV-maisema kaipaa "kohta" todellisen remontin, kunhan terminaalilaajennus valmistuu.

Pitääpä muuten kaivella ilmakuvia Tampereelta tähän ketjuun kuvakaappausaihioiksi.

Tatu:
Vai poistaa kello... 

Navigation

Up one level

Previous page