Yleisölennot Malmilta - GoodFlight Aviation Oy

(1/2) > >>

Jaakko:
Hei,

GoodFlight Aviation on aloittanut toimintansa Malmin lentoasemalla. Lennämme pääasiassa 15 minuutin Helsinki-yleisölentoja arki-iltaisin sekä viikonloppupäivisin. Lähtöajat, hinnat ja paikkatilanteet löydät osoitteesta www.lennatys.fi. Varauskalenterissa olevat 15 min Helsinki-yleisölennot toteutetaan aina, kun lennolle on ilmoittautunut vähintään yksi asiakas (muitakin ehtoja toki on, esim. säävaraus). Ilmoittautuminen lennoille sulkeutuu pääsääntöisesti lentoa edeltävänä yönä.

Helsinki-lentojen lisäksi voimme räätälöidä lennätykset sinulle ja ystävillesi. Voimme esimerkiksi käydä ensin katsomassa Helsingin tai Porvoon keskustaa ja sen jälkeen jotain muuta haluamaasi paikkaa. Sivuiltamme löydät myös lahjakortteja 15-60 minuutin lennoille. Lentolahjakorttien lentoreitit ja kestot ovat myös muokattavissa niin, että lahjan saaja on varmasti tyytyväinen lahjaansa.

Lennätykset tehdään Cessna 182 -lentokoneella, jonka kyytiin mahtuu lentäjän lisäksi kolme asiakasta.  Lentojen operaattorina toimii ALMT Oy.


Tervetuloa lennolle!

Jaakko Laukkanen
yrittäjä / lentäjä
GoodFlight Aviation Oy


ps. Facebook-tykkääjien kesken arvotaan 16.06.2014 kolme kappaletta yhden hengen 15 minuutin Helsinki-yleisölentolahjakortteja (arvo 99 € / kpl). https://www.facebook.com/GoodFlightAviationOy


www.lennatys.fi
info@goodflight.fi
044 - 974 1174

jamann51:
  Eli ei kovin halpaa hupaa,mutta ainahan hyvällä tuotteella on hyvä hintakin Parhaimmillaan tuntihinta 4-paikkaisella Cessnalla n.1000 ekua. GoodFlight Aviationin hinnastoa lainaten: "Helsinki 15 min 1 99 € Lisätiedot Lahjakorttitilaukset
Helsinki 15 min 2 198 € Lisätiedot Lahjakorttitilaukset
Helsinki 15 min 3 249 € Lisätiedot Lahjakorttitilaukset
Helsinki Espoo 30 min 3 349 € Lisätiedot Lahjakorttitilaukset
Porvoo 30 min 3 349 € Lisätiedot Lahjakorttitilaukset
Helsinki Porvoo 45 min 3 449 € Lisätiedot Lahjakorttitilaukset
Helsinki Espoo Porvoo 1 h 3 549  "

Jaakko:
Hei,

GoodFlight Aviation Oy tarjoaa Suomen Ilmailuliiton jäsenille 10 % alennuksen 15 minuutin Helsinki-yleisölennoista. Lentovarauksen yhteydessä osoitteessa www.lennatys.fi valitse "maksan nyt vain varausmaksun".  Jäljelle jäävä osuus lentolipun hinnasta maksetaan kortilla tai käteisellä ilmoittautuessasi lennolle Malmilla. Alennus annetaan Suomen Ilmailuliiton 2014 jäsenkortilla loppumaksun yhteydessä. Alennus koskee kaikkia samalla varauksella olevia matkustajia, kunhan jäsenkortin omaava henkilö on mukana lennolla. Varattujen lippujen tai lentojen määrää ei ole rajoitettu.

Lisätietoja www.lennatys.fi / info@goodflight.fi / 044 - 974 1174


http://www.ilmailuliitto.fi/fi/jasenille/jasenasiat/goodflight_aviation_oy

Jaakko:
GoodFlightin toiminta on pyörähtänyt jälleen käyntiin. Helsinki-yleisölennot buukkaat helpoiten osoitteen www.lennatys.fi kautta ja muut lennot sähköpostitse tai soittamalla (info@goodflight.fi tai 044 -974 1174). Tässä vaiheessa lentokautta löydät meidät Malmin pääaulan tiskiltä pääsääntöisesti viikonloppuisin, mutta satunnaisesti myös muulloinkin.

Suomen Ilmailuliiton jäsenet saavat tänä vuonna 15 minuutin Helsinki-yleisölennoista 20 % alennuksen. Lentovarauksen yhteydessä osoitteessa www.lennatys.fi valitse "maksan nyt vain varausmaksun". Alennus annetaan Suomen Ilmailuliiton 2015 jäsenkortilla loppumaksun yhteydessä.

Nähdään Malmilla!

Terveisin,

Laukkasen Jaakko
GoodFlight Aviation Oy

www.lennatys.fi
info@goodflight.fi
044 - 974 1174

Jaakko:
Jäämme lokakuun lopulla talvitauolle. Lennot jatkuvat jälleen maaliskuussa. Vielä kerkeät elämyslennolle!

www.lennatys.fi

-Jaakko-

Navigation

Up one level

Next page